ПЛЕВЕН - слънце и студ

• 18 570
  • 273
  •   1
Отговори
# 210
  • Плевен
valja, климатиците ни са купувани от Пловдив, директно от вносителя.
А кой ви ги монтира?

# 211
Вчера ни пуснаха парното за 1 час пробно - голям кеф,обаче си го спряха  Cry и сега ще чакаме първи.
Ааа,не,не искам да го спират.Къде живееш ако не е тайна?
"Сторгозия", бл.52А - на последната спирка на тролей 3. А то май имаше някакви изисквания - три дни ,ако падне температурата под не знам колко си градуса,трябва да пуснат парното.На нас за сега са ни казали - от първи.

# 212
  • София
Нашето май няма да го спрат,вече два часа работи Grinning.

# 213
Те че са ходили на курсове, то това е ясно.
Болницата не праща никой на курсове.Който иска да се учи,ходи на курс на собствени разноски,че и служебна отпуска не може да се вземе,ами трябва да си ползваме от платения годишен отпуск или да си пускаме неплатен

# 214
Нашето май няма да го спрат,вече два часа работи Grinning.
Късметлии сте вие.У нас е такъв ветрилник,направих си кафе,та да си постопля ръцете с чашата,обаче то истина  Sad. Печката съм я пуснала на малката в стаята ,а аз използвам,че тя спи,та да седна малко на компа  Mr. Green Ако не беше това парно,щях да пиля на мъжа ми да купуваме климатик,обаче като така или иначе плащаме тръбите на ТЕЦ-а,поне да ползваме парното

# 215
  • Плевен
Честита победа на Дикси!   bouquet Браво ти си нашата шофьорска гордост!
Браво и на Любомира! Само не разбрах какъв изпит ли , сертификат ли е взела  newsm78
Валенце, благородно ти завиждам за парното.
Поздравления и за Бужи! С кой номер бюлетина да гласуваме за него, че ми е най-симпатичен от кандидат кметовете  Mr. Green ?

# 216
  • Разпиляна във въображението
Ще проверя в "Хера".
Благодаря за информацията.

# 217
  • Плевен
В Хера е много хубав 3-Д-то отиди няма да съжаляваш Laughing

# 218
Във второ ДКЦ знам, че са купили някакъв супер модерен, но не знам дали е с доплер и 3Д... Само четох, че е супер модерен, което би трябвало да означава че има и че не се плаща чак толкова. Много са тъпи, как може да искат толкова много пари за тоя ехограф.
Аз като бременна ходих при Мазнейкова в София и беше 35 лв прегледа тогава, сега, три години по-късно - не ми се мисли или рови из форума какви ще са цените.

Дикси, много яко за шофирането.   bouquet

# 219
  • Плевен
В Хера е много хубав 3-Д-то отиди няма да съжаляваш Laughing
В Хера е и 4D ,не само 3,но това е повече за радост на родителите. Най-доброто изследване е феталната морфология,но не знам  в Плевен дали се прави. 

# 220
Цените са 50лв за ехографа и още 30лв за феталната морфология. Или общо прегледа излиза 80лв. )

# 221
  • Плевен
Цените са 50лв за ехографа и още 30лв за феталната морфология. Или общо прегледа излиза 80лв. )

Кой прави фетална морфология в Плевен?

# 222
За това не знам дали някой в Плевен прави, аз ходих в София.

# 223
  • Разпиляна във въображението
3D-то в новата клиника е 80 лв., но дали това включва феталната незнам. Ще проверя. В Хера не преглеждаше ли д-р Пенков? Момичето, което работи с него да не се крие и да каже Laughing

# 224
  • Плевен
МОя приятелка ходи на 3-D миналата седмица при Пенков. Прегледа е 80 лв. Не е имало фетална морфология със сигурност. Много е евтино 50 лв за 3д и 30 за фм. А и не са много лекарите,които могат да направят качествена ФМ в България,а какво ли остава за плевен

Общи условия

Активация на акаунт