Иде вече златна есен, ФЕВРУАРЧЕто си пее бебешорска песен

• 10 932
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Калка, честита месечинка на Мария!

Бързо оздравяване на всички болни  Hug

За гърнето - според мен е безсмислено на тази възраст. Трябва да е осъзнато, за да има бърз и траен резултат.
Колко гащи и дрехи изпрах и колко съм го дебнала от мерак да науча Калоян да ходи на гърне по-рано... И за какво?! После майка ми го научи за една седмица, когато той беше на 2.5години и когато ясно осъзна какво и откъде се случва.

# 91
Благодаря за идеята Anim, не бях се сетила за пасатора.

# 92
Kalka, честита месечинка на Мария - да е здрава и усмихната красавица! newsm56
Драги ми господине, добре дошла! Страшен ник звучи малко ретро, но готино. Hug
Яс, почти се бях притеснила за вас. Радвам се, че вируса не е от гадните и скорошно оздравяване.
Бреееей много поздрави и пожелания се събраха, ама и аз съм на една ракия и чаша вино и съм мноооого в настроение, че рядко ми се случва. yesyes
За пълзенето - наш Яско само на пода не реве и затова напоследък често го пускам да пълзи. Ограничавам неподходящите места с кошарата и табуретките и стаята прилича на бойно поле със заграждения и окопи. rotfImbo Подът ни е малко студен - ламинат и под нас никой не живее, но аз се успокоявам че така се калява детето. С две думи не го пазя много,  давам го малко в стил цигански катун. Joy Айде лека от мен отивам да изтрезнявам.

# 93
Добре дошла при нас Драги ми господине  Hug
Честит Рожден Ден на Pepeliashka много щастие, успехи във всяко едно начинание и много любов!
Честита 8-ма месечинка на Мария и на всички пораснали бебоци!  bouquet
Времето тук е отвратително цял ден ту вали ту рами и е паднала ужасна мъгла. Ще си пази къщата май и утре като гледам.
Ясничке пожелавам бързо оздравяване на теб на Мия и на таткото!
Качих малко снимки в 8 и аз да се отчета.

# 94
  • София
Среднощен привет   bouquet  bouquet

Драги ми господине ,аз елдата я варя и после пасирам.Но понеже има особена миризма  и Мишонка не я харесва я смесвам с овесени ядки и жито,после добавям плод и мляко  Peace Добър апетит.

Ние гърне не ползваме  Laughing Направо на тоалетната с детска дъска.Зор да седне но като седне всичко си свършва....И така от няколко месеца насам.Винаги сутрин  Peace

Ех тия болести....бързо оздравяване Яс и Миа и татко ви де  Wink

Честита месечинка на Мария    bouquet

И накрая да си поФаля и мойто чеве -вчера го водихме на 'Кой е по-по-най?" и спечели наградите.. Heart Eyes Ще излъчат записа на 10.11

Айде лека нощ ,на тези които спят,а на тези които не спим Joy  кратки забави Joy

# 95
А с пасатора опита ли newsm78, би следвало да стане, аз и бисквитите на прах правя с него Laughing

Много благодаря и аз за идеята!!!  Hug (като ми трябват натрошени бисквити ги троша на ръка ooooh! - е взимам трошливи, ама пак си е галимация)
Да се поФала, че от вчера имаме машина за хляб и ръцете ме сърбят да я пробвам, ама все пак и продукти трябват... отивам да чета "кратичката" тема в готварския...
Галя, браво на артистичния чаровник (има на кого да се метне)!
Честити месечинки и рожденни дни на празнуващите!
Драги ми господине, имате много интересен ник!   Laughing
Много съм отнесена, щях да пиша още нещо, ама забравих  Whistling  smile3538

# 96
И ние да се присъединим към 8 месечните..Обедня ми речника напоследък, та накратко:   party023

# 97
Честита месечинка на Никсън  Hug

# 98
Честита месечинка на Ники, Боби и Александра!
И с малко закъснение честита месечинка и на Мария!
Да са здрави и послушни деца!
[/size]
Добре дошла, Драги ми господине!   bouquet

Благодаря за идеята Anim, не бях се сетила за пасатора.
Аз съм си мислила, ама не бях пробвала...все ми се струваше, че няма да стане ...ама идеята е страхотна.
Приятен ден и да оздравяват всички болни деца, мами и татковци!  Hug

