Недоносени деца-4

• 23 276
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
вие мами сте прекрасни блАГОДАрЯ ВИ за подкрепата  bouquetблагодаря и на ВИКИ И мАмА ,с цялото си сърце!!!просто нямам думи да изкажа благодарността си -нямам!
Недей да ми благодариш,защото аз нищо не съм направила,аз само съм ти дала връзка,ти правиш всичко за детето си и съм сигурна че с такава майка той ще се оправи напълно Hug

# 196
Здравейте от ново от мен. ))
Скискам и аз палци на Гери, дано всичко се оправи.

Аз искам да ви попитам, наблюдавам Калина още от както се е родила и имаме следният "проблем".
Когато реша да я покажа на слънце и и напече очите веднага ги присвива, което за мен е нормална реакция. Но след това продължава да ги държи присвити, дали е нормално, или не съвсем?

Ето ни и вече усмихнати. )))

http://images20.snimka.bg/004592835.jpg
http://images20.snimka.bg/004592837.jpg
http://images20.snimka.bg/004592840.jpg

# 197

Когато реша да я покажа на слънце и и напече очите веднага ги присвива, което за мен е нормална реакция. Но след това продължава да ги държи присвити, дали е нормално, или не съвсем?
Ама как така и напича очите newsm78,щото и ти да стоиш срещу слънцето да ти  напече очите,доста дълго после ще трябва да се адаптираш за да погледнеш нормално Peace
Обаче избягвай да правиш този експеримент,очите винаги да са на сянка,защото и без проблем може сама да си го направиш Wink

# 198
Вики и мама, имах предвид първоначално като и блесне слънцето в очите.
Аз винаги гледам да са и на сянка очите, но понякога все пак слънцето пада върху тях.

# 199
  • София
Mirama аз съм така има ли и малко слънце ги присвивам,даже съм се улавяла че и като съм със слънчеви очила пак го правя.Нямам никакви проблеми с очите.Не се тревожи според мен Hug

# 200
Mirama аз съм така има ли и малко слънце ги присвивам,даже съм се улавяла че и като съм със слънчеви очила пак го правя.Нямам никакви проблеми с очите.Не се тревожи според мен Hug
Обзалагам се ,че имаш сини очи Wink Hug

# 201
  • София
 Viki i mama ,не светло кафяви Hug,това присвиване го прави и баща ми. Simple Smile

# 202
Viki i mama ,не светло кафяви Hug,това присвиване го прави и баща ми. Simple Smile
Пу , загубих Crazy Hug

# 203
  • София
Viki i mama аз също не спечелих нищо,квит сме Joy

# 204
  • Варна
Днес месечинка има Кики на tina77 - 10-та.   bouquet  bouquet  bouquet

# 205
Viki_76, не е ли вчера била  newsm78 (и в линийката и е така) И все пак:
Честита месечинка на Кики!  Heart Eyes
tina77, стягай се след 2 месеца за големия купон и да правиш много снимки ииии в албумчето!   bouquet

# 206
Мимчо как си, забрави ли ме
 Money

# 207
Как да съм те забравила, бе Юлееее?! Ти май нас ни забрави  Naughty
Че тука и честитки за Питър имаше и няма кой да ги прочете! Ааааа!  Crossing Arms
Верно, че малко бях позабравила, но се надявам да ми простиш!  Blush
P.S. И беж към албумчето да качваш снимки!

# 208
  • Варна
Ами в  моето скромно списъче съм записала 30-ти  newsm78 (спомням си, че няколко пъти проверявах и променях от 28-ми до 30-ти и явно след последната промяна не съм запомнила промените  Embarassed)

# 209
Ехххооооооооооооооо! "Да ни завиди човек на активността!" ще кажа...  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт