ЮНЧЕТАТА вече са големи и събират есенни листенца позлатени

• 12 672
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Честит рожден ден Сонка!Бъди най-щастливата и обичана жена, съпруга и майка!

Извинете ме, че не съм писала скоро. Все не остава време покрай Крис. Хвърлям по един поглед какво пишете и тъкмо щях да честитя "годежа" на Деничка и Никола, а те се появили и други кандидати. Много е търсена красивата госпожица  Wink

Пепи,   bouquet Как сте с Любчо, сигурно ти е натоварено покрай работата и детето? Покажи ни някоя нова снимка, че се затъжихме за вас.

КотеТо, Тея както винаги е прекрасна, и нищо, че рядко се виждат, те младите се обичат  Wink Ходихме миналата седмица на детски РД в Гранда, Крис много се забавлява. Първите двадесет минути не ме потърси изобщо. Трябва да отидем някой ден. Криско е още леко сополив, но и хомеопата и личната казаха, че е от зъби. Дано и при Тея е така и мине бързо.

Агнешка, много е сладък Хрис като помага в чистенето  Wink Радвам се за бързото приспособяване в яслата, дано и хремата я изкарате леко.

Корни, и аз съм така мила, на път да лудна. Сега пиша права, че все иска да се качва на масата и да блъска по клавиатурата, а и мрънка за внимание. Всички столове са далеч от масата или по земята. Как ще я караме тая зима не знам newsm78

Хайде оплаках ви се набързо, весел ден и ако мога докато спи на обяд Криско ще се включа пак. Пък и нали почерпка чакаме  Wink

# 31
Честит Ти КрасиВ празник Сонка Hug

Сърдечни пожелания, за милиони сбъднати желания!  bouquet

# 32
  • Варна
Честит рожден ден, Сонка! Бъди много здрава, щастлива и обичана жена!

Честито прохождане на Белослава! По-малко аварии и да е здрав кръста на мама Heart Eyes
Наистина вече малчовците почти не ни оставят време за форумстване, но какво да се прави. И Дари като ме види, че сядам на компютъра и започва едно мрънкане, после реве и като види, че няма резултат започва да се катери по мен или ме дърпа уж да си играем.
Анита, беше ме попитала дали детския център е до медицински център Санита - ДА същия е. Жалко, че времето се развали и вече не можем да ходим. Дари толкова много се забавлява там.
Агнешка, голям помощник си имаш вкъщи. И Дари много обича да ми помага - взима ми прахосмукачката от ръцете или бърка в кофата с препарата за почистване на пода  Mr. Green
Коте, Тея е много сладка, а и позата ми е позната. Толкова обича да сяда по земята навън. А като излезем без количка, което вече правя често, не обича да я нося, а като се измори си посяда на земята или някъде на тротоара.
Наистина в този студ трудно ще удържим палавниците вкъщи. Аз дори и в студеното време обличам Дари добре и я изваждам на въздух - може за 10мин., но после тя е по-спокойна и не буйства толкова.
Дидолинка и всички други - ПИШЕТЕ МОМИЧЕТА.
Засега толкова от мен милички, че си имаме едно гостенче и вече трябва да ги усмирявам (вече знам какво им е на майките с 2 деца с разлика от 3години) Sick
Усмихнат ден на всички!!!

# 33
Привет!
Честит празник на Сонка!
Благодаря за хубавите думички за моята госпожица. bouquet Държа да отбележа, че всички дечица са много чаровни и с удоволствие разглеждам снимките (това ми е времето за почивка). Понякога си мисля, че би било хубаво да живеем в някой от големите градове и да се виждаме на живо поне с някои от вас. Но от друга страна, и така ми е добре - всеки момент мога да хвана гората ако не ми изнася нещо Wink. Вие успявате ли да "драснете" на някъде без предварителна подготовка? Да решите, и в следващия момент вече да сте на път? Успявате ли да правите с децата това, което сте правили преди? Май малко се отнесох, ама като ни държи времето по къщите, поне имаме повече време да помечтаем...
По въпроса за гърнето: и ние сме доникъде. Това, което правя, е да показвам с куклите как се ползва, а ако склони все пак да седне, събирам играчки и си играем докато и омръзне да стои. Не иска да стои седнала пред мен в тоалетната и се принудих да я взема с мен няколко пъти да покажа как става работата. От тогава няма отърване Sad, но поне и е интересно да стои на малката дъска, "като голяма". Не, че има резултат, но поне свикна с концепцията.. Иначе вика "пиш" и "ако", ама рядко има връзка със събитието..
Събуди се, изчезвам

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 14:35 от a witch

# 34
Честит празник,Сонка-дано да прекараш един незабравим рожден ден,заобградена от много обич и внимание и много поводи за усмивки да имаш!

# 35

Честит празник, Сонка!

# 36
  • Пловдив
Сонка, честит рожден ден и от мен мила.
Нека животът ти бъде пъстър като цветята от виртуалния букет който ти поднасям

Анелиз, на предната страничка съм пуснала една снимка на моят малък мъж. Ако си се затъжила за нас върни се малко назад. Тези дни ще пусна и снимки от детския рожден ден на който бяхме вчера.