# 99
Честити месечинки на Ники синеочко  Hug, Алекс и Боби! Пожелавам им да растат весели, здрави и послушни!
 bouquet

# 100
Здравейте и от нас Simple Smile
Осем месечният вече Боби ви черпи  newsm38.Още в петък минахме на консултацията , та за отчета наддали сме само 200 гр.  LaughingАма то шило голямо - не се спира , пък и не е много от ящните . Доки ни успокои ,че било нормално. Мисля да пробвам да го запиша на детската млечна кухня. Втръсна ми да му бъркам пюренца разнообразни , а той да хапва 4-5 лъжички. Купешки на Хип яде , а моите не иска. Е иначе що е по-сладичко не отказва-  плодови нещица с бисквитки приготвени от мен , не им прощава , но друго не Twisted Evil Само ,че ме притеснява дали в кухнята не готвят с прясно мляко  newsm78 и ако е така ...пак нямам решение. Купешките Хипски ми излизат соленичко Wink
Елда още не съм му давала , защото аз я опитах за пръв път и не я одобрих , но него може и да го пробвам с някакъв плод добавен.
Вече два пъти му слагах гащеризон и яке - такива като ескимос и той пощръкля, нодобре ,че беше докато излезем. Като му измръзна камбата и кротяса LaughingОт обувките само проходките с ципчето се задържат на краката му . Всичко друго джаска зад борда.
С гърнето вече сме на "ти " и дори му харесва Laughing Зъби още ни липсват , но кривотии не Simple Smile
Толкова за сега Simple Smile

П.С.Виждам, че сте обсъждали гладенето- да си призная срам не срам Embarassed, ама вече нищо не гладя, освен дрехите за излизане , ако са поомачкани повечко. Стигат ми ризите и панталоните на скъпия Simple Smile

На Ники и Алекс честити месечинки HugДа са здравички и много да слушкат Wink!
Болните скоро да оздравяват Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 11:20 от bopsi

# 101
Честити месечинки на Ники, Боби и Алекс и на Мария на патерици!!! Да растат здрави и весели дечица!!!   bouquet
Добре дошла Драги ми господине   bouquet
А всички болни да оздравяват  Heart Eyes

# 102
Хелоу,
Честити Месечинки на растящите ни бебонковци. Все така да растат здрави и щастливи!
Миш, аватара ти е супер, кажи как го направи, с готова снимка или наистина сте го снимали сладура с тези дрешки? Искам и ааааз... Наистина ще е много вълнуващо да посрещнем предстоящите празници за първи път с нашите малки дечица.
Бадемче, напредваш гледам, поздравления и все в този дух  Peace.
Елда, аз не съм давала, даже онзи ден за първи път му дадох каша- оризова. Но я смесих с пюре. Сложих само 1 с.л., щото я давам след сукане. Хареса я като, че ли. Но прекратявам,че не е акал от 2 дни, та по нататък ще му дам пак. Ще ма'а круши и сини сливки за разхлаб  Crossing Arms Въведох месо (направо телешко)  от 10-на дена и сирене от 3-4 дни. Интересното е, че се облизва на сиренето, все едно е сладко, много ми е смешен. Вчера направих пюре от морков с малко броколи, смесих го с малко купешко и с голяяям ЗОР изяде 130-140гр. Не знам какво не му хареса  newsm78
Добре дошла, на новата мама с интересни НИК  Hug
Надявам се в тоя мрачен ден всички сте здрави и весели  Peace

# 103
  • София
Привет на всички  Hug
Честита месечинка на Ники, Борислав и Александра, както и на Мария с малко закъснение   bouquet Да растат здрави и щастливи дечица за радост на всички   bouquet  bouquet  bouquetБолните бебоци, мами и татковци да оздравяват бързо  Peace
Добре дошла на Драги ми господине  Hug
Днес се очертава един дълъг и скучен ден вкъщи. Чудя се вече с какво да го занимавам малкия бесник. Постоянно трябва да го наблюдавам и да съм с него. Дори и да не усети, че съм мръднала от стаята след 2-3 минути се чува дум и  smile3514. В креватчето си не се задържа и 1 секунда да си играе. Това е мястото за изправяне  1crib, а после и за удряне на главата  Sad Постоянно шия връзките на оградниците, защото най-лесно се катери по тях. В събота вечер Николай пусна и първа кръв  Sad Бях го оставила с майка, за да вечерям и се чува рев и се появяват, а блузката му с кръв  Shocked, но нямаше никакви видими поражения. От майка ми никога не можеш да научих истината  #2gunfire. Каза, че е паднал върху една плюшена играчка  newsm78.
Опа-а-а-а-а човечето се събуди и ме вика  mamma Приятен ден на всички   umbrella Дано бебоците са послушни и поспаливи  Peace

# 104
  • София
Здравейте и честито на всички празнуващи месечинковци
Да си призная и аз не гладя  Crossing Arms това упражнение го спрях още в началото. Ако някоя връхна дрешка е много смачкана -да, но за останалото нямам нерви.
Елда не съм давала. Оризова каша не иска, нито чиста, нито с плод. Домашни манджи също, оня ден бърках пилешка супа със заешко с моркови, та се прелъга и изяде към 80гр. Снощи за първи път опита каша "Лека нощ" с ванилия ... общо 4 лъжички, като на всяка така се тресеше, че ми стана жал и пак се приспахме на гърда  Heart Eyes  - лесно и бързо  hahaha
Бързо оздравяване на болните  Hug
Ели , много деен твоя юнак ( добре че нищо му няма  Praynig )

Общи условия

Активация на акаунт