Иде вече златна есен, ФЕВРУАРЧЕто си пее бебешорска песен

• 10 934
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
  • София
...Втръсна ми да му бъркам пюренца разнообразни , а той да хапва 4-5 лъжички. Купешки на Хип яде , а моите не иска. ...

А домашно приготвено, но със същите съставки като Хип-ското newsm78

Да се поФала, че от вчера имаме машина за хляб и ръцете ме сърбят да я пробвам, ама все пак и продукти трябват... отивам да чета "кратичката" тема в готварския...

Браво smile3501 ...и аз все се надявам да ме изненадат, с пекарна за подарък Laughing ....ама има да чакам на куково лято Twisted Evil

Драги ми господине ,аз елдата я варя и после пасирам.Но понеже има особена миризма  и Мишонка не я харесва я смесвам с овесени ядки и жито,после добавям плод и мляко  Peace Добър апетит.
Страхотна идея, мерси много, ще се възползвам и аз Hug

Честита месечинка на всички пораснали бебоци  Hug

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 12:56 от Anim

# 106
  • София
Честито на Ники и Боби  bouquet Да са живи и здрави и да пораснат голееееми, големи Heart Eyes
Да почерпим  и ние newsm38 Седя и си мисля как лети времето. Когато носех Алекс с лице към мен в кенгуруто (общо2-3 пъти, де), все си казвах, че ще я снимам някой път. Ама докато се усетя, тя порасна и сега има снимки само като гледа напред Simple Smile
Утре или вдругиден ще ходим на консултация, когато не вали. Като дойде майка ми, ще ходя за торта Mr. Green А и да купя малко дебели блузки, че нещо са ни малко.
Скоро се замислих, че на детенцето ми очите още са сини. Чудя се дали ще останат такива newsm78 Не че има значение, ама аз и татито не сме синеоки. Вярно, че дядовците са, та ще видим.
Да се похваля - след дълго  Thinking си купих нова  1stroller Хем махнах коша и кошницата, които вече не ползвам и ми заемаха място, хем се поглезих  Twisted Evil Татито се хвана за главата  Money, ама к'во да се прави Twisted Evil
Имате ли време да четете книги? Аз май се излагам - чета една от половин месец и съм на 20-та страница Embarassed Ама е интересна. Казва се "Детето - как да го обичаме истински". Който иска, мога да му я пратя на мейл. Аз съм си я разпечатала и пак върви бавно. Вечер ми се спи, сутрин Алекс е при мен в леглото и иска и тя да чете hahaha Докато спи, съм на компа...
Айде засега толкова, че ме чакат немити чинии и чистене Sick

# 107
Да се похваля - след дълго  Thinking си купих нова  1stroller Хем махнах коша и кошницата, които вече не ползвам и ми заемаха място, хем се поглезих  Twisted Evil Татито се хвана за главата  Money, ама к'во да се прави Twisted Evil
Имате ли време да четете книги? Аз май се излагам - чета една от половин месец и съм на 20-та страница Embarassed

Мила-мама, каква количка си купихте?

За книги - намирам време за четене. Последната я прочетох за 2 дена.
Но съм на периоди. Или чета много или никак  Rolling Eyes

# 108
  • Бургас
Честито на всички празнуващи бебоци от мен!
Със закъснение благодаря от името на Мерка за поздравленията. Днес ако успея да се наканя ще кача малко снимки,че хич не сме се разписвали из албумите, а само гледаме.
Аз пък чета Агати Кристи. Много ме кефят нейните разкази и грам не ме натоварват.

# 109
  • София
Мила-мама, каква количка си купихте?
Peg Perego - Pliko P3 Completo + чанта http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 5/products_id/166. Розовааа Mr. Green Исках такъв цвят още докато бях бременна Crazy В началото си взех Giordani 3в1 заради коша. Та тая е като първата, само че подобрена smile3521 Бях се влюбила в Jane Nomad, ама нямаха цвят, който искам, нито чувалчета като количките. Пък аз съм естет и обичам всичко да ми е в тон Laughing
И сега ме е яд, че не мога да си я разходя на воля Embarassed заради времето. Една приятелка се смее, че хората се радват на дрешки и парфюми, а аз на колички Joy

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 16:45 от Мила-мама

# 110
Честита месечинка на празнуващите дечица!
Благодаря ви за пожеланията!  Hug Обаче ще ви помоля още да ни стискате палци.  Rolling Eyes Нашият безобиден вирус се оказа не толкова безобиден. Никакво подобрение няма вече 3-4 дни. Душицата едвам диша, а от тая нощ почна и да кашля доста. Засега ни изписаха антибиотилчни капки за нослето (Макситрол), а ако до 3 дни няма подобрение, ще се наложи да взима и антибиотик  Confused Много е жална милата.
Галка, браво на Сами! Все така да печели състезания и съревнования! Присетих се едната ми племенничка като участва в "Кой е по-по-най" (тогава беше на 2 и половина някъде) и Енчо я пита "Вкъщи кой е по-главен?", а тя му отвръща "Вкъщи всички сме глаДни..."  hahaha Та той я измайтапи, че така е в семействата на артисти - гладни си стоят всички.

# 111
Благодаря Цвети   Hug Снимка е която е изрязана и сложена на фон сняг с тати си поиграхме малко нали е по дизайна:) А ето я оригиналната снимка в 8 месечинковци: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=171810&photo=70  Подариха ни го комплектчето и аз реших да го пробвам дали ще ни стане. Малко ни е голямо но се надявам за Коледа да ни е добре. А шапката и пантофите аз купих. Сега са ми обещали още един комплект, ако ми го дадат и ни стане може да ти пратя единия ако не си намериш:)
За кашите Елда и аз не съм давала защото аз не я обичам, но Алекс пък може да му хареса може и да опитам.
Елеин юнак без рана не може:) , но и аз така като го оставя за малко на баба ми все имам едно на ум като ме няма да не стане нещо.
Мактуб и аз съм се замислила за тази машина за хляб, но за сега остава на заден план, че с тия хлябове по магазините които мухлясват за 1 -2 дни..
Ясничке, лоша работа това с вируса Sad Дано бързо се оправяте  Praynig
Ставам че Алекс пак плаче за мама.

