ПЛЕВЕН - слънце и студ

• 18 434
  • 273
  •   1
Отговори
# 225
Я пак да се опитам да се включа и аз Simple Smile вчера тъкмо седнах да ви пиша и мъжо дойде и се свърши с писането,а и днес не ми остана никакво време. Уж сме по цял ден вкъщи,а все не мога да седна на компа. Какво да се прави Simple Smile Като пораснат децата Simple Smile Досега четох какво сте изписали. За този ехограф не знам дали е добър и дали си заслува парите,някъде четох или гледах,че наистина е повече за кеф на родителите да си видат бебо,но ако може да помогне за следене на състоянието на бебчо сигурно си заслужава парите. Но не завиждам на хората с по-малки доходи. Добре че на нас не ни се наложи да правим по-скъпи изследвания. Не че нямаше да намерим пари,но направо се чудя тази държава само за богаташи ли е newsm78 Уж си плащаме здравни осигуровки,а всичко се плаща допълнително,или ако не го плащащ е с такова ниско качество,че по-добре да събереш пари и да си платиш. Кога ли ще се променят нещата не знам.
А като стана въпрос за майсторското шофиране - честито на Дикси   bouquet, пак се замислих за недостатъчите на нашата родина на тема шофиране. Мисълта ми е,че още нямам книжка и все се каня да изкарам,но като знам как карат тукашните шофьори със сигурност няма да се кача да карам,камо ли пък с децата. А защо не може всеки да си се качи в колата и да си спазва знаците,предимствата,ограниченията за скорост? Толкова ли е трудно? В другите държави хората как могат да изчакат и пешеходец и светофар,те не бързат ли за никъде? Тук се чуват само клаксони и спирачки. Да не говорим за псувните. Но май малко ни бъркат в джоба,за да се научим.Ама не така ,че да позволят да бутнеш на някой 10-20 лв. и да се разминеш,а за този,който няма да има наказание,а за всички,да няма равни и по-равни. Брей,размечтах се и аз. Взех да оправям страната ни. Ама все трябва да се започне отнякъде,докато има търпимост към тези безобразия,а и много други никога нищо няма да не промени.А искам поне децата ни да живеят малко по-цивилизовано.

# 226
Добро утро от нас! Като гледам времето, май ще отидем за храната поне  PartyТолкова ми се излиза  Whistling

# 227
Да, и аз мисля следобяд да излезем с детето, защото трябва да ходя до пощата.
А и искам малко по магазините за обувки да разгледам.
Най-накрая си намерихме вила за Нова Година. Звъняла съм на поне 30 вили и семейни хотелчета и всичко се оказва резервирано още лятото  Confused Нямам навици лятно време да мисля за НГ, но ето че си става проблем. А тази, която намерихме е свободна все още, защото собственика не иска да има деца  Shocked Тъпо. Но ние така или иначе ще сме без децата и ни устрои.

# 228

Най-накрая си намерихме вила за Нова Година.

Къде? Сподели? Ние още не сме мислили къде ще ходим  Rolling Eyes
И аз трябва да обикалям магазините-за бутуши на Божидар, яке.....Май ще е към края на седмицата-дават,че няма да вали  Praynig
Дикси,преди беше давала линк, Велмар също, за прогнозата за времето. Интересува ме другата събота и неделя какво ще е временцето  Grinning

# 229
Добро утро и от мен. ))
Ние тази сутрин пак се отчетохме с изпълнение. Госпожицата така "повърна", или по-точно изплю това, което и беше в устата, че пак се наложи да се къпем. Омаза си цялата коса.

Днес трябва да ходим на консултация, но мисля да я пропусна. В това време сигурно има един куп болни, а няма да споменавам каква е хигиената в ДКЦта и вътре в кабинетите. Предпочитам да не е претеглена, отколкото да ми лепне някой вирус.

Навън започна да напича слънчице и се чудя след обед може да излезем. И без това трябва да ходя до пощата да си взема колет от Ларедут, та да се разходим малко.

Аз май ви питах веднъж, но пак да попитам. Ако някой има бебешки кантар да се обажда. Или някоя ваша позната и вече не и трябва. Ще го платя естествено, но не ми се дават 180лв за нов.

