НОЕМВРИЙЧЕТА '2005 No 3

• 14 847
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Сега Ади вече се облича абсолютно сама - потник, панталони, блузка - всичко! Станала е много самостоятелна. 
oleeee, значи петранка е много по-нескопосана, отколкото съм си мислила  Rolling Eyes Mr. Green

# 196
  • Димитровград
Честито на всички Димитровден!!!
И аз съм в ъгъла,не видях,че Елия има рожден ден.Сори,Реничка,да ти е живо и здраво детенцето!!!Много да те радва!
Майче,аз мисля,че Петра сънува,друго нищо не ми идва на ум,още повече че Еди заспива сама и спи до сутринта,но от бебе никога не е разнасяна или вадена от леглото.Племенницата ми така реве по цяла нощ и нищо не помага.Явно по-чувствителните деца изживяват на сън нещата от деня.Едита пък толкова внимава ,когато някой спи,днес баба и отишла да види какво става и я намерила на земята с играчките и още като отворила вратата,Еди казала:"Шшшш,тати спи!"

# 197
  • Карлово
Е, и Мартина брои: ено, черити, пет,осм Mr. Green
Канеста,Едита много пораснала!

# 198
  • София
  Здравейте!
   Реничка, вината сигурно е моя , защото аз съм първата честитила на 24.10.И другите сигурно са се подвели по моя пост.Не съм изпуснала Ели нарочно и умислено.Влязох рано сутринта преди работа погледнах на 1 страница, видях Ади и въобще не съм обърнала внимание, че и детенцето след нея е на 24.10.Искрено се извинявам!Честита ти рожденичка!Да ти е жива и здрава най-важното!
Ние днес след обяд сме си в нас, защото в яслата ще пръскат за хлебарки.Взехме се от ясла и се приспахме.Та и на мен ми остана време за форума.
Ехо, ами нашите апликации започнаха да се отлепят от тук от там, още на 3-4 ден.А след 1 седмица  - една сутрин намерихме 2 на земята.Но то може да зависа от това къде са залепени.Може нашите тапети да не им понасят.Иначе нямаше никакви следи по тапетите от тези дето бяха паднали.
А Алекс още не брои.То и съвсем малко говори де.
Ами не се сещам какво друго исках да пиша.

# 199
И ние към отбора на говорещите, пеещите, стихоплещещите, броящите, цветопознаващите... но пък не правещи със сигурност други куп неща..
Ето нещо забавно - любима реклама на Юлиана по радиото като пътуваме с колата, а и по телевизията - "Бюлетина номер 5, Слави Бинев кмет"  Laughing Много й се радва, т.е. и нашето любимо число е 5, а и "Дай 5" обича много да прави, без да я подканяме, да не говорим за "Наздраве!", като вчера толкова силно го направи, че моята чаша се счупи! А и "найсет" обича, като се качи на кантара и казва, че е толкова, все още. Simple Smile
Започваме да стягаме багаж, че ще пътуваме за уикенда при баба, дядо и малките кученцата - Калоян, Сузана, Магдалена, вече няма търпние.

# 200
  • Пловдив
Привет!
Аз се прибрах по - рано, защото не съм на кеф. Снощи сънувах някакви глупости, ама много и много големи , юрнах се да гледам съовници, които не показват нищо хубаво за сънуването и ми е гадно от сутринта,  Sad, много се впрегнах.

Майче, и на мен ми е много забавно да чета какво става при Вас.
Моето диване все пове4е бърбори, но си го разбираме само ние с баща му. Майка ми каза, че й трябвал преводач - според мен е защото се виждат рядко с Росен.
Иначе цял нощ съм на крак , за да го завивам, а той спа наколене - надупен Joy как му е удобно не знам. Замислям се да му сложа зимния спален чувал и да си реша проблема. как му е топло не знам - в спалнят е 17-18 градуса Thinking

# 201
anele я не се впрягай. Аз лично на сънища не се връзвам. За да не си пълня главата с глупости преди доста години реших, че няма да чета съновници и хороскопи. Я да видиш каква ми е мирна главата сега Simple Smile
реклами Ния умира от кеф да крещи "Факт" на една реклама на Мтел по ТВ, както и "Моя, моя" на една реклама пак по ТВ на някакви дъвки. Иначе има 2 любими реклами на които умира да танцува и пляска с ръце - Кока-кола (тази със сламката от която пият всякакви хора) и тази на Хайнекен, където смачкват една кола и от нея правят кутийката на бирата. За съжаление тази последната почти не я дават.
думички нали постоянно ходим по разни къщи и мерим с рулетки, та Ния умира от кеф да мери с рулетка и като я питаш колко е дълго дадено нещо, което е премерила тя винаги казва "ти метра" (три метра). Даже я имам записана на едно клипче как мери крака на мама и казва, че е 3 метра. Ако не знаете, че имам най-дългите крака на света, ето вече знаете  Mr. Green

