Недоносени деца-4

• 23 256
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
абе мами кажете как трябва да измеря главичката на жоро  Rolling Eyesобяснете ми

# 136
Гери там където е малката фонтанела(отзад на тила)и нагоре където се пада горе долу поникването на косата(челцето)имам предвид.дано ме разбра

# 137
благодаря много   bouquetпаликарова.

# 138
Много ти е сладък Виктор ,да ти е жив и здрав. Hug

# 139
Мим4о,давай снимки от празника на Тери ,нали обеща, чакаме. Heart Eyes

# 140
Мами страхотни са ви дечицата Peace

# 141
Привет, мили майчета  Hug
След голямо ровене във форума и след мойте скорошни приключение, май трябва при вас да се запиша за съвети и подкрепа   bouquet

На 13.11 в 9.45 се роди моето слънчице  newsm32 със размери 1650г и 41см във 32 г.с., а терминът ми беше 02.01.2008г.
Родих в Майчин дом нормално, мен ме изписаха, но бебчо остана там, в кувьоз за неопределено време  Praynig
Добре е, диша самостоятелно, но все още било рано да го захранват.
Броя дните до срещата ни, не бързам, защото знам че е за негово добро, само се моля да е здрав  Praynig
Имам кърма и започнах да я замразявам, дано в скоро време ми дадат и да го кърмя от време на време, още не съм много наясно как точно ще става, но има време...

Много съм благодарна за вас, получих толкова ценна информация от предишните Ви теми и ще ви следя с интерес.
Поздрави и много здраве и усмивки   bouquet   bouquet   bouquet

# 142
Момичета, хайде на снимките!   Heart Eyes
Извинявам се за закъснението, но досега ги отбирах...

# 143
  • Варна
lusesita, привет от нас  Hug.
Ще чакаме с интерес инфо за бебока. А как се казва?
Мим40, много е пораснал Тери (разгледах снимките и в албумчето мами и дечица - снимката с тати направо е професионална - става за корица на списание), много е хубав (пу, пу - да не му е уроки).   bouquet

# 144
mim40 , хубави снимки ,ама и двамата с момата са много сладки.Ще разказваш как стегна рожденния ден като дойде наш ред.
lusesita тук ще получиш подкрепа от всички майки Hug,не се тревожи всички сме минали по тоз път ,приготви си всичко за бебчо и чакай момента в който ще си гушнеш  Hug

# 145
lusesita, добре дошла  Hug Като чета постигна ти си доста позитивно настроена! Браво! Точно това се иска от теб сега! Включвай се да обменяме опит или пък да си лафим като си прибереш бебчо вкъщи и се поуспокоиш!   bouquet
Viki_76, много ти благодаря и Вики е страхотен модел! Станал едно прекрасно малко момченце (с бая кичара  Heart Eyes)
снимката с тати направо е професионална - става за корица на списание
А тази снимка, ако ти кажа с какво я снимах - с телефон  ooooh! (с не много добра камера). Тогава нямахме апарат. После я пообработих, направих я черно-бяла и дори я публикувах в един фото-форум. Събра най-много рейтинг от всичките ми снимки  Laughing Някой коментира, че имало навремето подобна реклама на Johnson's, но аз не си я спомням. Та така - съвсем случайна снимка, но стана сполучлива.

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 15:27 от mim40

# 146
Благодаря ви за милото посрещане  Crazy
Да, така си е, много позитивно съм настроена и вярвам, че Бебчо е в сигурни ръце  Peace
Сега таман имам време да се съвзема и аз, да си оправя документите и къщата, докато дойде време да го изпишат 

# 147
Благодаря ви за милото посрещане  Crazy
Да, така си е, много позитивно съм настроена и вярвам, че Бебчо е в сигурни ръце  Peace
Сега таман имам време да се съвзема и аз, да си оправя документите и къщата, докато дойде време да го изпишат 
добре е че си успяла да се мобилизираш и да мислиш позитивно.
разбира се че всичко ще е наред,само малко търпение трябва Hug

# 148
lusesita , добре дошла!дано всичко е на ред с бебче и скоро да се гушкате!малко търпение! Heart Eyes
mim40 , Честит Рожден ден /на патерици  Embarassed/ на Тери

Да е жив и здрав и да е много засмяно, палаво хлапе  Hug!
Аз съм много заета покрай моите девойки, но ще си взема бележка и ще влизам по- честичко при вас  Hug
Сложих няколко снимки в албумчетата! Grinning

# 149
Честит Рожден ден и на Вики на мама Viki_76 !/отново на патерици, но по- добре късно, отколкото..." Blush'/

Голям съм заплес  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт