На НОЕМВРИйки вижда им се края! Всички ще се справим - зная!

• 10 785
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
Цеце, успех утре fingerscrossed
Колко е хубаво като влезеш в темичката да те чака новинка Wink
Нали докторските сериалчета гледате-аз съм на Хаос

# 211
Ами по последни данни датата на Цецето си беше 19-ти, ама само сутринта си беше на линия и след това не се е вяснала, совен ако не е решила да ни изненада нещо.Тази ве4ер е много спокойна, пуста и празна, не съм свикнала да е толкова ску4ноооо!
Пък аз си стоплих прясно мляко с мед и ще му ударя едно и лягам!!! smile3521, ще проверя малко по-късно до къде сте стигнали!!!!

# 212
 Ако  Цецето е наистина за утре , от мен и пожелавам успех , всичко да мине спокойно и нормално. Да ни зарадва с хубава новина.

А на всички мами лека вечер от мен и а се наспинкате хубаво!

# 213
  • БУРГАС
Ама Цецето ли ще ражда утре бе? Аз съм го изпуснала тоя момент. Rolling Eyes Еееей, ами и аз да кажа тогава че стискам палци всичко да мине леко и бързо и утре да се радваме на здрав бебок!
Алоууу, фиркате а? Аз изгледах Анатомията на Грей и май ще ходя да лягам. Много е зле положението бе хораааа! Имам чувството че ще си изкашлям сливиците! yu5 Мъжо ми изцеди лимони и разтвори мед, изпих цели ДВА чая, пак с мед, но подобрение няма! Тръгнах да звъня на личната лекарка, но не вдига. За какво ми е като не мога да я намеря? #2gunfire Аааа и Стрепсилс взех, но нищо. Май на умирачка върви положението! bishop
Хайде лека и от мен! Наоплаквах се!

# 214
  • Варна
За какви умирачки говорите  Naughty Тук само за раждане може да става дума - за създаване на живот.

Стела вземай се в ръце - пробвай осцилококциум - хомеопатично е !!!

# 215
Цеци, стискам палци всичко да бъде безпроблемно и бързо утре! Да се похвалиш със здраво бебче!

За схващането на прасците аз пък правя контра. Отпуска на секундата. Жалко, че не го знаех първият път, еженощно си търпях болката и се цъклих.

# 216
 На Цецето успех да пожелаем! Бързо и безпроблемно включване в отбора на мамите! Стискаме палци! newsm10 newsm10 newsm10

# 217
Moмичета,чух се с Цецето,тя няма нет за съжалене.Праща ви поздрави и благодари за подкрепата.Утре чакаме всички хубава новинка Praynig Grinning

# 218
  • Варна
Мерси Дес за добрите новини.

Моето сериалче свърши  и аз наминавам само да ви пожелая лека нощ.

# 219
еееехххх че хубаво у дома!!!!
Цеце-стискам палци!!!

еми първо си полегнах на любимото диванче, после се изкъпах. голямо изпращане беше-решиха да пуснат още една кръвна къртина в последния момент та беше леко нервно , А ТЕЗ ЦИГАНИ ОТПРЕЕЕД МАМОООООООО
ще пусна снимки утре.
А да падна ни пъпчето.

# 220
забравих да кажа кое беше номер три -да се кача на кантара.
резултатът е минус 8!!!! еми само некви 9 имам да смъквам  Mr. Green

# 221
Ооо Мими,браво за хубавите новини,че вече сте си в къщи.Утре ще споделиш как мина първата ви нощ у дома и дали Боянчо е от посапливите бебшори Laughing
Аз нещо будувам,а вие спите всички а?Ееее веднъж и аз да закрия дебатите Joy
Утре съм на консултация и се надявам да получа вече яснота по въпросите които ме вълнуват около появяването на бял свят на дреби Wink
Лека и спокойна на всички  bouquet

# 222
Ей Мими-наистина чудесни новини Hug Цеци нали обеща да ти "пусне"оркестъра Joy(ще и стискам и аз палци)
Галакси-Eva Qu са свещичките,наистина ефекта е сравнително бърз,но пък незадоволителен за мен,но то зависи от много фактори инай-вече правилно и дълбоко поставяне-нещо,с което аз не можах да се справя

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 00:56 от sladurka

# 223
Добро утро поспаливки! Аз се нананах и само се въртя 1countingsheep, 4е реших да се изправям ве4е на крака.ПРИВЕТ НА MIMI и едно голямо добре дошли у дома:) Вярно,4е в4ера никой не спомена,4е като се върне в къщи, 1-то нещо ще е да се метне на кантар4ето-о, добре 4е мими каза тук, аз това ще направя първо.
Стискам си силно палци на мама Цеци и 4акам новини от вестоносците днес:)Дано да е бързо и безпроблемно раждането.
Сладур4е, та казваш,4е зависело от дълбо4ината на поставяне на тая пуста свещ:) newsm47, оххх ми нямам и аз опит там, ама ще   слагаме тц--тцт-тц-тцц-тцт-цтц-цттц/

......решила съм този ден да го посветя малко на себе си,да стегна и багажа съвсем и да не го пипам ве4е, да направя последни епилации и да лакирам кра4етата,4е все за последно оставям,ама няма за къде ве4е/////Косата нафърфорена, потъмних я малко,баси ква е лъскааааа и 4ерна!!!!аууууу, ми то хвалене, то 4удо - -хората спят,аз редя си тука думи и про4ие, хайде да ставате ве4е, А?
Бих ви изнамерила едно кафенце, ама тр да се ровя сега, можех да заместя Тедито.Айде ще видим.

Аххх, нали си ви оби4ам вси4ки тук, 4е да ви зарадвам с едно сутрешно, топло, ароматно кафе.

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 06:35 от Galaxy_25

# 224
Добро утро,ние като никога толкова рано!
Стискаме палци на Цеци и чакаме с нетърпение добрите новини!
Галакси,какви лакове ще слагаш,нали ноктите трябва да са чисти по време на раждане?

Хайде сега да гледаме новини и да поспим още малко.

Общи условия

Активация на акаунт