Започнаха градинските неволи, но ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА са готови - 2

• 22 582
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Абе, не злобейте. Аз съм млада, на 28 ставам. (хи-хи-хи)
усетих аз като каза, оня ден, че мъжо ти става на 30, че и ти си още в А-групата!  Twisted Evil

фастуче, а тебе те питах, щото ми се струваше, че си по-манечка от мене. комплимет ти гласех, драга!  Mr. Green

мкп, да не се обажда! Twisted Evil

на мен не ми тежат годинките ... още се котирам на пазара!!!!!!!!  bowuu

Люси, честито! Много се радвам!   bouquet

Неви, тия от "Пипи" големи тарикати ще се извъдят... брееййй ... и защо не приспадат от таксата?

Елексирче, никак не съм се обидила. Не исках да очерняме Пенчо в никакъв случай, но не исках и майката на зверчето Спасимира да остава с убеждението, че агресията е нещо нормално и да ми вика, че съм длъжна да свикна и именно тя да се прибере спокойна в къщи! А то така се получи!

# 181
  • у дома
Айде, Люска смъкна поне 3 кг от кеф  Laughing Честито мила! Нищо му няма на Дилето, да му се не знае ..  Hug

Алекс, не ни тежат годините ами дупетата  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Мимка, бюджета ли въртите тези дни до Коледа, а? Затова не ти се чува гласчето тука, липсваш ни, но ще потърпим  Wink
Ама верно ли сме набори,  newsm78, аз те мислех с поне 2-3 години по-млада  Flutter

фастуче, а тебе те питах, щото ми се струваше, че си по-манечка от мене. комплимет ти гласех, драга!  Mr. Green

хмм, Нели, ти уби рибата .. бре то отдалеч се вижда че съм гоЛЕмичка  Mr. Green

Да отговоря вместо Неви, струва ми се че доста частни градини са така - нищо не приспадат от таксите- ходиш не ходиш, пълна такса.  Confused

# 182
  • на езерото
  Люси, браво на вас Hug
 Маймунка, пожелавам Ви бързичко да се оправяте Hug
Чока, ако ходиш на кафе  днес пий едно и заради мен, най накрая градина ей ще си отживееш сега Laughing
 Фастъче, родена съм на 16.11.1977 ,след броени дни ще удрям 30 и това си е Crazy.Ники е добре, благодаря за въпроса, седим у дома защото на вън вали.Учениците цяла седмица са ваканция по случай Вси Светии и нашият татко излиза малко ваканция от четвъртък по случай празника.
Смайли, песничката е много готина, като си бях в БГ взех на Ники ДВД с филмчето за Крокидила Гена и Чибурашка, много им се радва.

# 183
  • Sofia
Смайли,на кой пазар???
pinka днес кафе не ме очаква.В търсене на детско обзавеждане съм Crazy и направо съм луднала.Обикалям за някви принцески стаи,драми правя със скъпия и чакам внос на мебели

# 184
Смайли,на кой пазар???
на оутлетски парцалки - от стари колекции ама все още лаченки Simple Smile

# 185
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЕЛЕКСИРЧЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet[/center]

Габи от днес е на градина. Снощи много ентусиазирано си приготви раницана, но сутринта не и се ставаше и изпадна в истерия. В градината се тръшна и не даде да и обуя пантофите и госпожата я прибра бързо вътре. После се вънах да занеса бележка от педито и каза, че отдавна е забравила рева и дори е закусила вече .Радвам се, че госпожата е същата и само децата са нови.

# 186
  • у дома
Смайли,на кой пазар???
  Joy  Joy  Joy

# 187
  • Sofia
Явно там сме се засичали Wink

# 188
Явно там сме се засичали Wink
там там
всички сме у кюпа ... с мнооого малки изключения - все пак някои още не са у кюпа, а други са на път да изпаднат /няма да ги цитирам поименно Simple Smile/

# 189
  • София
Ахм, точно за нея и аз се изказах по-горе. Но, както казах, мразя "другарския съд". А то така или иначе онази няма да вдене по никакъв начин. Гаранция. Там си е кауза пердута отвсякъде. Говорено е хиляди пъти. Даже мисля се стигна и до викане на социални. Тц.

Еееех, младост, младост Simple Smile

# 190
Въх, що са продавате, бе жени? Mr. Green Вижте, аз съм напълно съгласна с Ванилчето - на 30 се чувствам поне 30 пъти по-добре, отколкото на 18. И тъй съм си вдигнала цената, че не мойш да ме купиш просто! Laughing Което важи за всички присъстващи, инстенстевно /цената, не купуването hahaha/. Hug
Фъстъчке, аз или съм писала някъде, или правиш втори ясновидски пробив /след онзи на Янче и Либийската Алекс1/. Верно съм отслабнала и точно с 3 кила! Онзи ден го установих. И не е за хвалба. По-скоро съм притеснена, защото ям като невидяла, а свалям кг. Очаквах да забия поне 58,59 и направо зъзнех как стрелката ще удари 60. Sick Обаче съм 52 Shocked.Цък, спирам с радостните упражнения. Mr. Green
Елексирче, сега ми стана ясно от къде ти идва ентусиазмо! Все тъй, още поне две години!  bouquet

# 191
  • София
Фъстъчке, аз или съм писала някъде, или правиш втори ясновидски пробив /след онзи на Янче и Либийската Алекс1/. Верно съм отслабнала и точно с 3 кила! Онзи ден го установих. И не е за хвалба. По-скоро съм притеснена, защото ям като невидяла, а свалям кг. Очаквах да забия поне 58,59 и направо зъзнех как стрелката ще удари 60. Sick Обаче съм 52 Shocked.Цък, спирам с радостните упражнения. Mr. Green

Фъстъче, лична молба. Ако освен ясновидски имаш и вещерски способности, я моля ти се ме визуализирай и мен къде 52 кила  Laughing

# 192
Елексирче, честито и от мен!   bouquet

Гледам, сериозни теми за възрастта и пазарите. Аз ще замълча  Mr. Green

# 193
За театъра- Катето тази събота за първи път сама поиска на театър - запланувала съм пазаруване на билети за постановки за целия сезон.
Значи Хензел и Гретел ще се гледа.. А къде дават Пепеляшка?  newsm78
Как така ще купуваш билети за целия сезон?
"Пепеляшка" ще играят този уикенд в Младежкия и в 199.

Дара още миналата седмица си пожела да гледаме пак Червената шапчица в театър Възраждане - минахме през Славейков за книги и тя се сети. Та в неделя от 11 сме там.

# 194
  • София
Аз за възрастта няма да се обаждам Mr. Green   Sunglasses

Eleksir, ЧРД и от мен! Не ме бива много в пожеланията Simple Smile Ама много здраве ти желая!

Нелка, в повечето частни градини е така за таксата - ходиш - неходиш - пълна такса... Когато търсех за Мая това ми беше от дежурните въпроси. Само на 1 място ми казаха, че примерно ако отсъства повече от 3 седмици може да се говори (!!!) за някакво приспадане. Не казаха в какъв размер...

Общи условия

Активация на акаунт