Отговори
# 150
За VIP стаите в Шейново, сега се разрових в записките си и ...сумата е 40лв. За другото Шантал е права, всичко е по 150лв.

Момичета, вие поне си виждате резултатите. Моят лекар ги прибира в папката и като попитам ми казва само "Всичко е наред"... но аз докато не видя, не вярвам Naughty само веднъж си видях стойностите, защото той беше в отпуск и аз сама си пуснах кръв и урина за да съм подготвена за прегледа при заместничката му. За тогава бях писала, че имах отклонения, които обаче се оказаха нормални за диагнозата ни "Бременна" Simple Smile

# 151
  • СОФИЯ
Здравейте!Вече три вечери ми се догажда и  Sick.Дано Венчо да не е права,че е време за раждане,а просто това да е от киселините,че.... #Crazy
За витамините-Матерна центрум си купих отдавна,но си седят в аптечката.Отначало като ги пиех много ми бяха гадни и ги приключих.Сега май няма да ги почна наново. Tired
Фифелота дано всичко да е наред при теб!
 newsm10А снощи се наложи да отида до АГ за да попълнят документите и да ви кажа като ми замириса на болница,бебета чух да плачат...Стана ми е едно хем хубаво,хем тъжно.След два месеца ще съм там newsm45

# 152
  • София
Желязото по принцип се усвоява много трудно от организма, а при бременните пък става още по-трудно и тук в България лекарите предписвали главно три препарата, които се усвояват що-годе добре. На мен от това, което пия аз ми ставаше много тежко в началото, но после започнах да игнорирам дискомфорта. Хубаво е да се хапва месо, но аз него не го понасям по принцип, но пък в момента има спанак, а той бие доста други продукти по съдържание на желязо. Баста по темата с желязото  Joy
На мен моята майка пак днес ми изпрати един колет с бебешки дрешки невероятно сладки и направо и се чудя на ентусиазма за пазаруване на тази жена. Аз самичка нищичко не съм си купила все още. Тя се грижи слънчицето и да не остане голо посред люта зима  Joy
Решихте ли вече коя къде ще ражда, че аз все още съм в голямо колебание с тази моя стара операция на ушите и предстоящото секцио  newsm78

# 153
ValiaR, това 40 лв сигурно е за 1 вечер?
Аз съм решила да раждам в Шейново, и първия път бях там. И ако няма нещо инцидентно, датата е 3 декември.

# 154
  • София
Да, zhaygarova, 40 лв. е на вечер, сега си видях и аз записките.

Да се похваля, че от днес вече имаме почти готова спалня! Остава само да сложим щори, да подменим лампата, както и да купим нощни лампи. Днес, след като ни доставиха матрака, с мъжа ми се отдадохме на чистене на стаята, най-вече на новите мебели, които така бяха прашасали след сглобяването им, че направо не ми се поглеждаха! Та сега съм леко схваната, ама ще се оправя. Ох, голям кеф е да имаш удобно легло, ей!  Flutter Утре ще ни пуснат и интернета, да не повярваш колко бързи се оказаха. Така че, живот и здраве, уикенда ще се пренесем на новичко! Е, похвалих се, толкоз от мен за днес. Отивам да почивам активно! Wink

По въпроса къде ще раждаме, аз засега съм се ориентирала към ІІ градска.

# 155
Днес бях на ехограф-нали корема ми е голям.Оказа се,че бебо е наред,но имам увличено количество околоплодни води.Ще ме наблюдават,след 3 седмици пак ще ме гледат.Някой знае ли какво може да се случи ако са все така много водите ми.Пак ме хвана шубето и гледам умно в една точка.

# 156
Който се притеснява от отровите в шишетата да туря по една  биба на лимонаТеното шише и чиста екологична работа ..няма Би-та няма Фри-та.То и лимонада в шишета вече  няма ама ще поровите из мазето на баба за стар амбалаж.Еееех какви времена бяха (не че ги помня де) Joy

Амадис, стаята е много сладурска и уютна мааалко по широчка да беше и щеше да е перфектна .А няма ли да ти е по удобно ако легълцето е при вас . То верно , че идеята е да са там , но така хем място ще има , хем на теб ще ти е по удобно , хем и на каката няма да пречи бебо. Аз не си представям да сложа бебето в стаята на сина ми ,най-малкото защото двата ще имат различен режим и определено ще има недоволни.

