Гоблени-11

• 58 230
  • 472
  •   1
Отговори
# 360
ако и така не се виждат, ще помоля някой мод да ги изтрие  Embarassed

# 361
Няма да се видят  Sad

# 362
Виждат се, но май малко трябва да се из4ака , за да се заредят, знам ли...страници от каталози са

# 363
На мен не се зареждат. Дъмпер, защо не сложиш само линк и аз ще опитам така да ги отворя?

# 364
# 365
Готова съм, сега ще зяпам  Party

Има хубави, да. Обаче май нямат 1:1  Thinking И конците какви са?

# 366
приятно гледане, дано си харесаш нещо  Hug

# 367
Хайде, пак аз с въпроси. В този сайт ГобКонима нелоши неща, но има две неща, които ме притесняват:

Гоблените малки изглеждат добре. Увеличените изображения обаче седят странно... дали е от снимката и компютъра или наистина така са след ушиване?  Thinking

И втория ми въпрос - предлагат неразграфена панама. Това ще рече без жълтите квадратчета, така ли? Ако да, то тогава как става броенето? И продават ли някъде отделно само панама, но разграфена? Май станаха повече от два въпросите  Embarassed

# 368
продава се по магазините разграфена панама, но трябва да шиеш фон тогава, който не е предвиден в комплектите  Peace

# 369
трябва да шиеш фон тогава, който не е предвиден в комплектите  Peace

newsm78

# 370
дай пример, кой комплект е с неразграфена. например кафеджийката, за която се говори по-нагоре, ако я шиеш на нераграфена панама, шиеш само самата кафеджийка. ако шиеш на разграфена като надето, шиеш фон, за да скриеш линиите
тези ГобКон са същите крадци, като Милена стил май  newsm78 разпознах доста гоблени на Казанлъшки гоблен и на Дименшън  Tired само дето са с по много цветове техните разработки

Последна редакция: нд, 04 ное 2007, 21:55 от Дъмпера

# 371
А, да, това го знам, но за пейзажите не разбрах къде още да шия фон...

# 372
сега разгледах. пейзажите са им с много светли тонове и чертите на разграфената панама прозират  Peace затова ги дават с бяла панама
кой гоблен е с нераграфена панама? така само гадая  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 04 ное 2007, 22:40 от Дъмпера

# 373
Мерси.  Hug Отпадат значи, аз няма да се оправя на неразграфена, пък и цветовете изглеждат нереални някакси...

# 374
цветовете са като за картина, не за гоблен. и аз не бих взела от тях  Peace
от казанлъшките нищо ли не ти хвана окото ?
http://www.kreuz-stich.com/?p=free_patterns

Последна редакция: нд, 04 ное 2007, 22:51 от Дъмпера

Общи условия

Активация на акаунт