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 10:10 от Mirama

# 230
Къде? Сподели? Ние още не сме мислили къде ще ходим  Rolling Eyes
И аз трябва да обикалям магазините-за бутуши на Божидар, яке.....Май ще е към края на седмицата-дават,че няма да вали  Praynig
Дикси,преди беше давала линк, Велмар също, за прогнозата за времето. Интересува ме другата събота и неделя какво ще е временцето  Grinning

Ето тук http://www.margatina.hit.bg/
А ето и линка с прогнозата http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/BU … r_topnav_business
Дъждовно го дават, но 18 градуса  Rolling Eyes

# 231
Хей,Мирама,друг път казвай като пускаш заявка за Ла редут Simple Smile Аз откога търся някой да ми поръча нещо,а имам и няколко приятелки,които може да се включат и да си поделим хем разходите. А би ли ми казала горе долу колко излиза доставката?

# 232
Прилично изглежда  Peace Остава да завали сняг, че да правите снежни човеци  Grinning Това се намира на около 2 км от нашата вила  Rolling Eyes

# 233
Прилично изглежда  Peace Остава да завали сняг, че да правите снежни човеци  Grinning Това се намира на около 2 км от нашата вила  Rolling Eyes
Абе...датата на снимките е 2003г. За 4 години може и на кочина да е заприличало...но се надявам да не се изненадаме неприятно и да си изкараме 3 весели дни.
А сняг искам много да има  Wink

# 234
  • Плевен
И на мен ми хареса вилата , която Дикси е резервирала. Ние си търсим местенце, в което нямат нищо против да има и деца  Grinning.

Да се похваля, че и у нас пуснаха парното  Laughing

# 235
Хей,Мирама,друг път казвай като пускаш заявка за Ла редут Simple Smile Аз откога търся някой да ми поръча нещо,а имам и няколко приятелки,които може да се включат и да си поделим хем разходите. А би ли ми казала горе долу колко излиза доставката?

Ами аз няколко пъти съм питала в темата има ли желаещи, уж имаше най-напред, а когато се стигна до поръчка нищо не стана. ))
Имам предвид аз си направих поръчката за мен, но друг не се включи.

Може другият месец да пусна пак поръчка и ще ти се обадя да кажеш какво искаш.
Доставката до БГ е 6евро, но се начислява такса за обработка на поръчката в зависимост колко голяма е. Таксата върви от 12 до към 20евро.

# 236
Аз веднъж пак те бях питала,но пак тъкмо си беше получила нещата. Казвай ако ще правиш поръчка по-рано,че да си избирам анвреме. Особено сега за празниците може да си харесам нещо. Гледам има хубави обувки като за мъжа ми,но не знам какъв номер да му поръчам. Ти купувала ли си обувки,отговарят ли си номерата? И друго-гледам,че има страница на английски,там същите неща ли се предлагат,че с този френски хич не се ориентирам.
Да ви питам мислите ли да извеждате децата днес? Аз се чудя да не ги простудя newsm78 Мен ако питате няма да мръдна цяла зима,ама те нали трябва да дишат свеж въздух. На нас още не са ни пуснали парното Sad Духалката и климатика работят нон стоп,направо не знам каква ще ни е сметката другия месец.

# 237
Охх да се оплача каква простотия направих.
Стопих си стерилизатора за микровълнова. Толкова съм завеяна, че съм пуснала грила, вместо микровълните.
Сега шишетата и бибероните смърдят, иначе нищо им няма, но ще ги хвърлям. Кой знае каква реакция може да е станала от тази топлина с пластмасата.
Трябва да хвърлям пари излишно заради моята глупост.
В тази връзка, ако някой има стерилизатор за микровълнова на Чико и не му трябва вече да взема да му го платя - на мен ми трябва само капака, иначе долната част е здрава.

Djina, обикновенно обувките си отговарят на номерата, но досега не съм поръчвала. Днес като си взема пратката имам едни маратонки, ще ти кажа дали е точно така.
Поръчва се само от френският сайт, другите не правят доставка до БГ, така че не може да избираш от там.

# 238
Аз извеждах Божидар,времето е прилично за разходка.
Мира,нормално е да си заблеяна,за друг път ще знаеш и ще внимаваш   Simple Smile Почивай си повече, да се заемат бабите с Калинката  Peace

# 239
  • София
Времето е хубаво,на мен поне ми хареса.И ние преди малко се прибрахме от градина.Имахме занимания при госпожа Лала-така нарича Буби логопедката си Лалова.
Аз лично от малки извеждам децата във всякакви условия,просто защото никога не е имало на кого да ги оставя.Така че са свикнали.По този начин никога времето не ме е притеснявало.Само се надявам тази година да има сняг,че Мими още не е виждала такова чудо.Първата зима след раждането и тя си беше бебе,миналата година сняг нямаше,много ми се иска най-накрая да се попързалят двете с шейната. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт