Тайната на дългата и гъста коса-15

• 42 295
  • 407
  •   1
Отговори
# 360
  • в.преслав
на времето една стара фризьорка ми казваше така:"както мислиш всеки ден за сутришното си кафе,така трябва да мислиш и за косата си."така,че ако сте упорити и постоянни няма начин тя да не ви се отплати.трябва да се намалят боядисване,сешоар,преса и повечегрижи и ще се получи една страхотна коса.

# 361
Това, дето го прочетох, за цигарите, хич не ми  харесва. Whistling smile3546
Моята се начупи от маската, но трябва да призная, че това много ми харесва. Crazy

# 362
  • в.преслав
това за цигарите е истина-просто незная как да ги спра завинаги.нямам воля.иначе и аз искам да ми се начупи косата(не я искам права и залепнала по черепа).

# 363
Дами, време е да подготвим снимките за първа страница на следващата тема.
Снимки с нашите резултати.
Ако намеря кой да ме снима, ще сложа и моя по - нова снимка Hug
Ако искате да се похвалите с резултатите, моля, изпратете ми линк със снимката/снимките си на лични  bouquet

# 364
Дами, кажете ми има ли сред вас такива, на които освен хубава, косата да им е станала и по-гъста... защото чух много и противоречиви реакции след маската. newsm78 Интересно ми е наистина ли има ефект на сгъстяване или е просто внушение след току що изкъпната косичка?! Thinking

Днес ще си правя маската и ще ви кажа как се чувства косата ми след нея  Party

Надявам се на три неща: да се посгъсти, да не се оцветява или начупва и да е здрава... другото е лесно Peace

# 365
Здравейте момичета,
отново забелязвам, че косата ми се омазнява на втория ден след миенето. Предишната серия, която си правих с маската, ми регулира омазняването, но този път нещо не се получава. Да ме посъветвате нещо??? newsm78

# 366
Какво си слагала миналия път? Ако правиш нещата едно към едно и се получава този ефект, замислих се малко и измислих, че може би като нещо ново, косата ти първоначално е привикнала към тази "хранителна" маска... но впоследствие е реагирала, не за друго, а защото не е свикнала на подобна грижа?! Не знам дали е така... пробвай да добавиш хума например и оцет newsm78

Поливай косата си с вода с оцет - идеално почиства и дава блясък, може би ще ти реши проблема  Peace

# 367
Здравейте момичета,
отново забелязвам, че косата ми се омазнява на втория ден след миенето. Предишната серия, която си правих с маската, ми регулира омазняването, но този път нещо не се получава. Да ме посъветвате нещо??? newsm78
Имам същият проблем! Преди си миех косата всеки ден, но доста изтъня  сега вече се чудя с какви ли не билки и бъркочи да я мажа, за да избягвам химията. Доволна съм от редовните извари с коприва, орехови листа, репей... за мазен скалп много препоръчват листата от невен-преваряват се, със течноста се полива косата, изчаква се 1 час и  се изплаква с вода.

# 368
 Flutter Момичетааа, направих си маската и аз за първи път - вмомента седя с кърпа на главата. Сложих си доста неща - тривитаминол, газ, мас, оцет, бадемово масло, от жожоба, кокосово масло, един счукан аспирин, малко кисело мляко, малко хума, малко деавит, малко ракия... само мед нямах, но другия път ще има  Peace

Дано има добър резултат!

Мисля да се измия два пъти с шампоан, после да си полея косата с вода с оцет и после да си сложа за няколко минутки маска вместо балсам.

Как ви звучи всичко това?  Blush

# 369
И аз току-що се намазах с маската. Пробвам метода на красим само с мокра топла кърпа, докато кърпата е топличка е приятно, но не и като почва да изстива.  Whistling Май ще я мокря по- често.
ANELIAAA успех с маската, чакаме снимки после.

# 370
Ха ха ха!И аз съм маскирана в момента!....

: Сложих си доста неща - тривитаминол, газ, мас, оцет, бадемово масло, от жожоба, кокосово масло, един счукан аспирин, малко кисело мляко, малко хума, малко деавит, малко ракия... само мед нямах, но другия път ще има  Peace
Как ви звучи всичко това?  Blush

Аз започнах с минималните съставки,после добавях всеки път по нещо, но само едно.Така ако маската не ти подейства както си очаквала, няма да знаеш точно от кое е-от аспирина,киселото мляко,хумата,ракията или деавита.....
Дано резултатите са добри!

anastangelche ,аз сигурно по 15 пъти я мокря, ама съм си сложила малка кърпа, отзад съм я защипала с фиба. Crazy

# 371
Снощи също си правих маската, ама съм много заблудена,забравих да си сложа оцет и мед.Сложих малко повече ракия и почна да ми щипе към 2-рия час. красим ти как я мокриш тази кърпа, аз веднъж като я намокря и повече не я пипам.

# 372
Ами как, на мивката,после изцеждам и си я слагам.Като изстине-пак мокря, изцеждам, слагам.
Слагам и шапка за кичури, с пробити дупчици.Топлината се запазва по-дълго време, а и кожата на главата може да диша.
И така докато минат два часа.... Flutter

# 373
Еееее, значи все пак имаш шапка. Аз директно така я сложих, а иначе си слагам найлонова чантичка. Май сбърках.... newsm78 Има ли проблем, ако си само с кърпа? Или по- добре е ако има и шапка под нея?

# 374
Момичета... сега излизам от банята.... спешно ми трябва вашата помощ #Crazy... не знам още какви са резултатите, защото косата ми е мокра, но  Cry много ми мирише на газ... какво да правя, вие като по-опитни може би знаете?! Моля ви, защото направо се побърквам  #2gunfire

Иначе малко трудно я измих, беше много мазна, но сега ще видя истинския резултат като я изсуша...

Общи условия

Активация на акаунт