София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 36 205
  • 308
  •   1
Отговори
# 75
nqkoi znae li v pavlovo sveji detski magazin4eta za drehi,4e az o6te hodq do citi-to ili v stariq kwartal

# 76
Прибрахме се от срещата, хапнахме стабилно и Малечка плува вече из Царството на сънищата, та да мога и аз да отдъхна малко. newsm53
Много се радвам, че успяхме да се запознаем на живо с katrinela, savicha, lovi и техните малки съкровища.
Разбрахме се да повторим сбирката в петък (30.11.07) на същото място ("Ментов носорог", бул. "Бъкстон" 33) в същия час (10 - 10:30)
Така че неуспелите да дойдат днес са добре дошли в петък. Hug
По време на срещата стана дума, че с Ема посещаваме музикална занималня ето ТУК повече информация за мястото, където ходим.

# 77
Прибрахме се от срещата, хапнахме стабилно и Малечка плува вече из Царството на сънищата, та да мога и аз да отдъхна малко. newsm53
Много се радвам, че успяхме да се запознаем на живо с katrinela, savicha, lovi и техните малки съкровища.
Разбрахме се да повторим сбирката в петък (30.11.07) на същото място ("Ментов носорог", бул. "Бъкстон" 33) в същия час (10 - 10:30)
Така че неуспелите да дойдат днес са добре дошли в петък. Hug
По време на срещата стана дума, че с Ема посещаваме музикална занималня ето ТУК повече информация за мястото, където ходим.

Така и не съм разбрала за днешната среща. Надявам се в петък да дойда. И да не забравя.

# 78
Привет момичета съвсем скоро и аз ще се прибера в хубавия ни район:))) и ще се радвам да се запознаем наживо:)))

# 79
Добре дошла bravy  bouquet

# 80
  • София
Здравейтеее!
=^._.^=, точно там е.
bravy, привет.
Много хубаво си изкарахме на срещичката. Децата се налудуваха и после Косето заспа от емоции. Аниматорката беше една млада кака, която беше много всеотдайна. Много се радвам, че се запознахме с savicha и Vidri4ka ( с Катринела се познаваме вече  Grinning).
Момичета, казаха ми по телефона, че Молфикс са по 27 лв Джъмбото. Ейви бейби - 5-9 кг. 80 бр са 21 лв.; 9- 20кг- 64 бр. са пак 21 лв.
Vidri4ka, благодаря за линка   bouquet.
Ние малко поизстинахме на спирката и не се знае дали ще дойдем в петък  Sad. Чакахме на студа близо 40 мин и май изтървах положението. Много ме е яд, до сега не е бил хремав  Sad. Нищо, на другите срещи ще наваксаме.

# 81
  • София
Здравейте и от мен, останахме много доволни от срещата в сряда и Ина спа като "къпана", за жалост няма да можем да дойдем на срещата в петък, но се надявам да има още такива събирания които няма да пропускаме
Весел уикенд от нас и до другата седмица???????????? Wink

# 82
Какво става? Thinking Само ние ли оставаме за утре?
Lovi, стискаме ви палци бързичко да оздравявате.
savicha, ами вие с Ина що така?
inchetoto, вие ще смогнете ли да дойдете?
katrinela, a вие с Ивайло?
Досаждам ви, за да знам дали и аз да ходя Thinking 
Е, хайде до скоро Hug

# 83
Какво става? Thinking Само ние ли оставаме за утре?
Досаждам ви, за да знам дали и аз да ходя Thinking 
Е, хайде до скоро Hug

Ние ще се постараем да дойдем.

В колко часа беше срещата?   Hug

# 84
  • София
Цитат
Какво става?  Само ние ли оставаме за утре?
Досаждам ви, за да знам дали и аз да ходя   
Е, хайде до скоро
За уикенда няма да сме в София, мислех че ще тръгнем в събота, но плановете малко се промениха и ще пътуваме утре

# 85
Добро утро мили, мами!

Ние ще се завъртим към "Ментовия носорог" около 10:30.
Savicha и Ина на вас желаем лек път и приятни емоции и до другата седмица.

# 86
Ние пропускаме днес. Но за сряда сме там!
Даже ви предлагам да пробваме друго местенце!

Беше ми много приятно да се запозная и с други майки от махалата
 Laughing!

Хубав уикенд на:
Vidri4ka, Lovi, Savicha и на мамите, които очакваме в нашата компания  Hug

# 87
Аз също не успях.  Sad

За другата седмица съм на лице. Стига пак нещо да не излезе, де.

Много искам да се срещнем.  Hug Пък, ако е на друго място ще е още по-добре, нищо че носорога ми е под носа.

Хайде на всички приятна събота и неделя.

# 88
Лови, как сте днес? Хремата?
Нашата поодмина, надявам се да сме на линия на следващата среща.

За ново място предлагам Острова на съкровищата.

# 89
  • София
Здравейте, до сега нямахме ток.
=^._.^=, още текат. Сутринта се зарадвах, че са спряли, но уви.
При всички случаи ще чакам да минат и няколко дни , за да съм сигурна, че няма да ги "лепнем" на някое мило детенце.
Иначе е хубаво да са по- чести срещите и да измислим някакво забавление за малките. Хрумва ми за игри, като " надува се балона"; " Пускам кърпа"... Ще разуча и други. Децата много се забавляват при тях, но трябват повече деца. В къщи сме аз , Дани и Косето и пада голям смях. Има дечица, които са много малки за това , разбира се.
Весенце, къде се изгуби?
На мен ми е много далече "Островът на съкровищата". Дани ми учи във 2-ро у-ще и няма как да го взема от  Красно село. А съм и с количка и без кола.  Катринела предложи един клуб срещу "МН", може там да проверим как е.

Общи условия

Активация на акаунт