Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 13

• 27 751
  • 306
  •   1
Отговори
# 105
И аз ! Пробвай пак

# 106
  • Стара Загора
Момичета да ви покажа и аз моят първи трансфер http://kmihailova.multiply.com/photos/photo/10/8  . Като за първи път съм доволна .  Laughing С бои се сдобих от Пловдив .

# 107
  • Бг-мама
krasi stz, много добре се е получило браво   bouquet

# 108
  ето това намерих аз и мисля че кошницата така  ше се получи най-бързо и лесно (съжалявам за огромната снимка )   
  Нат   слагаш ли  нещо под млечния марципан,че в сряда започвам торта и съм се наканила да го позвам за първи път  Hug мерси предварително  Heart Eyes

# 109
Незнам защо не се вижда тортичката.При мен се вижда че е публикувана и даже и снимката се вижда идеално.
Пробвам пак.Кажете сега вижда ли се?

# 110
Ето и от мен една тортичка, моля не се смейте много!

# 111
  • Бг-мама
Незнам защо не се вижда тортичката.При мен се вижда че е публикувана и даже и снимката се вижда идеално.
Пробвам пак.Кажете сега вижда ли се?

не отново не се вижда  Rolling Eyes
krasykm06, много е малка снимката , аз поне не мога да видя така почти нищо от тортата  Confused
adi_5, аз слагам маслен крем под млечният марципан  Hug Идеята ти за кошницата страшно ми допада .Благодаря !

# 112
Ох,момичета моля ви кажете как да я покажа тази снимка.Аз я качих в майла,кадето ми е пощата и от там я копнах.Сега ще пробвам и от др ми поща да видим дали ще стане.

# 113
Не става с пощата.
Качи я в някой сайт и копирай адреса оттам. Аз ползвам www.photobucket.com
Позволява промяна на размера на снимката, удобен е. Трябва да се регистрираш, но е лесно.

# 114
Мерси за помощта! Wink
Вижда ли се сега?

# 115
Да, виждат се! Мила тортичка!  bouquet С млечен марципан ли е?

# 116
Много е готина!!!
Браво!

# 117
И на мен много ми харесва Peace Ние също ще правим скоро годишнина, та ме подсети Blush

# 118
Мерси  Wink
Покритието и фигуркита са с марципан Варна,а под чаршафа намазах с маслен крем.Малко ми се нагъна чаршафа,но се опитах да направя гънките част от декора.Фигурките ги лепих с малко разтопен шоколад.А самата торта е с готови блатове,млечния крем с яйцата и плодове-банани,киви и ананас.Стана много вкусна.
Мислех отгоре да я намажа с мед и вода да стане малко лъскава,но забравих да си купя четка и я оставих така.

# 119
Прекрасна е !   bouquetМного оригинална!

Общи условия

Активация на акаунт