# 112
Ей, Миш, забравих и аз да те поздравя за страхотния аватар! Много е сладък Алекс в този костюм  - направо сте готови с Коледна картичка за баби, дядовци и др. рода. Аз поне съм решила да направя коледни картички с нейно височество. Даже в събота се пробвах да направя една с трима ни, но не се получи особено добре и реших да не съсипвам оригинала  Laughing . Но не съм се отказала де - коледна картичка ЩЕ има  Naughty 

# 113
Благодаря Ясничке  Hug Мен аватара на Мия също много си го харесвам с тези розови маргаритки, но то е важно не само оформлението ами най вече  персонажа. Peace Идеята за коледни картички е супер! Ще взема и аз да се възползвам от нея и да разпечатаме и ние. Както ти каза това е първата Коледа на бебоците трябва да се запомни с нещо по нестандартно и по-различно. Simple Smile  Wink
Ние сме или криви защото ни се спяло. Последно време обърка пак режимите когато трябва да яде след обяд спи, но нека спи, сега пък е решил че вместо пюре в 16:00 му се суче Simple Smile Заспа да видим след колко време ще се събуди, давам му най-много час. Simple Smile Времето е отвратително тук, не стига че бали ами и тези мъгли.. Може би ако беше сняг нямаше да реагирам така. Simple Smile

# 114
Честита месечинка на Алекс, Боби и Ники! Да са весели, щури и игриви.   ura

# 115
Anim, всякакви варианти опитах да готвя. На Хипските рецепти , от една книжка с бебешки пюренца , по рецептите на доктор Андонова ли беше от Бон Апети. Е няма и няма . Не иска да яде и толкова. Каквото зеленчуково или месно направя , хапва до 5-6 лъжички най-много и после в кофата Twisted Evil

# 116
  • Bapнa
Честити месечинки на празнуващите !!!   bouquet
Сори, че не вземах отношение по наболелите теми напоследък, но много работа ми се събра, а и само хвърча да разнасям детето м/у бабите... На всичкото отгоре втора поредна седмица забравям да купя купони за кухнята и се налага да правя и пюрета, кисели, супички, попари ... Събота и неделя ги изкарах в леглото, четейки Стивън Кинг  Peace Бяхме на гости при свеки и тя се занимаваше с бебо ( който вече се изправя и прескача всякакви препятствия  Crazy ) Купих му 4 чорапогащника, подариха му ботушки и туника против дъжд, както и няколко зимни комплектчета и чорапки  Wink Родителите ми отидоха на почивка, моля ви се,  #Cussing out Една баба по-малко  Mr. Green И аз имам нова количка ( не помня дали съм се похвалила) - Ария мамас eнд папас - черна, много лека и удобна... само дето е лятна, но пък се обзаведох от Продавалника със сладурско зимно чувалче ( благодарско за което на baby_doll   bouquet  bouquet  bouquet ) Бебо много слуша, но все налита да пипа контакти, печки, духалки, кабели, стъкла ....  ooooh! В петък се беше наврял в хола при цветарника и го видях как спокойно си взе с две ръчички една саксия, пусна я на пода и каза учудено: "А-аа" ... после се обърна весело към мен, но като ми видя зверският поглед, се разплака  Whistling 30 секунди по-късно, докато метях, вече се хилеше и си говореше  Joy
Преди няколко дена пък, беше се заврял пак в хола при бара и си взел една бутилка Чочосан... баща му го сбара как я разнася за гърлото наляво-надясно  ooooh!
Такива весели неща при нас... зъби още нямаме  bowuu

# 117
  • София
Anim, всякакви варианти опитах да готвя. На Хипските рецепти , от една книжка с бебешки пюренца , по рецептите на доктор Андонова ли беше от Бон Апети. Е няма и няма . Не иска да яде и толкова. Каквото зеленчуково или месно направя , хапва до 5-6 лъжички най-много и после в кофата Twisted Evil
Ами може да си пада по подправките човека Laughing Ти слагаш ли му в домашните пюрета?
Ето сега гледам, закупила съм на Петето едно пюренце на Хип с агнешко, и в него има царевично масло и розмарин.
А и как му го даваш в купичка или от бурканчето? Идеята ми е да го излъжеш, че е Хип-ско, а вътре да е домашно Laughing Въпреки, че Петя на този номер няма да се върже Joy
Но го предлагам като вариант, защото съм я забелязала, че като хареса едно купешко пюре, си го познава Laughing Например купувам й пюренце на Гербер със заек, и като види бурканчето и приритва от кеф Joy а не мога да го направя, защото има в него корени от магданоз, а аз не мога да намеря такива Sad

Преси Laughing голям сладур е Вики пу-пу  Hug

# 118
Моето бебче от 4-5 дни се храни с голямо нежелание, въпреки че й избиха две зъбчета и не би трябвало да създават проблем вече. Надявам се да е период, които ще отмине, макар че като чета изказванията доста от децата имат претенции към храненето.
Благодаря на всички за "добре дошла"-то. Явно съм си спестила част отг представянето като гледам началната страница. Елица е родена но 23. 02, тежеше 3.960кг., 53см. Едно доста прилично бебе за 48-килограмовата си майка.

# 119
  • Bapнa
Драги ми господине, здрасти и добре дошла  Hug

Общи условия

Активация на акаунт