17 ноември! 5 ГОДИНИ BG-MAMMA! Общофорумска среща (НОВО преброяване)!

• 26 600
  • 688
  •   1
Отговори
# 75
  • София
ЕЕЕЕЕЕЕееееееееее, люлинки, не мога да избягам от вас   bouquet
Как пък ме проследихте  newsm78 Обаче този път съм без колата  Thinking
Но все пак исках да кажа, че ще съм без мъж и дете  Peace

Янтра, ще ми бъде драго да се запозная с теб   bouquet

# 76
Ще дойда!

# 77
Да дойда ли, да не дойда ли. От една страна много ми се идва, но от друга при очертаващата се детска градина.... newsm78

# 78
Да дойда ли, да не дойда ли. От една страна много ми се идва, но от друга при очертаващата се детска градина.... newsm78
Тоя па ooooh!

# 79
  • София
Там сме, и с нашия принос към детската градина  Mr. Green

# 80
Аз съм един от най-новите членове на форума Ви-всъщност пълен заек, ще се радвам да бъда преброена   Laughing! Ако приемате новата bg-mama заедно с двегодишния и син-пишете ме там сме!

# 81
Гледам, че и други деца ще взимат  Simple Smile. Промених си гласа на предпоследна опция. С Йоан ще съм живот и здраве  Crazy и ще нося играчки  Laughing.

# 82
Обожавам тези изказвания.
Някой да те кара да гледаш чужди деца?

# 83

Знаеш ли, не идвай.

# 84
# 85
  • София
Бройте ни двама... (чук-чук да не ни мине котка път) Grinning засега без дете планирам да бъдем...

# 86
Бройте ни двама... (чук-чук да не ни мине котка път) Grinning засега без дете планирам да бъдем...

ей. не мое да бъде. вероятно ще се видим.

# 87

Същото  Grinning

# 88
  Супер SunglassesЩе дойда.

# 89
  • София
Почти със сигурност ще дойда.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт