17 ноември! 5 ГОДИНИ BG-MAMMA! Общофорумска среща (НОВО преброяване)!

• 26 605
  • 688
  •   1
Отговори
# 240
Аз идвам сама понеже мъжлето ще гледа щерката.Понеже за пръв път идвам на такова събитие трябва ли да нося подарък или нещо освен себеси

# 241
Усмивки и добро настроение са задължителни!
Нищо друго! Никакви подаръци!

Така или иначе, не мога да почерпя всички и всеки ще си плаща консумацията, така че не ме карайте, моля, да се чувствам неудобно.

Предупреждавам обичайните заподозрени да забравят всякакви идеи за подаръци.

# 242
При така получилото се изместване, значи сигурно няма да ми е дипломирането на 17-ти, въпреки, че не знам кога ще е ... но идва друг момент там цяла нощ ли ще се вилнее, защото се опасявам, че няма да има къде да остана или ако някой от пловдивската група се прибира...изобщо ми е мътна после каква ще я чиня като приключи купона...

# 243
При така получилото се изместване, значи сигурно няма да ми е дипломирането на 17-ти, въпреки, че не знам кога ще е ... но идва друг момент там цяла нощ ли ще се вилнее, защото се опасявам, че няма да има къде да остана или ако някой от пловдивската група се прибира...изобщо ми е мътна после каква ще я чиня като приключи купона...

ЕЕЕ ти пък! Ще те прибера у нас!

# 244
Ох, Джули, много мило от твоя страна, ама знам ли - не ми е удобно много така по хората, които сефте ме виждат...иначе ми трябва подслон за няколко часа до сутринта или ако някой от пловдив се прибира и ме вземе...

# 245
  • София
"При Кмета" е добре! А аз не разбрах въпроса с консумацията/куверта или каквото там друго ще го наречем, как стои там?

# 246
А аз не разбрах въпроса с консумацията/куверта или каквото там друго ще го наречем, как стои там?

Няма куверт. Всеки влиза, сяда, поръчва, плаща това, което е консумирал.

# 247
  • София
Чудесно  newsm10

# 248
  • София
Отиваме при кмета, отиваме при кметаааааааа  Mr. Green

Hug Мамма, браво за всичко!  Heart Eyes

# 249
Запис - Verdad - с мъж (собствен) или със съфорумка, все едно - два броя участници.

# 250
  • София
И при кмета ще съм...

# 251
  • София
Ако не ни мине котка път, там сме два броя - аз и половинката Hug

# 252
  • Sofia
No problemo!

Кмет, зет...каквото, такова.

# 253
Супер Hug Там съм, със сестра ми Grinning

Запис - Verdad - с мъж (собствен) или със съфорумка, все едно - два броя участници.
Много се радвам!

# 254
И аз мисля да се присъединя особено след подкрепата от Джули  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт