Започнаха градинските неволи, но ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА са готови - 2

• 22 594
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
коя е книгата?
тук файл не можеш да атачнеш, ама може да ми го пратиш на мейла. nellyk@cablebg.net

другото ще коментирам по-късно, щото се уляхте днеска  Laughing

само едно ще кажа: където и да се заровиш все лайна ще излязат!

# 121
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Деси, минискусите не ги ли оправят с безкръвна операция?
Защо не опитате и хомеопатия?  newsm78 Макар и да звучи налудничаво..

Безкръвна е операцията, възстановяването ще му е проблем. Това му е втората операция на един и същи крак. Първата беше 1999 г.

# 122
А, така - не става. И аз тъй си мислех, ама не смеех да кажа. Laughing
Как да възпитаваме дете с висок емоционален коефициент
Лорънс Шапиро
Ще ти пратя книжлето, обаче обещай после да ми го разкажеш  PraynigJoy
Туй с лайната хич не го схванах. newsm78 Освен да не се заравяш, ами да фърчиш. Laughing Малее, бонадясах от работа да му се невиди. Embarassed

Деска, сериозно звучи. Нека да си почива и дано се възстанови бързо. Предполагам - не очаквате изненади след това, нали? Операцията е окончателна и няма да се налагат повече интервенции?

# 123
  • 42.016399,23.101179
Здравейте!
Здравата сте се разписали пак, сериозни теми сте подхванали. И на мен ми е интересно развръзката в детската градина на  Дара и Веси.
Пинка не отлагай разговора с госпожите.
Цитат
Безкръвна е операцията, възстановяването ще му е проблем. Това му е втората операция на един и същи крак. Първата беше 1999 г.
Деска много кофти, и Венци е с операция на минискоса и коленните връзки на единия крак, доста време наистина му отне възстановяването. А най-лошото е че сега въобще не се пази. Не ви ли беше при Мазнейков и на вас първата операция, нещо такова ми се върти в главата или се бъркам.
Lyusil дано наистина разултатите да са ви добри този път. Ще стискам палци.
И аз ще чакам с нетърпение Смайли да разкаже книжката след като и я изпратиш. Laughing

# 124
Здравейте!
Здравата сте се разписали пак, сериозни теми сте подхванали. И на мен ми е интересно развръзката в детската градина на  Дара и Веси.
Пинка не отлагай разговора с госпожите.
Цитат
Деска много кофти, и Венци е с операция на минискоса и коленните връзки на единия крак, доста време наистина му отне възстановяването. А най-лошото е че сега въобще не се пази. Не ви ли беше при Мазнейков и на вас първата операция, нещо такова ми се върти в главата или се бъркам.
Lyusil дано наистина разултатите да са ви добри този път. Ще стискам палци.
И аз ще чакам с нетърпение Смайли да разкаже книжката след като и я изпратиш. Laughing

Ходихме на консултация при Мазнейков, но реално го е оперирал Тони Георгиев в Дианабад. Мазнейков искаше през 1999 г. 500 лв. за рехабилитация в личния си фитнес клуб
Сега търся патерици и правя график за евентуалното му прибиране утре

# 125
  • 42.016399,23.101179
Цитат
Патерици бяхме взели от една клиника тук,  даваха ги под наем доста изгодно, но имаме шина от тези на които се регулира ъгъла, ако ви трябва кажи ми и ще ти я пратя.

# 126
Цитат
Патерици бяхме взели от една клиника тук,  даваха ги под наем доста изгодно, но имаме шина от тези на които се регулира ъгъла, ако ви трябва кажи ми и ще ти я пратя.

Мерси много. Намерих пластмасови патерици които трябва да взема довечера от един познат

# 127
  • на езерото
   Момичета, още веднъж много Ви благодаря за подкрепата.Непременно след ваканцията ще поговоря с учителките и се надявам да се изясним.Недей те да мислите че съм хленчеща баба , явно съм се по размекнала малко но ще се стегна.
 Смайли, Елексир чакаме с нетърпение вести от група Хензел и Гретел.Смайли тази учителка, е доста страна вземете я сложете на място, че нейното на нищо не прилича
 Деска, много съжалявам за съпруга ти, дано успеете да решите проблема.Радвам се , че Теди е добре, браво че си избутала нахалницата, има кошмарни персони.
  Чока, дано стачката приключи за да не изпаднеш в някоя нервна криза, малката голяма ли е палавница я ни кажи ?
Люска, скоро ли сте купували книжката ? Звучи интересно, мога да я поръчам на майка да ми я купи.
  Да Ви се похваля, направих едно пазаруване от Ла Редута, харесах едни пола на Ники, излизаха по 1 евро бройката, много са симпатични.ЛС ги поръча с неговата кредитна карта от работа че уж там имали по добра защита от колкото домашния комп.Моята кредитна карта си стой в Банката, не искат да ми я дадат докато не си получа документа за престой, това кой знае кога ще стане

# 128

Да Ви се похваля, направих едно пазаруване от Ла Редута, харесах едни пола на Ники, излизаха по 1 евро бройката, много са симпатични.ЛС ги поръча с неговата кредитна карта от работа че уж там имали по добра защита от колкото домашния комп.Моята кредитна карта си стой в Банката, не искат да ми я дадат докато не си получа документа за престой, това кой знае кога ще стане

Можеш ли да дадеш линк към тази пола?

# 129
  • на езерото
  http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-3-sous-pulls-prix-mini.aspx … e&pagesize=16
 Деска, ето тези са, тънички са но не им е лошо трикото

# 130
  • на езерото
 http://www.laredoute-fete.fr/cgi-bin/home.cgi?ID=9001&CODE=XFYQVK
 Смайли, тук има разни карнавални костюми ,можеш да разгледаш, целувки на малката принцеса Дара

# 131
# 132
  http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-3-sous-pulls-prix-mini.aspx … e&pagesize=16
 Деска, ето тези са, тънички са но не им е лошо трикото

Това съм го купила вече, аз си мислех за пола, не пола като блуза

# 133
  • на езерото
  Не сме се разбрали Embarassed Деска

# 134
Помагайте! Не мога да реша коя рокля да поръчам!
1.
http://cgi.ebay.co.uk/BEAUTIFUL-LILAC-PRINCESS-FANCY-DRESS-COSTU … dZ1QQcmdZViewItem
2.
http://cgi.ebay.co.uk/blue-princess-toddler-HALLOWEEN-costume-fa … dZ1QQcmdZViewItem
3.
http://cgi.ebay.co.uk/PRINCESS-BALLGOWN-3pc-FANCY-DRESS-COSTUME- … dZ1QQcmdZViewItem

Коя според вас най-много ще отива на Дара? Вижте и линковете, там има още снимки.

Общи условия

Активация на акаунт