Но пък ако започнеш да гледаш ТВ заради мен, може би ще разбереш къде може.
Шити ли са или...? Нашата я проектирах така че Дилка да участва максимално в направата й - рисуване, лепене, такива елементарни неща. И се получи по детски сладка, наистина. Ще сложа една снимка довечера, от домашния. Адмирации за точките, още тази вечер я хващам мързелунката да съединява!

. мойта майка снощи ми каза , че разпродажбите тази година ще са от 9.01 - 09.02. оооххх , как да кажа на Яно , че искам пак да отида на гости на мама през този период

спукаме от смях, голям образ си имаш у дома 
дано любият те пусне.Бих искала да те питам , когато ходиш на гости до майка си, тя изпращали ти покана или нещо подобно.Нашите ще идват за Коледа тук и се чудя дали им трябва покана или копия от документите ни за престой и аз незнам.Моля те ако имаш някаква идея кажи

Но ви четях и все седях да пиша...
Тук, слава богу засега нещата са много по-различни. Диана свикна съвсем постепенно и безболезнено с градината, доколкото мога да преценя ходи с кеф. Чак особено много занимания нямат, все пак тя се води в ясла за деца от 1 до 3г., но друга възможност нямаше. Все пак на табло до входната врата пише всеки ден какво са правили. Сътворените от децата шедьоври висят я по стени, я по тавана. На всички деца, без изключение, първенци нямаме, не се съревновават с никой. В началото имахме родителска среща, на която двете девойки, които се грижат за децата ни разясниха как минава деня в общи линии. Запознахме се всички родители, всеки носеше нещо за хаване и/или пийване, ударихме по чаша винце и запретнахме ръкави да майсторим традиционните за празника на св. Мартин фенери. Аз пооплетох нещата, та на Диана стана уникална
В петък ни е тържеството, дано не забравя да снимам. Предупредиха ни, че тази година няма да идва дядо Коледа, щал да почука и да остави подаръците пред вратата, че миналата година децата се уплашили. Жалко. Аз почти съм вече в коледно настроение, днес напълних багажника на колата с коледни играчки за елхата, снежни човеци и един супер симпатичен дядо Коледа с огрооооомно шкембенце 

казва 'благодаря' (е, в съкратена версия де) дори по-често от необходимото, макар 'моля' още да го пропуска понякога...