Започнаха градинските неволи, но ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА са готови - 2

• 22 590
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
нели , ми и трите са много готини. аз  като че  ли клоня кьм пьрвата.  втората е точно като на кралица  Laughing  само короната липсва ...

# 136
# 137
  • Sofia
Ти май верно не спиш Crazy

# 138
  • на езерото
   Смайли, последната рокличка (бялата със цветята) много ми харесва PeaceВсички останали са просто прекрасни, настина избора е доста труден! Дара е светличка, вероятно всичко ще и ходи, виждала съм я на снимки но мисля че розово много и отива като цвят Heart EyesУспех Peace

# 139
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Нели на мен ми харесват третата и шестата рокля

# 140
  • София
Нели, изборът ти е труден, всички рокли са хубави. Може би нещо с ръкавче, трябва да е, защото РД е декември. Цените им са много добри, вземи повечко да си ходи Дара на градина с тях. Колко струва доставката?

# 141
  • София
Още ли мислиш? Хамлееет, Хамлет Simple Smile

В детската така както на мен ми звучи, ще правим другарски съд. Велика тъпотия. Този татко не може ли да се усети, че щом претендира, че е възпитан, първата стъпка не е заплахи от типа "Колко съм велик", а разговор с родителите на другото дете? Пък и за една драскотина баси драматургията се разви.
Иначе за учителката - тя не е чак толкова лоша, колкото звучи. Просто е малко по-...традиционна, ако може да се нарече така. По-стари разбирания някак си има. Иначе не е лоша. Аз съм доволна и от двете. В крайна сметка перфектни хора няма. И групата си ни е хубава. Има си деца, по-буйни, но като си знам и моето какво е палаво, няма какво да се чудя.
Днес Веси не рева, ама след заплаха, че ако се лигави пак няма да ходи на един детски рожден ден Simple Smile Веднага и мина.

# 142
  • София
Гласувам и аз като Деската за третата (розовата) и за 6тата (с цветята).

От днес до неделя в Универсиада има изложение "БЕБЕМАНИЯ". Отиаме да търсим столче за хранене за малкото кресливо същество, което се буди по 4 пъти (поне) на нощ...

# 143
В темата за Бебемания пише, че ще е изложение и няма да се продава нищо

# 144

Смайлинко, ще ти скъсам главата ако някога те видя! Зариби ме жестоко с тия рокли и не мога да се откъсна от смотания сайт! Абсолютна едночасова загуба на работно време! Laughing Тези, които ти слагам, са все от там. Стигнах до 12-та страница от групираните като "disney". Принципно смятам, че принцеската рокля трябва СЪЩЕСТВЕНО да се различава от обичайните  хубави роклички, които децата ни носят по празници и по седенки. Mr. Green Може и да не е много удобна, но важното е, принцеската да се чувства абсолютно специално, съвсем необичайно и задължително прелестно и кукленско! По тези ми критерии за Диляна бих избрала втората от твоите роклички /синият цвят на нея й е любим, а и роклята и направо кралска!/, а ако реша аз да се налагам, може би последната от моите. Препоръчвам ти точно тези и за Дарето - с тази светла косичка - синьо и пурпурно-златисто ще й отиват безкрайно. Hug
Янче, от снощи съм те замислила. Как е гадната Баба Яга? Да не би от пълнолудието нещо детето да е по-смутено. newsm78

# 145
  • София
Снощи я нямаше Баба Ягата... може да е било нещо моментно, прововкирано от някаква случка/приказка в яслата...

Деси, верно ли няма да се продава?  По всички подобни изложения обикновено се продава, че даже на промоционални цени, талони с отстъпки и т.н... Къде е тая тема да видя какво разправят.

# 146
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=227995.0

# 147
  • София
Мерси

# 148
Люси, дай линк към втората от твоите снимки.

# 149
Люси, дай линк към втората от твоите снимки.
Нали, нали, още време да загубя! Laughing Точно тази рокличка е посочена за маааалко по-големи - долната граница май беше 4г. Но толкова ми хареса, че я пейстнах. А точно такива роклички - бол! И за нашата възраст има, но не са така прегледно представени. Водят се рокли на Спящата красавица и са приблизително едни и същи. Но облечено изглежда съвсееем друго. Хайде, какво да те правя - отивам да я потърся.

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 11:23 от Lyusil

Общи условия

Активация на акаунт