ПЛЕВЕН - слънце и студ

• 18 572
  • 273
  •   1
Отговори
# 195
да ви се похваля - взех го, взех го, взех го! изпита за ай ти кард.току що. бооже, колко съм умна. съвсем сама успях да стигна до 62 точки, после пищях за помощ от другите, но като стигнах 70 т. и като се засилих - чааак на 88 точки спрях. че и на един полицай помогнах да си отговори на някои въпроси.и умна, умна... Blushи скромна...тъъй, похвалих се. ама сертификата чак през февруари ще ни връчат.сега да се залавям за работа. че да дезертирам в 14 ч. от тука.или в 15 ч., според това дали ще се справя с натрупаните папки...

# 196
  • Разпиляна във въображението
Момичета препоръчайте ми специалист гинеколог, при който да отида на фетална морфология с 3D. В Авис медика няма 3D

# 197
  • Плевен
да ви се похваля - взех го, взех го, взех го! изпита за ай ти кард.току що.
Честито!
Но на мен не ми говори нищо, би ли казала накратко що е то? newsm78

# 198
  • Плевен
Момичета препоръчайте ми специалист гинеколог, при който да отида на фетална морфология с 3D. В Авис медика няма 3D
В новата клиника на д-р Конова. Атракция май беше ходила там.
А мама Ася беше писала, че в  "Хера" вече има и 3D ехограф, "Алока" (срещу окръжна болница).

# 199
  • Разпиляна във въображението
В новата клиника на д-р Конова. Атракция май беше ходила там.
А мама Ася беше споменала нещо и за "Хера" срещу окръжна болница.
Коя е тази нова клиника?

# 200
  • София
Мириел,как си,как върви бременността? Hug
Пуснаха ни парното Grinning.Тъкмо бях започнала да търся телефон на Топлофикация Whistling и да ги попитам мило и любезно кога ще го пуснат Laughing.

# 201
  • Плевен
Коя е тази нова клиника?
http://www.ivfpleven.com/index.php?l=20
Сега се сещам, че и Гретхен беше ходила там.

Валенце, честито! Ще си стоиш на топличко, пък ние ще почакаме да дойде и нашия ред.

# 202
Здравейте и от мен. )))

Честито на дикси за наградата. ))))
Това са то жените шофьорки, пък мъжете само се хвалят. )))

За климатиците, гледам подробно сте ги обсъдили. ))) Аз вече си казах, че сме с Мицубиши, но е добре да са правени в Япония за европейския пазар, иначе няма смисъл. Това което се предлага масово в магазините е правено кой знае къде.

Аз откачам в това гадно време, а и по прогноза го дават да се оправи чак в петък. Направо ще лудна до тогава в къщи. )

Мириел, ето ти сайта на въпросната нова клиника, която направиха и където има 3Д ехограф.
http://www.ivfpleven.com/index.php?l=16

Но по мнението на моята лекарка все още се учат да работят с въпросният апарат. Прегледа е 80лв.
Аз ходих в София, в медицински център Фемина и съм изключително доволна.
Ако имаш възможност да пътуваш до там, моят съвет е да го направиш.

# 203
  • Плевен
Мира, а вашите климатици от къде са купени?

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 13:54 от valja

# 204
Аз съм ходила в новата клиника, но не на 3Д, а на обикновен преглед. Има такъв апатар. Намира се където беше радио "Астра". И Грета е ходила, но не са я гледали на 3Д, доколкото си спомням,лекаря казал,че няма смисъл.

Но по мнението на моята лекарка все още се учат да работят с въпросният апарат. Прегледа е 80лв.
Не съм много съгласна с това. Как да им дадат такъв апарат, а те да не могат да работят с него?Нали ходят на курсове и специализации непрекъснато.Иначе се губи смисъла да имат такава апаратура  Crossing Arms

За друго исках да пиша-моето умно дете каза първото си изречение: "Бужи може!" Толкова е смешен, става за кандидат-кмет с този лозунг  Mr. Green

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 13:50 от Atrakcia

# 205
  • София
Моето скромно мнение за прегледите на триизмерния ултразвук-всеки преглед по време на бременността има смисъл.Е,без вманиачаване,примерно е ненужно да се прави амниоцентеза без причина.Аз бременеех и раждах и двата пъти в Сф,което си има много плюсове,както и мнооого минуси.Вторият път/с Мими/ ходих на триизмерен,с направление от лекарката.Нейните думи бяха-ако има нещо,колкото и да е минимално,там ще се види.Включително и всички майки ни пращаха задължително на изследване с Доплер,пак с направление-там изследваха кръвотока към сърцето,също бъбреци...и прочие,не разбирам много.
Та,мисълта ми беше,че аз лично ако имам трето някой ден в далечното бъдеще/или не в толкова далечното Laughing/,бих отишла на триизмерен.Смятам освен това,че щом вече има такъв апарат в Плевен,ходенето до Сф е безсмислено/лично мнение/.
Такааа,като ми пуснаха парното и се стоплих,гледайте какви фермани изписах. Mr. Green

# 206
  • Плевен
Mоето умно дете каза първото си изречение: "Бужи може!" Толкова е смешен, става за кандидат-кмет с този лозунг  Mr. Green
Браво на Бужи, а мама да се стяга, че скоро ще я боли глава от приказки. Crazy

# 207
 ДеЩоВиди,спорна нова работа!Дикси,честита награда!Любомира,честито и на теб! Три измерен ехограф има и в АГ-то,но не знам кой може да гледа на него.Моята гинеколожка ме гледа там докато бях бременна,но не беше свикнала още да работи с него и не се видя кой-знае колко добре.Иначе със сигурност има в "Хера".Ега ти студа  Close .Вчера ни пуснаха парното за 1 час пробно - голям кеф,обаче си го спряха  Cry и сега ще чакаме първи.Атракция,сещам се за крем "Здраве",но не знам колко ще помогне.

# 208
  • София
Вчера ни пуснаха парното за 1 час пробно - голям кеф,обаче си го спряха  Cry и сега ще чакаме първи.
Ааа,не,не искам да го спират.Къде живееш ако не е тайна?

# 209
Под "учат се да работят с апарата", имах предвид точно това. Те че са ходили на курсове, то това е ясно. Всеки апарат е добър сам по себе си, но е много важно и кой стои зад него.
Има значение кой лекар ще гледа и какво ще види.
То и аз мога да застана да гледам, ама като нищо не видя какъв е смисъла.
Предполагам, че вече са свикнали с новата апаратура и боравят добре с нея.
А и всеки си преценява къде да отиде.
Аз избрах специалист в София и не съжалявам.

ДеЩоВиди, като отидеш на работа в Посредник прати много поздрави на Ваня Кюрчева. )))

valja, климатиците ни са купувани от Пловдив, директно от вносителя.

Общи условия

Активация на акаунт