# 157
Да, zhaygarova, 40 лв. е на вечер, сега си видях и аз записките.

Благодаря!

# 158
Момичета, благодаря за мненията по отношение на шишенцата  Hug . Явно всеки е доволен от това, което е ползвал т. е. каквото и да избера от посочените марки няма да сбъркам. За бибите разбрах, че силиконовите се по - добри и вече съм спокойна направих избора си поне на първо време пък после ще купим и други ако беба не ги хареса hahaha

Що се отнася до желязото и на мен ми е ниско, и аз гълтам хапове, но май най добре е с храната да си го набавим. Има го в големи количества в копривата, спанака и ядките, който може да ги яде. Е, познайте аз на какво наблягам - на копривата разбира се  Mr. Green .

Лека вечер!

# 159

Амадис, стаята е много сладурска и уютна мааалко по широчка да беше и щеше да е перфектна .А няма ли да ти е по удобно ако легълцето е при вас . То верно , че идеята е да са там , но така хем място ще има , хем на теб ще ти е по удобно , хем и на каката няма да пречи бебо. Аз не си представям да сложа бебето в стаята на сина ми ,най-малкото защото двата ще имат различен режим и определено ще има недоволни.
Въх - само не ме карайте да снимам и спалнята  newsm62 Тя е още по-малка и матрака заема по-голямата част от нея. Има само по около метър от двте страни - колкото да минаваме. Добре, че дневната е голяма и не страдам от  клаустрофобия /така ли се пише  newsm78/. Марина ще има право на избор - в детската / с  мен и бебка/, в спалнята /с мъжа ми - когато е тук/ или в дневната - където реши. А и установявам, че нещата никога не са както ги планирам - както дойде.
Между другото имаме и контейнерче, което не е сглобено, защото не са му пристигнали цвете елементи. Ако някой има идеи къде да го мушна - да сподели. Аз имам една, но ...  censored

Благодаря за успокоителните думи   bouquet

Топчица - аз знам, че е лошо когато водите са малко / имам позната, на която са махнали бебето в началото на 6-ти месец, заради много малко количество/, но дали е опасно да са повече - нямам идея.

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 19:12 от amadis

# 160
  • София
Амадис, всичко което пишеш за размерите ми е до болка познато. Даже мисля, че тук роптах срещу новото строителство, малките клетки, предвидени за стаи и огромнейшите холове, предвидени за кухня, трапезария и дневна. Някой ден ще си построим къща на три етажа с голям двор и вътрешен басейн... Whistling  А един мармот....
Цвети, не знам за какво са се уговорили, но на много места чувам, че уговорката е за средното образование. Дано не прецакат началните учители.
Между другото, англичаните паднаха мнооого злостно. Чак жал да ти стане.

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 20:17 от babaToHka

# 161
Добър вечер  Simple Smile
Ето че русенската среща приключи. Беше забавно, посмяхме се , побъбрихме и определено времето не ни стигна да разнищим всичко. Та решихме скоро да се съберем по отрано ,че да се набъбрим хубавичко  Laughing Снимките са в албума , на който му е интересно да ни види  Laughing

Топчица, няма проблем когато са в повече водите. При мен бяха в повече , но на последния преглед ми казаха ,че са понамаляли.

# 162

Добър вечер  Simple Smile
Ето че русенската среща приключи. Беше забавно, посмяхме се , побъбрихме и определено времето не ни стигна да разнищим всичко. Та решихме скоро да се съберем по отрано ,че да се набъбрим хубавичко  Laughing Снимките са в албума , на който му е интересно да ни види  Laughing

Мамини сладуранки дебеланки , много сте ми хубавки  пу-пу да не ви е уроки. Hug

Цвети, душааа ама големи снимки бреей , фина мадама . Ама и позите ги бараш бравус Peace...хубавица си ни ти Wink

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 21:48 от maxi_d&d

# 163
Дари, ама си голям бързак  Mr. Green И на мен ми беше малко, ще повторим задължително  Heart Eyes

# 164
Дари, ама си голям бързак  Mr. Green И на мен ми беше малко, ще повторим задължително  Heart Eyes
Личи ми ентусиазма нали  Laughing още не сме се прибрали и снимките в албума  Laughing

Ама Цветито направо ме разби с тия снимки  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт