Тайната на дългата и гъста коса-15

• 42 328
  • 407
  •   1
Отговори
# 300
Не махайте цялата капачка а само посредата има едно кръгличко,отчупете него,вземете си 1игла/медицинска /по-голяма и 1 спринцовка.Изтеглете колкото ви е нужно. Naughty
И сега обясни защо. Peace

hahaha hahaha hahaha

Добър въпрос!

# 301
Не махайте цялата капачка а само посредата има едно кръгличко,отчупете него,вземете си 1игла/медицинска /по-голяма и 1 спринцовка.Изтеглете колкото ви е нужно. Naughty
И сега обясни защо. Peace

hahaha hahaha hahaha

Добър въпрос!
Исхабих вече 3то шише.И сам стигнала до извода ,че е по-удобно.Опитайте и ще се уверите.Простоо предложих.

# 302
Аз пък помислих, че е нещо заради кислорода и съприкосновението с него. newsm78

# 303
Аз пък помислих, че е нещо заради кислорода и съприкосновението с него. newsm78
Логично е да е за кислорода, но по-важно е да не достига в съприкосновение с него, когато се използва за инжекционен разтвор. Иначе чак такъв проблем не виждам да си се махне капачицата - измъчвам се с тази спринцовка.  Peace
Стреснахме дамата Rolling Eyes

# 304

alex76 ,пробвай още веднъж, може да е от есенния косопад...Много коса ли ти падна пак? Wink
Да няма да се откжа LaughingАбе доста се пооскуба и всеки път се стряскам SadЗащото когато не я къпя и я сресвам не пада толкова много newsm78

# 305
Здравейте момичета, толкова много сте изписали..докато ви прочета..
Красим, не си скъсяваййй косата  Hug толкова грижи полагаш да я пуснеш, поне не драстично. леле като ти прочетох поста и веднага почнах да отговарям   bouquet Страхотна коса. И аз не съм ползвала газ, но мисля да си взема и да пробвам.Страх ме е само да не мирише много след това,ама ще се изтрае..
vikit78 , страхотна коса  Hug
aaNaaNana , поздравления и за твоята коса.. изглежда много добре.
Момичета аз вече направих 1 месец след почивката, постригах си връхчетата,по-късно ще ви пусна снимки. и да ви изчета докрай   bouquet

# 306

красим не те затруднявам pls  Praynig

А и аз използжах този шампоан на фитовал и честно да кажа не видях кои знае какъв резултат. Видях че пишете за шампоана с хинин на милва и да си кажа и аз моето мнение  Mr. Green Използвах го в продължение на една година и  косата ми започна да се изшушава мн и да се заплита и така стигнах до извода
 ДА НЕ СЛАГАМ НА КОСАТА  СИ НИКАВИ БЪЛГАРСКИ ПРОДУКТИ!!!!!!!!! Naughty

# 307

А и аз използжах този шампоан на фитовал и честно да кажа не видях кои знае какъв резултат. Видях че пишете за шампоана с хинин на милва и да си кажа и аз моето мнение  Mr. Green Използвах го в продължение на една година и  косата ми започна да се изшушава мн и да се заплита и така стигнах до извода
 ДА НЕ СЛАГАМ НА КОСАТА  СИ НИКАВИ БЪЛГАРСКИ ПРОДУКТИ!!!!!!!!! Naughty
А от кой ш-н си доволна мила  bouquet

# 308
Защото когато не я къпя и я сресвам не пада толкова много newsm78

Защото между сресванията тя пак си пада, само дето не се вижда.И моята уж през деня не пада, ама ела да видш кутията на прахосмукачката....

newsm78

Днес, тоест след около час, ще отида да се възползвам от процедурата "Гореща ножица".Смятам най-горния пласт коса да ми го скъсат с около 10 см, а надолу да е на пластове.Филиране ли се казва незнам... newsm78
После, ако все още приличам на нещо в главата, ще ви покажа снимки.Предният път фризьора ми каза, че най-горния ми  пласт коса се проскубва най-много.И е прав.Долните ми  пластове коса са толкова здрави,а отгоре стои като мИтлЪ. Crazy

И аз не съм ползвала газ, но мисля да си взема и да пробвам.Страх ме е само да не мирише много след това,ама ще се изтрае..

Най-странното беше, че след това въобще не миришеше.Само малко, докато бях с маската, но в рамките на нормалното.

# 309
красим ще чакаме да те видим с новата прическа  bouquet

# 310
На някой да му се струва,че косата му потъмнява от тривитаминола?  newsm78 Защото кадето ми е расла новата коса,когато правих маската си е някакво кафяво.А сега на почивката когато е израснала още нова коса изглежда по- светла.И косата ми в момента е светло,по -тъмно и черно.А нали я чакам да израсте,за да мога малко по малко да изрязвам черното.А сега с  тези два оттенъка ме е страх,че като се боядисам после,след като сам махнала черното, няма да е равномерно  Thinking вие как мислите?   bouquet И на тъмно кафявата ми коса дали ще хване шоколадов цвят без обезцветяване,след като е естествен цвят без никакви третирания с химикали? Много ще съм ви благодарна за съветите

# 311
Момчето ми каза, че косата ми е чуплива newsm44 и няма да е добре отгоре да я скъсява толкова.Намали ми я с около 4 см.Прическата ми не се промени кой знае колко, но сухите краища вече ги няма.По-чуплива е и по-еластична.
преди сушене
след сушене

aaNaaNana , и на мен ми се стори, че корените ми са по-тъмни от преди, но го отдадох на това, че отдавна не съм виждала истинската си коса...Сега ме караш да се замисля... newsm78

# 312
Момчето ми каза, че косата ми е чуплива newsm44 и няма да е добре отгоре да я скъсява толкова.Намали ми я с около 4 см.Прическата ми не се промени кой знае колко, но сухите краища вече ги няма.По-чуплива е и по-еластична.
преди сушене
след сушене

aaNaaNana , и на мен ми се стори, че корените ми са по-тъмни от преди, но го отдадох на това, че отдавна не съм виждала истинската си коса...Сега ме караш да се замисля... newsm78

Невероятна коса имаш!  Hug Много здрава,подхранена и свежа изглежда  Grinning  bouquet Кога ли и аз ще постигна и цвят и дължина  ooooh! Sad и сега се притесних и с тоя тривитаминол дали ми потъмнява newsm78 Сега сам нахлепана и като се измия дано от първата ми маска след почивката да съм доволна  baby_neutral

# 313
 .....

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 15:12 от красим

# 314
Момичетааа... вярно ли? Не ми казвайте, че цвета потъмнява от Тривитаминола???!  ooooh!

Никога не съм си боядисвала косата, но си харесвам естествения цвят - тъмно рус. Нали нищо няма да стане, нека споделят и още мами, ползвали маската Praynig
Тъкмо се зарадвах, че от мен се иска само постоянство и сега това.. дано не е така newsm78

Иначе, успех на всички, които сега с мен започват да се витаминосват  Peace

Общи условия

Активация на акаунт