Тайната на дългата и гъста коса-15

• 42 301
  • 407
  •   1
Отговори
# 375
ANELIAAA ,споко, като изсъхне няма да мирише, или поне не толкова силно.

anastangelche,аз май бях писала, че слагам и шапка за кичури...Незнам, може и да греша.. Laughing

Сагам кърпата, отгоре шапката.Стояла съм и само с кърпа.Ама и с шапка ми е по-добре,защото иначе кърпата много бързо изстива.Обратно не съм пробвала.

# 376
Момичета... сега излизам от банята.... спешно ми трябва вашата помощ #Crazy... не знам още какви са резултатите, защото косата ми е мокра, но  Cry много ми мирише на газ... какво да правя, вие като по-опитни може би знаете?! Моля ви, защото направо се побърквам  #2gunfire

Иначе малко трудно я измих, беше много мазна, но сега ще видя истинския резултат като я изсуша...
Сигурно като изсъхне миризмата няма да се усеща newsm78

# 377
Дано сте прави, защото няма да мога да излезна с тази миризма... ужасна е тази газ... но в името на косичката Praynig

Искам само да ви попитам - сега я суша и забелязвам, че някак си падат малко повече косми... с вас как беше след първия път с маската? Иначе си слагам хума и кисл мл. на косата и не ми е падала толкова нито по време, нито след къпане  newsm78

Дано е за добро...

# 378
Отивам да се мия. Ще си купувам ботуши. Искаше ми се малко повече да бях постояла с маската, но ......и покупката на ботуши не ми се испуска.  hahaha
Краси, най- вероятно аз съм пропснала, че слагаш шапка. Не е толкова трагично все пак. Следващият път.  Peace

ANELIAAA, Зизи вече обясни, че косата не може да започне да капе само от няколко маски или пък да спре да капе. Така,че....

# 379
Не жали за умрялата коса! Mr. Green
Скоро ще си имаш нови стърчащи косъмчета. Mr. Green
И да не протестираш. Mr. Green

# 380
За жалост гаста си мирише, каквото и да правим. Аз намерих начин в гардероба ми от кога стои едно дезедоранче за коса/аромат предназначен за коса/ и засега ме спасява. Иначе чак на втория ден миризмата си отива...

# 381
Ужасно Sick... какъв е този дезодорант за коса, марка, цена, откъде? Явно и аз към него ще се запътя, стига да е безвреден, разбира се.

Ясно, че има коса, която си пада така или иначе, но интересно защо след маската ми се струва, че повече падна, отколкото преди? newsm78 При вас след първия път как беше? Косите ми сега падат ли след маската... може би трябва да я направя няколко пъти, знам ли, за да се тушира този ефект newsm78

А иначе сгъсти ли ви се косичката? Горе долу след колко време?

bouquet на всички

# 382
Аз днес си сложих и мас в маската, мисля, че ще повторя, косата ми е много хубава.

# 383
ANELIAAA, не знам дали това е правилно действие, в смисъл то не може да навреди, но поне помага за неутрализиране ето го http://www.oriflame.bg/prod/catalog/SkuDetailCategoryCheck.jhtml … =true&noMenu=
Ако все пак маската не ти понася много можеш да я спреш или да не нанасяш всички продукти. Peace

# 384
Току що си измих косата.Няма никаква миризма на газ.Сложих 1 ч.л. Вие колко слагате, че така ви мирише? newsm78

# 385
Момичета, много зле се чувствам... или нещо сбърках, или не ми понася както трябва.. Косата ми стои някак мазна, като на пръчки... а никога слез къпане не е била такава.. . и много хвърчи smile3511

Чувствам се ужасно и не знам с кое сбърках, че така стана? Да я правя ли отново в четвъртък, защото по принцип си я мия два пъти в седмицата?

# 386
Измий я още веднъж с повече шампоан.После сложи  кристали, за да не хвърчи. Flutter
Дано ти си госта, който чете. Peace

# 387
Аз съм, благодаря ти.
При теб така ли беше?

# 388
Добре би било след като си измиеш косата с шампоан да я слееш с хума и лимонов сок. Според мен кристалите още повече ще я омазнят. Peace

# 389
Забарвих да кажа, че моята хвърчеше от киселото мляко, а после и от меда.Но при всяка коса е индивидуално.
Кристали-само по върховете, за да се оформят.Няколко капки няма да омазнят,нали? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт