Гоблени-11

• 58 342
  • 472
  •   1
Отговори
# 180
лица изглеждат най-добре 1 към 1. всичко друго е въпрос на вкус. аз лично не харесвам 1 към 4  Peace
Мерси  Hug
Сега се сетих, че снимката е тази на аватара ми (по-голяма разбира се). Т.е. не е само лице, ама не съм сигурна че ще успея да го докарам лицето 1:1, а останалата част 1:4. Май ще го карам 1:1, само да не стане много мъничък.

# 181
ами трудно е да се прави гоблен с детайл  Peace

Последна редакция: ср, 24 окт 2007, 21:11 от ДМЦ

# 182
лица изглеждат най-добре 1 към 1. всичко друго е въпрос на вкус. аз лично не харесвам 1 към 4  Peace

И аз така!  Peace

# 183

И аз така!  Peace
Peace И аз свикнах и шия само 1:1

# 184
oh nqkoi da mi pomogne ne mogadase spravq s tezi programi za shemi a mn iskam da s izbrodiram edna snimka

# 185
  • в зоната на здрача
oh nqkoi da mi pomogne ne mogadase spravq s tezi programi za shemi a mn iskam da s izbrodiram edna snimka
в началото на темата Здравчето е дала от къде можеш да свалиш програмата,трябва ти и крак...
А на мен ми дай имейл,или се регистрирай тук,не отнема много време ...

# 186
  • в зоната на здрача
Пак съм аз... Mr. Green
Ето и тук можеш да си направиш схема  http://igolki.net/index.html  .
Даже тук е най лесно,ама не знам в готов вид как ще бъде.
Ако искаш пробвай първо нещо малко,и ако се получи цветово и не само...тогава действай.
Айде и да почерпиш  Hug

# 187
Ето това са и моите гоблени избу4кани досега Simple Smile, но липсва Моми4ето с 6апката...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185698
а сега се трудя над тази красота..Мадона Конестабиле

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 11:17 от MisKapriz

# 188
Хелоу Лейдис.Аз се завърнах и ще ви нападна с въпроси.Избродирах няколко коледни мотивчета и искам да ги оформя като картички.Купих си цветна хартия и с макетно ножче изрязах дупчицата,от която ще се вижда мотивчето,ама нещо не ми хареса как се получи.Не е равен отвора.Дайте някой съвет.

ПС.Като гледам как е нараснала темата,докато ме нямаше,май нищо не сте ушили,само чукате лафа тука  newsm47

# 189
най-накрая си взех възглавницата. пуснах я във фъкането. този линк към иголките на ketri е много полезен - получих си страхотна схема. май няма нужда от програмите - там си давам снимката ил картинката и те ми пращат на мейла схема за ДМЦ. супер! Joy

# 190
  • в зоната на здрача
Абе то така ,ама не е сигурно какво ще излезе на края.. Mr. Green

# 191
Абе моми4ета има ли такъв гоблен Първа любов или не6то подобно...май деца на люлка са, ама не съм мн сигурна

# 192
Хелоу Лейдис.Аз се завърнах и ще ви нападна с въпроси.Избродирах няколко коледни мотивчета и искам да ги оформя като картички.Купих си цветна хартия и с макетно ножче изрязах дупчицата,от която ще се вижда мотивчето,ама нещо не ми хареса как се получи.Не е равен отвора.Дайте някой съвет.

ПС.Като гледам как е нараснала темата,докато ме нямаше,май нищо не сте ушили,само чукате лафа тука  newsm47

пробвай ръбчето да го украсиш с нещо, бляскаща боя или гел, лак със zвеzдички, или лепило със дребнички стеропорени топчета  Hug

# 193
Абе моми4ета има ли такъв гоблен Първа любов или не6то подобно...май деца на люлка са, ама не съм мн сигурна

За това ли става въпрос?  newsm78 Това е "Първа целувка"!  Hug

# 194
Здравка79, Влюбената двойка се казвал гоблена...сега питах една приятелка Simple Smile Къде мога да го намеря в нета, снимката му, схема и конците Sad

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 15:41 от MisKapriz

Общи условия

Активация на акаунт