# 202
преди доста години реших, че няма да чета съновници и хороскопи
Shockedтова все едно аz съм го писала, от раz на 25 Laughing

# 203
  • Пловдив
Еххо, права си, но днес не знам какво ми става Embarassed

Аз трябва да ходя да си взема детето от ясла, че тати е на зъбар след работа.
Като знам, че ще се започне с "Мамо, кони " ( да го нося на конче ) #Crazy, свикна баща му с колата да го прибира и разходката не е актуална

# 204
преди доста години реших, че няма да чета съновници и хороскопи
Shockedтова все едно аz съм го писала, от раz на 25 Laughing

и аз там някъде бях Simple Smile беше след като една сутрин прочетох в хороскопа си, че ще получа обаждане по телефона с неприятни новини. Ей, цял ден като звъннеше телефона ми се свиваше стомаха. Е нямаше никакво подобно обаждане, но аз си дадох обещание да не поглеждам повече хороскоп, нито да го слушам по радио или ТВ. Моментално превключвам канала или станцията Simple Smile За съновниците няма конкретна случка, просто и те влезнаха под същия параграф  Mr. Green

анеле Ния и тя тормози баща си с "Дий конче", но мен не, защото аз просто не мога да я нося и тя си знае. Не се поддавай на манипулации. Все пак си много по-крехка от мъжа си и не може да разнасяш дете на раменете си.

# 205
Честит рожден ден на патерици на всички октомврийски ноемврийчета, празнували досега!
Рекох да мина през форума, а тук дечицата вече празнуват РД! Ех, ще дочакаме и ние нашия в края на другия месец.
Числа: Питам Мини:"Колко обичаш мама?" и тя:"Шест". "А тати?", тя- "Седем!" без коментар! Ще кърмя аз по цели нощи месеци наред и накрая- "шест" Crazy
Конче-Мини обожава да ми се яха на гърба, когато кърмя Галка.
У нас още привикваме един с друг. Пресен пример: Мини видя , че гушкам Галка и каза:"Тати, вземи това и мама на гуши Мини!" или "Остави Гака в новото гого (легло) и ходим наънка (навънка)." Но има и сестринска любов. Гледам Мини-покатерила се на креватчето на Галка и и вика:"Гакеее, кажи нечо на кака Мини!". Помага да я къпем, да сменяме пампи, както си му е редът. обича да я целува, но не пропуска да я перне по главата. Добре, че Галак е едра (5 кг на 1 месец) и държелива мома и издържа безропотно на терора.
Мини я тресе вече бебешкия пубертет, съчетан с ревност. Но не е крайно тежък случай. Понякога е агресивна или сама се удря. Обича да ме дразни и да казва думата "задник", щот знае, че е забранено. Тия дни се обади на вуйчо си по телефона и му вика: "Здравей, задник!". Embarassed
Зъбки-мъка, мъкаааа. След дългото къмене Мини така и не привикна да пие вода, само сокове налива денонощно та сме с кариеси на 4-те горни резеца. Импрегнираха ги, от което още повече потъмняха- нещо , от което много се страхувах, та точно това стана.
Мн. дълго се получи... до нови срещи по някое време...

# 206
Хей, кукла, супер е че се разписа. Това "Здравей задник" много ме изкефи  Joy страшни попивателни са малките човечета.

# 207
хи-хи - и филков много се възрадва на "здравей, задник"  Mr. Green

ТИТООО - да слушаш дИтетУ, мари, ей, чуваш ли мъ!
да'н'гу бийш 'ногу, ей, булка  Naughty 
и тъз година научи го да говори, чи срамота! 
айде до тук с простотиите - нали сме станали посред нощ и имах много време да се разсъня, да се изкъпя, да направя закуска на петра и да почна да простея!
сега сериозно  bowuu
Да ти е здраво детето, да е буйно, но и разбрано!
и най-вече да ти е здраво!
ама много да е здраво!

# 208
  • Карлово
Тити, честит втори рожден ден на Деян!

# 209
На праzнуващите честито!
Снощи иzкарахме прекрасно, много обичам вече именните дни и силно съжалявам, че нямам такъв (и хич не ми помага аргумента, че моят имен ден е всяка сутрин).
Не мога да не се иzфукам с ессено декорираната димитровденска маса.

Общи условия

Активация на акаунт