Приятна вечер от нас  Hug

# 37
  • Варна
Сонка, честит рожден ден!
Пожелавам ти цялото щастие и любов на земята

Коте, миличка, в момента съм в отпуска и живот и здраве на 19.11 съм на работа. Сега зъби правя, че даже единия се наду и много ме боля и май ще се простя с него Sad

# 38
  • Варна
Анелиз, на предната страничка съм пуснала една снимка на моят малък мъж. Ако си се затъжила за нас върни се малко назад. Тези дни ще пусна и снимки от детския рожден ден на който бяхме вчера.
Да, вярно  ooooh! Голяма съм кокошка. Мислех, че съм прочела цялата първа страница, а то имало още. Сега обаче и тази снимка която си пуснала не се вижда. Ще чакаме другите   Grinning

# 39
Агнешка и аз щях да те питам за работата,ама забравих одеве/ама напоследък съм пълно ку-ку/.......но това със зъбите хич не е хубаво....дано да се оправяш бързо и да не се налага да се прощаваш с никой от тях.А,Хрис е много сладък...и явно много самостоятелен-особенно със самостоятелното ядене...то и наш Иво се пробва-но нещо много се мажем/все още/.единственото нещо което яде чисто и съвсем сам е ябълка/изяжда поне 3 дневно/...макар,че понякога  се улисва и семките също биват изядени,но се надявам да няма проблем.....пък и са ни екологично чисти ябълките/но ако не е цяла-изобщо няма да и обърне внимание/
Пепи-и аз викам да пуснеш още снимки,че за срам и ние го забравихме тоя чаровник Любчо....дано скоро да се засечем нейде из Пловдивските улици и градинки.
И другите дечковци на снимките са разкошни....много красиви дечица....давайте още...
a witch ,с тия твоите размисли ме вкара в  newsm78..ама нещо спонтанността хич я няма напоследък/то вярно,че сме в много кофти период/,ама се усещам как почнах да правя едни дългосрочни планове все...като тръгнем някъде,пък като застягам едни багажи......отделно,че почнах да вдигам критериите за прилично място...абе незнам само от майчинството ли е,от ЕГН-то ли Thinking,но определено не е същото като едно време....За гърнето-и ние сме под кривата круша-та даже се усещам как напоследък и гимнастиката с него съм занемарила/ама честно ми писна да се правя на маймуна-`щото май аз прекарвам повече време на него,докато показвам отколкото обучавания/....и да ти напомня за концерта,че чакам подробен отчет/ и снимки/
Иначе аз снимки няма да пускам скоро,едно заради апарата/че толкова дупки се отвориха,и парите за новия отидоха /и второ-`щото оня ден в пристъп на слабоумие отидох на фризьор и по мое настояване оставих повечето си коса на пода в салона....и уж се харесвах,ама вечерта съкровището ме погледна много лошо и каза,че така се подстригвали 40-гдишните лелички Mr. Green....и сега съм в депресия/пък и наистина се оказах с най-късата коса вкъщи-даже Иво и дядото са с по-дълги/...отделно,че и тия дни се разминахме пак със сестричката/а Сами даже име и беше харесал/...но явно не е било писано сега да се появи.
Мамо Саси,аз се разписах,дано и другите да го направят....че и на мен ми е много мъчно,че малко се пише напоследък.....че то вярно,време не остава,ама отвори ли се пролука в програмата- все надничам насам-да видя разписал ли се е някой.....

От мен лека и спокойна вечер и сладки и непробудни сънища Hug

# 40
  • Пловдив
Момичета, ето го пак моят сладур.
Напоследък доставчика ни сменя IP-то през няколко часа, а снимката която ви пуснах беше на сайта който е на компютъра, но ми писна да пренастройвам всичко и я качих в snimka.bg.

А за любопитковците ето и линк към снимките от вчерашния рожден ден на една 4-годишна кака.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=127583&photo=204

Любе, а с теб мила се надявам да се видим веднага щом времето се пооправи. Но ще трябва вие да се поразходите към нашия парк, че сме без количка (дадохме я на ремонт и още си я чакаме)

Лека и спокойна нощ от нас.

Обещавам при първа възможност да пиша 

# 41
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АНИ! Пожелавам ти много здраве и късмет, както и да бъдеш все така усмихната и позитивна!

Пепи, Любчо наистина е голям сладур. Знам, клише е, но за твоя син важи 100%

# 42
  • Варна
Честит рожден ден, Ани!

Бъди много щастлива и обичана!

Погледнете моя дзвер как се скопоса вчера

Исках да питам майчетата, на които децата им бяха с малко зъбки накъде са сега със зъбоците?
Ние все още сме само с 4 и никакви признаци нямаме за други

# 43
  • София
Здравейте, момичета!
Влизам да честитя рождените дни на Сонка и Ани, а после ще чета и пиша по-подробно.

Честит рожден ден, Сонка! (с малко закъснение)
Бъди здрава, слънчева и много щастлива жена!
Нека радост да ти носят всички у дома!

Честит рожден ден, Ани!
Нека любовта и доброто да са винаги с теб!
Късмет във всеки нов ден!

# 44
  • Пловдив
И от мен един виртуален букет, за една страхотна мама.

Ани, бъди много щастлива и обичана. Радвай се на прекрасните мигове от живота, които ти пожелавам да са всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт