Гоблени-11

• 58 319
  • 472
  •   1
Отговори
# 225
  • варненка от София
Е не мога да не се похваля, че ми пристигна пратката с панамата и конците за патките, като сложа Шушенцето да спи и започвам да гобленирам, ура, ура, ураааааа!

# 226
  • в зоната на здрача
от къде поръча?а рамки?

# 227
Аууу....вече ,и аз, си имам "Сънчовци" newsm44 и даже имам и една "патка"с патешорита(лебед,де)....е ще "поотлежават" известно време,докато си завърша започнатите....Големи благодарности за reniuga !!!! smile3525 newsm76

# 228
  • варненка от София
от къде поръча?а рамки?

Поръчах от Гоблените.орг, започнах да шия едното пате и съм много вдъхновена. Твоите патета ли бяха в овалните рамки и ако да, от къде ги взе?

# 229
  • в зоната на здрача
Да,те са в овалните рамки,от магазина на ДМС на Пиротска..
Помислих че ги има и в някой от сайтовете-онлайн и затова те попитах.. Peace

# 230
  • варненка от София

А каква цена са, помниш ли? Ще трябва да си взема като идвам в София, тук във Варна не зная, дали ще ги намеря.

# 231
  • София

tchara,новите ти торбички са още по-хубавки и свежички smile3501.По твоя идея се пробвах да направя торбичка smile3521 newsm03.Ще се опитам да измайсторя и аз нещо за базара.

Много ще се радвам и ти да направиш- колкото повече- толкова по- добре Grinning

А сега,да попитам нещо и аз...  Joy tchara , колко струва тази червена панама и на метър ли се продава?
,и въобще!  bouquet

Да продава се на метър- от магазина на ДМЦ на Пиротска- 19.90лв е метъра. Когато мъжът ми отишъл да купува преди, около месец беше, продавачката му казала "От тая панама, която вие купувате в момента нямаме, но я има в другия магазин" Запомнили са го от миналата година, тогава три пъти го пращах Mr. Green Той поръчал обаче и на следващия ден му донесли Grinning

# 232
  • в зоната на здрача

А каква цена са, помниш ли? Ще трябва да си взема като идвам в София, тук във Варна не зная, дали ще ги намеря.
Помня ,разбира се не беше толкова отдавна... Laughing
3.50 лв.едната  Peace

# 233
машинка,хареса ми испанката ако може ми прати схемата на лс
до няколко дни ще сканирам схемата а с конците как точно ще стане незнам те са на фирма ариадна ,май така се казваше.
ketri най-накрая се регистрирах и без това прекарвам доста време четейки във форума.ще чакам схемата на кафеджийката

# 234
Марулка, такива рамчици има в магазинчето на Дрин на Dimensions. И във Варна са на същата цена и има доста цветове. А ще има и още след 10ноември.

# 235
gesh  Hug " Сънчовците" са много приятни за шиене и ти пожелавам приятно боцкане Grinning

Намерих снимка на моите коледни картички от миналогодишният базар  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=85192&photo=75

Позвала съм лист А4, който прегъвах на три равни части, в средната изрязвах дупката и там след като залепвах бродираното, скривах панамата с една от останалите части Crazy Малеее, незнам дали се разбра нещо Whistling

Последна редакция: пн, 29 окт 2007, 22:48 от reniuga

# 236
линка не работи  Rolling Eyes

# 237
# 238
reniuga, искам патето и къщичката, моля  Praynig
jumperche@gmail.com

# 239
  • Бургас
reniuga много са хубави картичките   bouquet Може ли да ми пратиш схемите eliss_bg@abv.bg
На една от картичките виждам етикетче.На каква цена ги давахте миналата година?

Ето малко от готовите
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=75797&photo=28
Останалите ги забравих на работа заедно с кафеджийката. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт