Мелома(да)ми - 9!

• 14 052
  • 311
  •   1
Отговори
# 165
А защо не коментирате музиката а само си пускате линкове и се поздравявате? Никакъв живец няма..
Защото ни заварваш в 9-тата тема. Вече се опознахме. Обсъжданията бяха в зората на "Мелома(да)ми".

# 166
  • пяната на дните
Аз  филми, музика и картини гледам да не коментирам, просто харесвам или не харесвам.

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 14:30 от verte

# 167
А защо не коментирате музиката а само си пускате линкове и се поздравявате? Никакъв живец няма..
Коментирай, какъв е проблема? Казвай както и да се почва Wink,
иначе Wake up!!!!!

E Verte с Кармина Бурана ли ша си оправяш имиджа баш? Много е геройски тоз клип и лИбов и сех има....за всеки по нещо Wink браво!

# 168
и музиката,и филмът...един път...
 Какво да коментирам,всеки слуша и се отнася(в смисъл на отвява) както му е угодно.Трудно ми е да сложа в думи онова,което музиката ме кара да усещам...който го може,да се отпуска и да коментира:)))

# 169

Е, аз като го пусна този, какво да му коментирам направо припадам. Добре, че е МадМама да ме съживява с кафетата и някой и друг кроасан (ненаръфан), ако и се откъсне от сърцето де. Mr. Green

# 170
  bouquet  bouquet  bouquet

Да си се представя......Куин и Сигнал......

Нещо повече за Сребърни крила ако може?

Благодаря на Еовин за поканата....

# 171
  • sofia
Малко класика

много ми харесват твоите препратки. Ето и от мен нещо http://www.youtube.com/watch?v=-lD_MtEBIuE

# 172
  • sofia

Какво повече, хубава стара хърватска група.Вокал беше Владо Калембер. От 90 и някоя си има самостоятелна кариера. Балкантон беше издал техен албум и затова бяха популярни тук навремето, а особено с една песен по кръчмите Синдърела, ма на мене тя нещо не ми се нравиhttp://www.youtube.com/watch?v=7gSapHXDdbk

# 173
  • sofia
Каквасиндърела, цингарела май беше...иначе имам цялата им дискография, ако те интересува някой албум. Simple Smile

# 174

Какво повече, хубава стара хърватска група.Вокал беше Владо Калембер. От 90 и някоя си има самостоятелна кариера. Балкантон беше издал техен албум и затова бяха популярни тук навремето, а особено с една песен по кръчмите Синдърела, ма на мене тя нещо не ми се нравиhttp://www.youtube.com/watch?v=7gSapHXDdbk

Не се изразих правилно! Исках да попитам всъщност точно тази плоча на Сребърни крила дали мога отнякъде да я дръпна........

# 175
Здравейте, тези дни ми е едно смахнато, затова слушам ето такива неща

end of all hope

smile3514

# 176

Искам такава чаша. Страхотна е!

Веднага зареждам малко blue музика

Специално за  MaDMamA Една песен на Елвис, която обичам да слушам и в изпълнение на маверикс, и на Крис Айзък.

Момичета- приятен уикенд!  bouquet

# 177
  • sofia
Мама Цоцоланке, ако ми кажеш песните, одма ти ги пращам нанЕкъдЕ

# 178

Момичета- приятен уикенд!  bouquet

Благодаря Подобно! Wink

aз продължавам да крещя тук Wink

Straight out of line

Последна редакция: пт, 09 ное 2007, 18:57 от MaDMamA

# 179

Общи условия