ПЛЕВЕН - слънце и студ

• 18 429
  • 273
  •   1
Отговори
# 240

Да се похваля, че и у нас пуснаха парното  Laughing
  Ейй,баровци сте вие  Mr. Green Ние освен,че нямаме, след ремонта ни тече радиатора в хола.Сега чакам майстора да дойде да го поправи.

# 241
 И аз имах такива премеждия със стерилизатора, само че виновника беше майка ми. Казах й 200мл. вода в стерилизатора и 60 мл. АМ ( колко малко е пиел тогава  Grinning). Тя сложила 60 мл. вода в него и дъното се стопи.

Аз ще излизам на разходка към 15ч.

# 242

Аз ще излизам на разходка към 15ч.
Като гледам какво се е смръщило...вземи си чадър и дъждобран за Митака  Mr. Green Дикси, я кажи, от къде си му купила онова пуловерче с качулката, с което беше облечен оная седмица? Страшно ми хареса  Grinning

# 243
Като гледам какво се е смръщило...вземи си чадър и дъждобран за Митака  Mr. Green Дикси, я кажи, от къде си му купила онова пуловерче с качулката, с което беше облечен оная седмица? Страшно ми хареса  Grinning

Ще завали като се върнем, пък  Crossing Arms
Пуловерчето - елече е от "Пакостници". Така ли се казваше??? Под театъра, срещу на Жабето кафенето.  Сети ли се? Там има страхотни дрешки. Струваше 17 лв.

# 244

Пуловерчето - елече е от "Пакостници". Така ли се казваше??? Под театъра, срещу на Жабето кафенето.  Сети ли се? Там има страхотни дрешки. Струваше 17 лв.
Сетих се,мерси! Страшно ми харесва!Трябва да намина, да видя какво има там. Яке имам да купувам, иначе дрехи има, едвам му затварям шкафовете. И все се чудя на себе си,  защо искам още да му купувам,като съм на ясно,че няма да ги износи,прибирам ги почти нови  Whistling Вманиачавам се, май  Crazy

# 245
  • София
Момичета,ето това е първата част от материала ми за машината за хляб:
http://www.zdraveya.com/?id=3&newsid=792
Предполагам,че скоро ще може да видите и останалото-за различните видове брашна и добавки. Grinning
Сайта е хубав,разгледайте го ,ако имате време! Hug

# 246
Еййй,брейййй,наша гордост си ти  Peace Поздравления! Разгледах сайта, хареса ми!

# 247
Мирама,да те питам пак за ла редут - знаеш ли за какъв срок важат промоциите,пише ли някъде,че сега си харесах едни маратонки,но докато направим нова поръчка (ако направим де Simple Smile ) може вече да не са в намаление. И знаеш ли къде да отворя да гледам само намлените неща,че другите са ми скъпи.
Валенце,браво за сайта. Май скоро и аз ще се сдобия с машина,ще даваш съвети,пък ако имаш време и желание може направо на гости да ми дойдеш и да ми направиш показно Simple Smile А за излизането и на мен ми се иска,но с едно дете или едно малко и едно по-голямо е доста по-лесно,поне така си мисля,защото сега както и двамата още не ходят излизането е голям кошмар,да не говорим,че на вън искат да излизат от количката и да лазят и седят по земята,което не е никак подходящо в този студ. А в количката повече от 5-10 минути не мога да ги удържа. Поне малко още да пораснат и да си стъпят стабилно на краката,че поне да магазина да можем да отидем,че сега ако не ми оставт хляб от вечерта ще си остана гладна Simple Smile Но пък ако се сдобия с машина няма да имам този проблем,стига да се запася с брашно и другите продукти Simple Smile
Между другото качих две клипчета на ходещото като робетче Ивче Simple Smile Ако искате хвърлете по един поглед
http://de4ica.multiply.com/video

# 248
  • Разпиляна във въображението
Валенце хубав сайт. Аз точно се чудя дали да продължавам да "меля" на Филип да ми подари машина за хляб. Дай съвет Grinning
Сега излизам да взема Вики от яслата и този път мисля да се приберем пеша - хем да подиша въздух, хем да се разходи навън.

Аз също се надявам тази зима да има сняг. Филип се е заканил ако в Плевен няма да ни води там където има - в планината. Миналата година извади старата ми шейна, поправи я, лъсна я и .... нямаше сняг #2gunfire

# 249
  • Плевен
Валенце,не ми се отваря този сайт на мен newsm78.Ще пробвам после пак. Много искам да го разгледам.

# 250
  • София
 Miriel ,аз съм върл привърженик на машината за хляб.Ако публикуват скоро и втората част на написаното от мен,ще прочетеш и за различните видове брашна,както и за всякакъв тип добавки ,които може да слагаш в хляба.Аз лично слагам сусам,ленено семе,слънчоглед,сушени зеленчуци...много неща.Правя основно пълнозърнест хляб,но истински пълнозърнест,а не като този от магазина.Някои от съфорумките ни са опитвали от моя хляб,мисля,че им хареса. Grinning

Djina ,ти само купи машинката,аз ще ти направя показно веднага Laughing.Разгледа ли сайта на Иван Звездев с машините?
plamsi ,ако пак не ти се отваря,ще ти пратя линка на кю-то.
Оооф,ей така като се отплесна за тая машина,и мога да разказвам с часове Laughing.

# 251
  • Разпиляна във въображението
Валенце каква машина за хляб имаш?

# 252
  • София
Валенце каква машина за хляб имаш?
Моята е ФИФ,от магазина на ТСМ на Сан стефано.Взех я за 25лв нова,но доста одраскана.Нао за парите си струва.Вече обаче ги няма тук.Иначе има в Технополис на Мулинекс,но те са за по -малък грамаж.Препоръчвам обаче ако сега някой ще купува машина,то да си вземе Аляска-има ги само в Метро,или от сайта на Бон Апети-Северин и още една марка,но не и помня името.Те предлагат и доставка.Ако има още нещо-питай! Hug

# 253
Момичета,казвайте бързо добър зъболекар,че сестра ми е на зор. Преди доста време една мама беше писала за добра млада лекарка някъде по гренадерска ли беше,забравила съм вече,а и не помня в коя тема го е писала. Казвайте вие къде ходите?

# 254
Момичета,казвайте бързо добър зъболекар,че сестра ми е на зор. Преди доста време една мама беше писала за добра млада лекарка някъде по гренадерска ли беше,забравила съм вече,а и не помня в коя тема го е писала. Казвайте вие къде ходите?
Анатоли сега ходи на зъболекар-при д-р Кирова ходим и двамата. Не е млада,но работи внимателно.
 Аз направих едно упражнение за луди-изведох малчо,уж да пазарувам и ни заваля  Sick Тъпотията продължава  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт