ПЛЕВЕН - слънце и студ

• 18 436
  • 273
  •   1
Отговори
# 255
Цялото семейство ходим при Албена Пеловска и Краси Вълев - срещу старата СИ Банк нали има един дълъг блок и на ъгъла му има магазин Лечител. Завива се в уличката на магазин Лечител и на около 5 метра има безистен, влиза се в него и там в 1 апартамент се намират. Малко объркано го обясних, но има  табели.

# 256
  • Плевен
И на нас ни пуснаха парното Mr. Green.
Отвори ми се сайта сега.

# 257
Мацки, я ми раздухайте, за детски магазини за дрешки и бебешки стоки около Старата главна и  района около бившето Захарно петле(преди 3 години беше клуб Астория).Да не са много скъпи и да са качествени?Искам като си доидем да купя на децата хубави дрешки на сносни цени, защото тук испанскте нещо не са ми по вкуса, а има един англииски магазин, но той ми бърка яко в джоба, с една дума искам си българското.

# 258
Здравейте от мен. )))

Днес бяхме на консултация и да се похваля. )))
Тежим вече 3600кг, това е с 1300кг повече от колкото ни изписаха. )) Дълги сме 51см. )) Обиколка на главичката 36см, а на гърдичките 34.5см. )))

# 259
Мацки, я ми раздухайте, за детски магазини за дрешки и бебешки стоки около Старата главна и  района около бившето Захарно петле(преди 3 години беше клуб Астория).
Пак си има там такива магазини/складове. Същия магазин го има точно под Освобождение.

На нас нещо ни се прецака пералнята-работи за сега, но й мигат всички индикатори - предполагам заради Божидар, който се забавлява,като върти копчетата.Сега звътях до сервиза,ще ни удостоят с внимание до 2 седмици  Sick

# 260
Тежим вече 3600кг, това е с 1300кг повече от колкото ни изписаха. )) Дълги сме 51см. ))

Ей точно с тези мерки се роди Митко  Laughing

Има ли желаещи, освен мен и ДеЩоВиди, за форумската среща на 10.11. в София? Предлагам връщане в неделя. Отиване не предлагам, защото ще отида още предния ден за една лекция.

Днес май ще е готино времето...вчера ни завяла, но сложих дъждобрана и нямаше проблеми. Разхождахме се по центъра до 19.30ч.  Стана толкова тъмно, че ме беше страх на паркинга, бррр...

Сега звътях до сервиза,ще ни удостоят с внимание до 2 седмици  Sick
Еййй, като се опре до сервизно облужване, ти идва да се гръмнеш. Или тях да гръмнеш.

# 261
Има ли желаещи, освен мен и ДеЩоВиди, за форумската среща на 10.11. в София? Предлагам връщане в неделя.

Ние тогава възнамеряваме да сме на гости на сестра ми в София, та ще видим...ако някой се навие да гледа Божун, може  Mr. Green

# 262
Дикси, рано е още, но кажи, ако ще пътуваш в петък - 9ти с кола и ако има място за мен и Яна без много багаж, една чанта. За неделята също съм навита наобратно.

# 263
И Дивианка трябва да дойде. А  и който може и иска. Петя и Драго са в София за две седмици, всъщност за Петя не съм сигурна, но Драго е там, някой виждал ли ги е скоро с Радост?Ако на десети са още там ще я викаме и нея.

# 264
Дикси, рано е още, но кажи, ако ще пътуваш в петък - 9ти с кола и ако има място за мен и Яна без много багаж, една чанта. За неделята също съм навита наобратно.
Да , на 9-ти ще пътувам. Съвсем сама. Място бол  Grinning

# 265
  • София
Ее,значи ще има кой да ни представи града.Браво!Весело изкарване и да покажете на нас,неприсъствалите,снимки.
  Ето и втората част на материала за машината за хляб,свързан с рецепти,брашна,добавки:
http://www.zdraveya.com/?id=3&newsid=793

# 266
 Айде да се включа пак след сутришната ни разходка.
 Валенце, ти можеш и книга да напишеш  Peace Поздравления! Когато пак ти публикуват нещо,свиркай  Simple Smile

# 267
Валенце,това ти ли си го писала,супер е  Hug Преди време имаше машини за хляб в "Била",ама ние в къщи хляб почти не ядем,наблягаме на ориза,та не съм им обръщала внимание.Но сега разбирам,че и сладкиши могат да се правят в нея,пък аз колко обичам сладичко   Blush

# 268
В Билла-та бяха "Северин" - тия дето ги рекламира Иванчо Звездев. Скъпички бяха, ако не се лъжа около 140 лв. Сега не знам има ли машини за хляб там, защото скоро не съм навестявала Билла. Това не са ми от любимите магазини (всъщност това е един от най-скъпите дискаунтъри). За момента предпочитам "Фантазия"-та на Шипка и чат-пат Кауфланд... Още повече, че във Фантазия ползвам отстъпка  Laughing

# 269
Дааа,малко скъпичко е станало в "Била".Даже в кварталния ни магазин някои неща са по-евтини.Някой излизал ли е на вън да каже какво е времето,че мисля да изведа малката на разходка

Общи условия

Активация на акаунт