Гоблени-11

• 58 295
  • 472
  •   1
Отговори
# 255
 Joy това беше въпрос за 100 000. честито   bouquet

# 256
 spam2

Спечелих, спечелих....  newsm19
Дай си ми наградката....   smile3508

# 257
Аз пък не знам Внимание кой повече хареса  Crossing Arms Sad

Лилавее, ама има повече простор и пространство, другият ми е затворен. Уф, и аз не знам, ще мисля още...

# 258
аз съм по синьо-лилаво-розовите неща  Mr. Green

# 259
Блонди ,на мен "лилавия" ми стои по-празнично,някак си....но пък имам сантимент към котки(особено черни)....така,че и аз не бих могла да реша   Thinking ....обаче имам "гениална"идея :единия го уший сега,а другия -за другата н.година.... Joy
Абе,все се каня да попитам :с какви бои рисувате по стъклените бутилки?
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1758019  -това е част от линка ,който е дала reniuga,от мин.кол. базар.

sissak, не е никак смешно! hahaha ....аз,колко се мъчих с тези полу-бодовеееее....(ама ще ти обясня малко по-късно,ако не ме изпревари някой по-ранобуден),че сега ще водя  малкия на детска....А по повод схемата,която си дала  newsm78 -не ми стана ясно ,това 1:4 защо ще го шиеш така....по принцип 1:4 се шие -като за един знак от схемата ушиваш четири(които пак образуват квадратче,ама 4 пъти по-голямо)....

Последна редакция: ср, 31 окт 2007, 07:15 от gesh44

# 260
Ами объркала съм се (както винаги).Уших един снежко с по-едрите кръстчета и се получи,ама за Мадоната ми идват големи и седи някак грубо.Иначе Мисля да шия върху обикновена панама.Айде ще чакам разяснения.

# 261
И пак аз  Simple Smile както ви казах, харесах си горния гоблен, но майка ми твърди, че бил много в лилаво. Ама според мен за нощен зимен пейзаж е нормално. Та, сега се двоумя между тези двата, кой да си поръчам, ще се радвам на мненията ви  Hug

1.

2.

на мен ми харесва този повече в лила!!
дава ми усещане за коледа!

# 262
  • в зоната на здрача
Иренка,честит празник с много закъснение и от мен, много щастливи мигове... Hug
Ренка ,браво на теб,лека бременност  Heart Eyes
Блонди ,да си дам мнението и аз:повече ми харесва лилавия... Peace

sissak,аз май не разбрах какво и как  Crazy,
ама това на обикновенна панама аз бих го шила с кръсчета с една нишка.
Да- ще стане много ама и с обикновен бод/1:1/пак ще е така,та затва ти предлагам с кръсчета -по релефничко...
Знам ли така мисля де..

# 263
Блонди ,на мен "лилавия" ми стои по-празнично,някак си....но пък имам сантимент към котки(особено черни)....така,че и аз не бих могла да реша   Thinking ....обаче имам "гениална"идея :единия го уший сега,а другия -за другата н.година.... Joy

Да, да, аз сега за тази Коледа боря Хитлеровата зима  Crazy

Мерси, момичета, лилавия май ще е,а ко до декември не си намеря друг пейзаж, който да ме грабне.  Grinning За съжаление в Милена стил няма от хубавите пейзажи нито един с хубави конци и 1:1  Sad

# 264
  • София
eliss,мн. сладки миниатюрки. smile3501
reniuga ,мн-хубава новина.smile3504.Лека и хубава бременност .
Блонди и на мен по ми допада синьо-лилавият вариант. smile3521
Ето и едни украски за годишнина и за Коледа от мен.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4389382

# 265
  • Все на втория етаж
Здравка79 , и всички останали - благодаря ви! Heart Eyes

Блонди , на мен и двата варианта ми харесват. Но може би бих избрала по- сивия вариант. Но ти избери това, което ти харесва повече и ако имаш намерение да го окачаш на стената да се съобразиш  с цветовете в стаята за която е, въпреки че аз май не се съобразявам с това  Blush - мяткам ги където има място и само размествам  Crazy

# 266
Моми4ета, някои ако е шил Първа целувка, комплектовка на Милена стил, ако може да ми каже номер 36 в легендата /зелено е/ на кой номер конец отговаря...  Hug

# 267
  • в зоната на здрача
Извинете,
Марулич,чакам отговор...

# 268
Хай  bowuu
Приемате ли нови членове  Rolling Eyes
Аз от ученическите си години не бях бродирала, но сега ме обзе музата и се разчетворявам между детето, мъжа, форума и гоблена  Mr. Green
Нямам за сега какво да показвам, но се надявам скоро да се похваля  Peace

# 269
  • варненка от София
Извинете,
Марулич,чакам отговор...

Писах. Извини ме, гуш!

Блонди и аз съм за лилавото.

Общи условия

Активация на акаунт