Започнаха градинските неволи, но ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА са готови - 2

• 22 575
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
както казва моя мъж - щом не дават пари, само за д атресна нещо свежо - тръвдо нйе hahaha

# 226
20 дена на плаж есмералда малко ли са му???
брееееййй на полицая явно му е потръгнало с бозата  Joy

# 227
тц
ченгето(както го нарича шефа ми)
не прави вече боза...........работи при мен,  ведна и съща фирма сме аз, той, свекър ми и свекърва ми...........е кажете ми не съм ли жива да ме оплачешшшшшшшшшшшшшшшшшшшш Sick

# 228
тц
ченгето(както го нарича шефа ми)
не прави вече боза...........работи при мен,  ведна и съща фирма сме аз, той, свекър ми и свекърва ми...........е кажете ми не съм ли жива да ме оплачешшшшшшшшшшшшшшшшшшшш Sick

Ни риви ма.... И моя при мен работи. Нищо чуждо не мож забърса от него....  Mr. Green
Желаещи за бира за успокоение на душите?

# 229
Ама Алексооооооооооо, а свекър тии свекърва ти и те ли при теб работят ааааааааа
и трите злини си водя подир мен #Cussing out #Cussing out

# 230
Крискеее... сакън ма. Ако работеха, щяхте да ми извате на свиждане на едно място.  Joy

# 231
Александриноо, оди тропни едно хорце пред офиса  Joy
Днес ще ни разкажеш ли къде още не може да се прави секс? hahaha hahaha hahaha

# 232
Ебавай се ти, Нело. Аз за първа класа пари нЕмам. А в офиса - само в асансьора не сложиха камери... Но пък има добра шумоизолация. А за съжаление напоследък не засяда дори.  hahaha Така че сексът се отлага докато има пари за първа класа.

# 233
  • София
Бира? кога? ХАЙДЕ!

# 234
Еййййй, и на мен ми дойде ред да седна при вас. Много ми залипсвахте, наистина, айде да мислим нещо с деца ,без деца все тая.

Мале, Крис, наистина не ти лесно, нали поне не сте в една стая....не мога да повярвам , че ако е така,  дълбоко ти съчувствам. А за ченгето се радвам, че работи по-хубава работа:) Hug

Алекс, не знех, че си ГО търсиш Joy

Нели , не знам аз дали бих участвала, но мъж ми, ако можеше би отишъл на собсвени разноски , ха ха, горкичия. Да се смееш ли, да плачеш ли..

Чоча, ще ти пиша на лични, и аз искам пантофи.

Фъстъче, радвам се, че все пак не сте се отказали от хомеопатията. Наистина Чам понякога е доста голям чешит, и по телефона трудно се говори с нея, все е заета, но ако не се чувстваш като ученичка, а така да се каже не ти пука, мисля, че ще се получат нещата. Поне към децата ми е била винаги много мила и търпелива, вдигала ми е и в неделя /веднъж/:)

Момичета, аз ще търся алегролог за Боби, сега ще поровя да почета нещо. Има една кашлица , която се появява изневиделица, много суха, спастична, изморителна и интензивна за около 24 изчезва и остава храчка за още няколко дни. Сополи бистри и кихавици. След 2 дни нищо. Чамурлийка го оправя с Алумина, но бих искала да разбера какво може да е това чудо.

А на Клоян му растат кучешките и горни два кътника, горкото дете постоянно е в лиги и сополи. Само се гушим по цял ден.

И ние имахме родителска среща, много съм щастлива, че госпожите ни и двете са много мили, възпитани, отзивчиви на вскички мои въпроси, глупави или не, аз си ги задавам, а те откликват. А не като това чудовище в яслата, което живот и здраве май и с Калоян ще търпя. Много съм доволна и от лелките, абе ,спокойно ми е вече. Децата са 38 по списък, но никога не са реално толкова. Ще ходим на танци/съвремени/ и плуване. Имат нов басейн и зала за спорт. Чудя се дали да не отида на един лагер с Боби на Банско сега началото на декемри. В хотел с 5 звезди Whistling.

Та така.

Абе на Милена да не са й възложили да съставя бюджет 2008, че така се е разработила.

Пращам ви целуфки, дано сте здравички.

Бяхте ме питали от къде си пазарувам с кредитната карта , ето покупките , които пристигнаха онзи ден:)

http://www.promod.fr/pulls/pull-cotele-et-raye-en-maille-rayures … 0093106N38P5.html
http://www.promod.fr/chemisiers/chemisier-a-effet-raye-metal-imp … 0103301N10P2.html
http://www.promod.fr/promotions/haut-2-matieres-a-col-rond-impri … 0150533N39P5.html

Последна редакция: сб, 03 ное 2007, 16:24 от rai4ka

# 235
рАЙЧЕ - КОЖУХАРОВ, НАЙ ДОБРИЯ, СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ НЕ ВОДИХ ВИКТОР ПРИ НЕГО, А ПРИ ЕДНА ПАТКА ОТ ТРАНСПОРТНА БОЛНИЦА
ШЕ ТИ ПУСНА В ПОНЕДЕЛНИК КОРДИНАТИ, АКО ГИ ОТКРИЯ
АКО НЕ ВИЖ В НЕТА
КОЖУХАРОВ Е ЕДИН И Е МНОГО ДОБЪР Hug

# 236
Брех,кво стана бе,няма кой да ни напсува!Пустиняяяяя...
Момичета,нямате проблеми,като ходим до банката ще вземем по някое и друго чувалче и за вас!

# 237
Ванилче, има, има кой, ама не съм аз, мама му стара! Joy Страшна снимка си изтипосала пак, голяма убавица, тц, тц, тц  Crossing Arms  love001 Обаче Викичка на Алекс1 е тръгнала по петите ти, да знаеш! Hug
Райче, втората блузка ми събра очичките. Иначе и другите са сладурски. Ха честито! Преди да решиш, че ще отидеш в 5звездния, да кажеш, ей. Да ти завиждаме, не за друго. Mr. Green Laughing
Някой ще ми каже ли трите имена и ЕГН-то на Алекс1, защото само аз не знам коя е и кои са й репортажите. А темите предизвикват жив интерес в мен. Flutter
Дилка е на градина днес. Малко поплака на раздяла, преди това беше тихичка, но без да реве. Подготвена ми се стори, имало е полза и от Гого /той беше там!!! Heart Eyes/, и от Лео. Ей така харесвам аз, да ги използваме тия мъже по предназначение! Mr. Green В събота я правих кралица на есента. По ваша идея за короната от листа, само че и рокличка от нощница прибавих, с накичени цветенца и листенца по нея. Стоеше пред огледалото в ролята на кралицата от Снежанка: "Огледалце, огледалце на стената, коя е най-красива на земята?" Майчичко, какво да я правя. Joy Joy

# 238
Аз сама ще си кажа, ама на лични ако може. И ако може също така без ЕГН-то, че отдавна от него ме болят кокалите.  Mr. Green

# 239
Хич не е виновно ЕГН-то, само първите две цифри, останалите са невинни, моля,моля! Може на лично, разбира се, ама аз говоря сериозно. Ще прогледам телевизия, ако знам за твои репортажи, съвсем отговорно го заявявам! Grinning Peace

Общи условия

Активация на акаунт