Тайната на дългата и гъста коса-15

• 42 344
  • 407
  •   1
Отговори
# 285
ANELIAAA ,като излизаш от форума натискаш ли ИЗХОД?Ако да, то после трябва да въведеш име и парола. Защо не попиташ в Правила и указания?

Аз да кажа, че днес си сложих и газ.
Да видим като измия.....

Мисля си, че с маската може да се посгъсти косата.Защото новата коса, която пораства, ще е по-здрава и подхранена,следователно косопада може би ще намалее, и съотношението на процентите на косата във втора и трета фаза ще се променят... Crazy

P.S.Как съм могла да не си взема газ досега!? Banghead doh
Косата ми е супер! Нека да изсъхне и ще кача снимка!Да сА иСфукам де...  afwitch

P.P.S.преди сушене
след сушене
За ей тези вълни ти говорих, Зизи! smile3521

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 18:06 от красим

# 286
някъде из темите четох, че не трябва да се слага газ на руса коса, но така и не разбрах защо.... newsm78

# 287
Аз също предпочитам използването на газ. Само че последния път забравих да сложа.Красим, косата ти е  Peace

# 288
  • София
някъде из темите четох, че не трябва да се слага газ на руса коса, но така и не разбрах защо.... newsm78

Има се предвид изрусена коса. Някой по горе беше писал, че не се препоръчва, за да не изгори сламата. Laughing
Изсушавало косата, казват. Аз не ползвам, щото ме мързи да търся. Но като се върна в БГ ще опитам, макар че съм изрусена.

# 289
Здравейте дългокоски  Hug
Наскоро открих тази тема и се присъединявам към вас  Heart Eyes
Вече два пъти правих маската  Wink  /оригиналната, но без газ/
Нямам проблем нито с гъстотата, нито с дължината на косата си, но краищата ми са доста изтущени и косата ми е суха.
Благодаря, че ви има   bouquet
 Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 290
  • Габрово
Аз вчера за пръв път си правих маската и като че ли още ми мирише косата на нещо,от газта ли е незнам Rolling Eyes...или си втълпявам вече. newsm78При вас как е?

# 291
Мерси, ще пробвам да попитам в правилата и да видим какво ще излезне.
Страхотни коси имате  Hug
Аз маската ще си я правя или неделя, или понеделник със сигурност и ще ви кажа веднага какво е излезло  Rolling Eyes ... имам Тривитаминол и газ, но нещо маста не мога да я намеря, поне не обезсолена, каквато трябва. Тези по магазините май не са за тази цел... вие как се сдобихте?

Дано успея да си отгледам и аз перфектната косичка  Praynig

# 292
красим и аз така правих с кърпата LaughingНо пак се пооскубах след маската Sad
Не знам дали да продължавам newsm78
Наистина ли газта вреди на изрусените коси Confused

# 293
Момичета, днес се сдоби най-сетне с Тривитаминола, но на шишенцето пише АДЗЕ, но вече знам, че е едно и също (благодарение на вас  Hug). Попитах за маста и ми казаха, че такава обезсолена има, но само в големите супермаркети - BILLA например  Peace - така че ще я търся там. Газ имам... почти приключих с подготовката, най-хубавото предстой  Praynig

Искам само да ви попитам, как отворихте Тривитаминола - пробихте ли го или как  newsm78, че нещо още се чудя как да процедирам?

И много цунки на всички   bouquet

# 294
Маста можеш сама да си я обезсолиш.На първата страница на темата пише как точно става. Hug
 На Тривитаминола му режа металната джаджа изцяло,отдолу е с гумирано капаче.Незнам дали постъпвам правилно. newsm78

alex76 ,пробвай още веднъж, може да е от есенния косопад...Много коса ли ти падна пак? Wink

# 295
Ами добре тогава, аз ще последвам съвета ти и ще изрежа металното, за да оставя гумираната част на шишенцето.  Peace
А за маста - направо ще скокна до BILLA и ще си купя готова обезсолена  Hug

Ох, човек какви ли не жертви прави за косата си  Joy

Аз мисля да сложа в маската няколко вида масла - не знам дали е добре, малко ме е страх и в комбинация с мас, да не би да се омазни прекалено косата?!

# 296
Аз мисля да сложа в маската няколко вида масла - не знам дали е добре, малко ме е страх и в комбинация с мас, да не би да се омазни прекалено косата?!
Аз слагам масло от пшеничен зародиш, ши, жожоба, бадемово, и стимулант на Икаров.От маслата не ми се омазнява.
Мас не съм слагала от страх, че после няма да мога да я измия... newsm56

# 297
Момичета, днес се сдоби най-сетне с Тривитаминола, но на шишенцето пише АДЗЕ, но вече знам, че е едно и също (благодарение на вас  Hug). Попитах за маста и ми казаха, че такава обезсолена има, но само в големите супермаркети - BILLA например  Peace - така че ще я търся там. Газ имам... почти приключих с подготовката, най-хубавото предстой  Praynig

Искам само да ви попитам, как отворихте Тривитаминола - пробихте ли го или как  newsm78, че нещо още се чудя как да процедирам?

И много цунки на всички   bouquet

Тази металната част всъщност е от някакъв мек метал, алуминий може би, и много лесно се отстранява.
Не е проблем да го махнеш, Тривинаминола си има и гумено капаче, което му е достатъчно. Е, стига да не се налага да го пренасяш в багаж или в чанта, така, че да може да се разлее, все пак гуменото капаче е лесно за отваряне и в багаж може да се разлее Simple Smile!

# 298
Не махайте цялата капачка а само посредата има едно кръгличко,отчупете него,вземете си 1игла/медицинска /по-голяма и 1 спринцовка.Изтеглете колкото ви е нужно. Naughty

# 299
Не махайте цялата капачка а само посредата има едно кръгличко,отчупете него,вземете си 1игла/медицинска /по-голяма и 1 спринцовка.Изтеглете колкото ви е нужно. Naughty
И сега обясни защо. Peace

Общи условия

Активация на акаунт