Тайната на дългата и гъста коса-15

• 42 298
  • 407
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро, момичета. Сетих се, че днес е неделя, а ветеринарните аптеки не работят в неделя , та затова маската ще я започвам от утре, а не от днес както мислех по-рано.

# 346
здравеите Simple Smile от 2 седмици и аз си правя маската-слагам обаче само тривитаминол и бадеможо масло ж корените ,а по дължината само от бадемовото маско и седя 2 часа-косата ми мн порасна и спря да пада Simple Smileно аз съм на каре и искам основно да ми пораснат кичурите които са отпред,защото са до брадичката,но както знаете за тази прическа косата трябжа да е изправена,а от маската леко се начупва-и се чудя защото нали сеправи 2 месеца и 1 се почива-остава ли начупена след 2та месеца ,защото сега трябжа мн повече да я изправям?

# 347
Момичета, утре е денят - ще слагам маската за първи път  Praynig
Дано има умопомрачителен ефект - все пак от вас взимам пример и дори и да ви завиждам, благородно е Party

Вече имам май всичко - тривитаминол, оцет, газ, мас, бад.масло, рициново масло, ракия, аспирин, хума, кис. мляко...а-а-а, само мед ще си взема днес  Peace и почвам! Отделно имам още масло от жожоба, кокосово, сусамово и мисля да сложа по-малко от всички.

Имам само едно питане - сега преди малко прочетох, че една от дамите си е сложила не 2-3 капки, а 5-6 капки газ в маската?! Това добре ли е, в смисъл, не би могло да навреди по някакъв начин?  newsm78 Колко капки последно ме съветвате да си сложа на косичката?

# 348
А??? ooooh! ново 20 - за sugarcandy казва, че косата и от маската се начупвала. При вас как е?

Моята коса е естествено права и не искам сега да има и такъв ефект... това с оцветяването вече го преодолях, естествен ми е цвета и няма опасност, но това с начупването сега лекичко ме тревожи  Thinking

Вие как мислите, дами?

# 349
  • Варна
ANELIAAA, мисля че на всички косата се начупва от маската... Crazy Peace

# 350
  • в.преслав
моята коса не се начупва изобщо.тя си е права и такава си остава.дори,когато се мъча да я начупя с дифузера пак не става.а за газ-аз си слагам 1с.л.в маската.

# 351
  • Варна
може, аз останах с впечатлението, че принципно се начупва косата на всеки, правил маската...явно не е така  Peace
моята е чуплива и от маската се начупва още повече...ако сложа мед обаче косата ми стои права... Crazy

# 352
И моята косица е естествено права,а взе да се начупва доста и преди да я изправя вкъщи ме наричат "къдравелка"  Embarassed Grinning Laughing И на мен ми създава повече пробпеми с изправянето,но да е здрава и лъскава отделям повече време  baby_neutral А за газта няма проблем за капките според мен щом има толкова масла в маската.Някои от момичетата слагат и по цяла лъжичка.Така че няма страшно  Peace

# 353
  • Варна
Аз много бих се радвала ако от маската косата ми се накъдри,но засега не се получава.Напротив-изправи се още повече,чак майка ми ме пита защо съм си изправила косата?А моята коса беше естествено къдрава и са ме питали с какво съм се къдрила.Но като родих и се изправи малко по малко.Сега е почти права и не ми харесва,искам пак да е къдрава.Освен да се надявам,че по нататъка ще се понакъдри,'щото не ми се иска да е все такава-като метла!

# 354
  • в.преслав
аз ако си сложа толкова масла,както изреждат някои дами до вечерта ще ви пълня бутилки с олио Laughing.сега се намазах с маската и пробвам ефекта на топлата хавлия.

# 355
Дами, за нищо на света не искам да ми се начупва косата нито малко, камо ли пък много Naughty - естествено права си ми е и държа такава да си остане.

Ами не знам сега, при това положение да слагам ли маската, то явно тоя ефект е от Тривитаминола, защото нали все пак е овче лекарство Laughing... а знаем овцете какви рунтави са #Crazy

Може би пък момичетата с естествено прави коси си остават с такива?! Най-логично е... не съм чувала досега от витамини да се накъдря косата (а овчето чудо все пак са витамини)?!

Колкото до газта, щом някои експериментират дори с цяла суп.л., значи няма нищо страшно. Аз се притеснявах само за това, че евентуално при предозиране, скалпа би могъл да изгори, но явно притесненията ми са неоснователни.

Ох, само се моля да нямам проблеми с "правотата" на косата си Praynig

# 356
  • в.преслав
не мисля,че трябва да се притесняваш за правотата на косата.не трябва тривитаминола да я къдри иначе до сега да съм,като овца.сега съм с маската и си сложих 1с.л.газ-не препълнена.след малко,като се измия ще видя как съм,но винаги слагам по толкова газ.а маската я почнах от юни и нямам проблем.

# 357
Благодаря ти за успокоението. Малко съм плашлива на тема коса и затова  Peace

Казваш, че правиш маската от юни - досега това са 5 месеца. Почивала си си или я правиш непрекъснато от тогава? Значи косата ти вече би трябвало да е страхотна - по-плътна, по-гъста, по-здрава и лъскава, и разбира се, по-дълга Hug...

Щом слагаш цяла лъжица газ и нямаш проблеми, значи не е страшно и аз да слагам примерно по една ч.л.... а маслата са ми, за да неутрализирам гадната миризма (не ми се иска косата ми да мирише на маската  Joy)

# 358
Аз много искам да ми се накъдри косата от маската, но засега няма такъв ефект. Моята беше естествено къдрава, но се изрусявах в течение на година и тя се изправи. Снощи бях с маската, но не забелязах като я изсуших да има повече къдрици от обикновено. Май ще спра да слагам мед...

# 359
  • в.преслав
почивка от маската си правих август месец.правя я веднъж седмично.сега не съм почивала.ще го направя,когато ми свърши тривитаминола.когато си направя маската винаги ме питат дали съм боядисана.косата ми има блясък,расте(личи си по израстналите корени),но не мисля,че се е сгъстила.тя по принцип е тънка и фина.а и всеки месец като отида на фризьор ми отрязват повече от колкото трябва и загубвам от дължината.сега започнах да пия и герикапс и витамин bкомплекс.когато бях спряла да пуша косата ми направо полудя.след това ги пропуших пак и направо умря.но определено си личи кой ползва от нашето чудо за коса.

Общи условия

Активация на акаунт