17 ноември! 5 ГОДИНИ BG-MAMMA! Общофорумска среща (НОВО преброяване)!

• 26 597
  • 688
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Взимаш листче с произволно избран цвят и размер (препоръчително е да е самозалепващо , ако не-трябва да ползваш кламерче, фибичка, карфичка, безопасна игла или нещо друго, подходящо за закрепване на листчето към дрехата), взимаш маркер (че е по-удобно) с възможно по-тъмен цвят (желателно, не задължително), пишеш ника на листчето и си готова.  Grinning  Peace

# 556
Взимаш листче с произволно избран цвят и размер (препоръчително е да е самозалепващо , ако не-трябва да ползваш кламерче, фибичка, карфичка, безопасна игла или нещо друго, подходящо за закрепване на листчето към дрехата), взимаш маркер (че е по-удобно) с възможно по-тъмен цвят (желателно, не задължително), пишеш ника на листчето и си готова.  Grinning  Peace
Колко обстойно Hug Flutter

# 557
Колко обстойно Hug Flutter
Joy Joy Joy

# 558
Доживях Simple Smile Идвам с огромно удоволствие  Hug

# 559
Кру аз май те познавам бе, акоси с хубава бяла кожа и тъмна коса, значи си ти Rolling Eyes Grinning

# 560
И още една мома:) със сигурност
Янке (Такева), много ми драго, че ще дойдеш  Hug

И на мен Simple Smile
Радвам се,че ще ви видя,момичета Hug

# 561
Ахххх, сега видях чудната тема, и то не я видях, ами една форумка ми я показа Embarassed.
Много, ама много ми се ще да дойда. От 100 години все искам да видя всички ви накуп, и винаги нещо се случва и така и не успявам. Събота вечер силно се надявам да съм на линия!

# 562
Дали е прекалено късно да запиша още едно семейство?
Ако няма проблеми - Аз, irinick и детенце ще се радваме да Ви видим всички, които познаваме и да се запознаем с останалите.

# 563
  • София
А аз да питам: за закъснелите ще има ли места?
Ще дойдем, ама пО към 8, да не изпиете пиенето дотогава?

# 564
А аз да питам: за закъснелите ще има ли места?
Ще дойдем, ама пО към 8, да не изпиете пиенето дотогава?
За сега са се записали 159 100% сигурни и още 72 почти,което значи 231.
Ще сме гъз връз глава Mr. GreenЗадушевно с една дума.

# 565
Една част ще сме в това положение newsm68 newsm44

# 566
Да бе, чудя се как ще се съберем, ккато и намерим....не всеки с всеки се познава....направо   Shocked

# 567
Да бе, чудя се как ще се съберем, ккато и намерим....не всеки с всеки се познава....направо   Shocked
е точно де.Така ще се запознаем Joy

# 568
Ще взема да дойда. При толкова хора може да мина и инкогнито. Никой няма да ме забележи пък аз всички ви ще видя  Mr. Green
Ще си нося и фотото и ще снимам на воля. И след това компромат след компромат Simple Smile

# 569
...Ще си нося и фотото и ще снимам на воля. И след това компромат след компромат Simple Smile
На входа на въпросната кръчма проверяват всеки и не пускат с оръжие, фотоапарати и вибратори.
Това ни изигра лоша шега на ергенската вечер на шурея, която беше изненада за него.
За малко да се провали всичко, не само изненадата.

Общи условия

Активация на акаунт