ЮНСКИТЕ деца - най-красивите слънца!

• 18 942
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
  • София/Сливен
Аууу, вие ме засрамихте де...

# 211
хваля се  Grinning, аз не съм се и тръшнала сериозно де, на крак го карах, но днес съм по - добре от вчера

меги, по тортата, по тортата и ти разгледах албима с вкуснотийките...
Силно съм впечатлена, аз уж умея да готвя и да правя красиви и вкусни нещица, но ти ме сложи в най миниатюрния си джоб.

Така съм се ентусиазирала, че започвам да чета сериозно темичката за тортите, украсите и т.н. и да се уча от вас Grinning
Не думай, от къде се наврях там, яко ме хвана и мен ентусиазма, от къде даде тоя линк женооо, ще ме умориш!
Щом искаш да черпиш с торта, ще предупреждаваме Wink
За календарите, днес като я взех имаше изложени образци, по 6.50 единия (при вас как са цените, тук същите миналата година бяха 4.50-5лв.), утре ще питам по-подробно. Иначе са във вид на работен календар Simple Smile

# 212
  • София/Сливен
по 5 лв. са тази година - един картон с всички месеци, разни рисунки и лепната снимка на детето.
Миналата година подобен беше 4 лв. (и ми харесваше повече), а този дето ви го показах с 4 листа - беше 5 лв.

# 213
  • София
Уф,ето ме и мен най-после Grinning.Нашите календари станаха ве4е и са по 5,50 тези дето се разлистват,аз от тях си поръ4ах и затова другите не помня.Само тези джобните са по 1 лв.
Браво на Меги за тортата,направо ме изкуши да се пробвам над една,то аз по-принцип сладки неща не правя в нас,4е няма кой да ги яде,но като видях онези вкусотий.....И така болните да се оправят,а здравите да не се разболяват,аз сега ще ходя малко на гости,да пийня едно кафе и да обменя някоя клюка,4е то в къщи и на работа-направо ще перкулясъм.

# 214
Ние сме в къщи днес с бронхит,темп. и разтройство.

# 215
  • София/Сливен
Всички екстри казваш... пусти късмет. Лоша работа. Бързо да се оправяте... Hug

# 216
MARIKA, скорошно оздравяване  Praynig Hug
Значи за календарите, май тук в Сандански сме най-платежоспособни а?
Ама 6.50 си е цифра и вместо 5 (както досега) поръчах 3, за мен и по един за бабите, прабабите ще се разминат тая година Naughty
Руми, как си ти? Имаш ли си вече сладко коремче  Heart Eyes
Мегиии, а ти беля  ми отвори направо  Rolling Eyes Сега съм на фаза четене, някой ден ще се разшетам за разни проукти и помагала (че сега ме е подгонил фалита) и запретвам ръкави, ще свивам и аз шапките на околните (само пред вас няма да се хваля Wink )
И мен нещо ме е стегнало гърлото, а и Вики се опитваше да кашля сутринта, та се лекуваме профилактично  черничков петмез, на малкия му никнат зъби, ама сколосвам положението някак Wink

# 217
Вики кашля като магаре Crossing Arms

# 218
Здрави деца останаха ли? ooooh!

# 219
Здрави деца останаха ли? ooooh!

да, моето...
пупу

# 220
Пу-пу да не му е уроки Peace
Малко се опооправи де, ама почти е изгълтала сиропа  Peace

# 221
  • София/Сливен
Айде и аз да се запиша при болните... Велина има хрема от вчера, днес се събуди малко топла, не е висока температура, но я има. И си е в къщи... Утре ще им правят снимките за календарите, ще отиде само до обяд. Уф, все ще стане нещо за тези снимки...

# 222
Аз на Калоян сама му правя календара  Grinning

Имам малко довършителна работа и ще ви го покажа да го видите. bowuu

# 223
  • София/Сливен
Абе и аз имах такава идея, ама нали гледат в градината дето са ги увесили календарите... искат и те такива. А и да им направят там снимка, догодина вече няма да са заедно.

# 224
Абе и аз имах такава идея, ама нали гледат в градината дето са ги увесили календарите... искат и те такива. А и да им направят там снимка, догодина вече няма да са заедно.

в нашата градина просто не се правят календари вече според незнам си какъв закон за това, че не може да се снимат чуждите деца...бля бля бля...нали родителите ги поръчват тези календари, не го разбирам аз това, но вместо да се разправям защо така или онака се хванах сама до го направя.

Меги, тук искам да ти благодаря за търпението и обясненията за тортата, още много ще те питам де, ти да не мислиш, че така ще останат нещата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт