ДЕКЕМВРИ наближава вече, но дано не бърза малкото човече!

• 13 065
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Добро утро!Да се успокоя.че ни ме гонят мен само бясовете!От събота са ме хванали нервите и то се започна с детето.не спа на обяда и беше чудо през целия ден!Вчера ходихме до кумовете на гости за малко по обяд.мъжът ми направо си ме обвини.че не можел да пие една ракия.защото аз в последните месеци от бременността не съм искала да карам кола.И на мен колко ми трябва и паля.като кибритена клечка!Дребни работи.но хормоните си казват своето!
Днес нямам търпение да отида да видя как е бебока!
Анайс.аз с първото секцио бях с определена дата една седмица преди термина.който ми беше на 8 март.а ме оперираха на 1 ви март.Но лекарката в деветия месец.ме прегледа да разбере как е маточната шийка и ми каза .да избирам или 28.02 или 1.03!Нали в деветия месец се ходи по често на лекар и ще се уговорите.мисля.че е рано все още!
Приятен ден!

# 151
Махи, много хубави снимки! Изглежда децата са се веселили юнашки Simple Smile Благодаря за линка, и аз основно този сайт преглеждам. Листа ми трябва, защото както казвах много от нещата мисля да ги купим от US - приятели да ми ги купят (след като точно заръчам какво искам) и да ми ги донесат или пратят по пощата.

Пак си промених решението за количката - уж бях се спряла на Chicco Trio Enjoy, ама са пуснали едни нови 3 в 1 на АБС дизайн - много яки! И май ще е тази...ама има време още де Simple Smile

Дари, ти защо смяташ да раждаш в София? Само питам  Stop аз последно ходих до София в 18 г.с. и пътя ми дойде в по вечко. Как ще издържиш? А при кого ходиш на преглед в Русе? Питам защото по едно време ходех при Шишкова и Зарзаланов, ама се отказах.

Някой ще каже ли нещо за чорпогашниците за бременни? май им идва времето...

# 152
Добро утро момичета  Hug,

аз пък като по чудо съм в добро настроение  Simple Smile, може би заради това, че тази седмица ще си имам повече ангажименти, не се очертава да е скучна, не знам вие как сте, но мен много ме скапва еднообразието - това е в състояние да ме съсипе. Днес ще идват да монтират леглото на Алекс, както ви бях споменала, утре ще имаме гости, сряда и четвъртък съм в Шейново за изследвания и консултация, в петък Любимия Wink има имен ден - Димитровден ще бъде Simple Smile, неделя пък баща ми има рожден ден и на 31-ви съм аз съм рожденничка, ставам на 33г. Rolling Eyes. Ехее че натоварена програма, а междудругото, трябва да отида и на фризьор.
Какъв отчет само! Дано не съм ви отегчила Simple Smile

Макси, снимките са много хубави Simple Smile

Момичета и покупките ви са страхотни, скоро и аз мисля да наснимам някои неща и да ги изтипосам в албумчетата Simple Smile

# 153
добро утро и от мен Simple SmileМного е мрачно и дъждовно Sad. Много ми влияе на настроението това време не знам за вас

# 154
Добро утро момичета   bouquet
И аз съм от тези с настроение под нулата. Изобщо не се и опитвам да го отдам на нещо - просто е комбинация от много.
А и градината на Марина продължава да стачкува. И аз стачкувам вече  Crossing Arms  ама и мен никой не ме чува.
Венчо - аз подлагах в количката само пелена, но и Мимка е лятно бебе. Сега - не знам. И смятаме количката да е Куини Спиди newsm78 - не е много зимна а кошчето Дрийми не ми се купува. Ох - не ми се мисли сега
Ивето и Анайс - вие вчера с този боб. Познайте какво си готвя днес  Wink
Ирина и Дари - успех днес при лекарите  fingerscrossed
Нивеар - аз си купих чорапогащник за бременни от ДаНет - днес ще го пробвам и ще пиша впечатления. Излезе обаче 20 лв. Не знам в магазините за бременни дали няма да е на по-разумна цена. Аз както ги късам...
Скорпи, ма мен с  предишната ми бременност лопатките ми порастнаха с 1 номер и след раждането си останаха по-големи. Спомням си как с мъка си изхвърлих ботушки и обувки, но - няма как. Изчакай след като родиш - може пък твоите да се възстановят.
Сега ще заведа дъщеря ми на маймунарник - да не направи къщата на такова, ще купувам подарък за един рожден ден и ще си вземам поръчката от Аквасорс - разни коластри, зелени енергии и прочие. Да видим те дали ще помогнат
Лек ден   bouquet

# 155
  • Sofia
Добро утро и от мен! колко бързо ми минават събота -неделите   Rolling Eyes

Сега се сетих Валката ме пита за маската за лице, тя е силно почестваща, самозатопляща се, но я нямав БГ, ето сайта http://www.thebodyshop.com/bodyshop/browse/product_detail.jsp?pr … tegoryId=cat30018 аз съм много доволна, за жалост скоро ми свършва и ще видя как пак ще си я доставя  Thinking

Цвети за конденса на балкона пробвайте с това, казват че имало ефект
http://www.profix-bg.com/catalogue/catalogue_15_1.html
http://www.denicom.bg/articledetails.php?ArticleID=264

Лелеее майка ми сега ми звънна, че брат ми е закарал жена си до МД, изтекли и водите нощес и сега чакат!!! ужас, аз вече съм в паника, термина й е 10.11., т.е. 21 дни по -рано!!! Може би ще СТАНА ЛЕЛЯ СКОРО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 156
добро утро
аз от днес уж не съм на работа, ама пак ще ходя да доуправя това онова и да занеса квото съм подписала. все пак се водя работеща от вкъщи
също така трябва да ходя и на лекция за грижите за детето. на вас какво ви говорят на тия лекции, не съм ориентирана добре ли си харча парите Simple Smile тя при нас е индивидуална, защото е на английски и явно няма много желаещи. предишният път нали кърмихме с мъжа ми и почти задушихме бебетата като ги карахме да се уригнат Simple Smile
мами, благодаря за отговорите. май и аз така ще направя, ще постеля едно одеалца, ако ще и на 3 ката да е. то бебо ще си е с гажеризонче и шапчица или с космонавт, а и количката има нещо като порт бебе + някво като зимно чувалче. за изписването ще го увия с одеалото и бам в коша и колата. ще стане бързо, едва ли ще ни чакат тълпи отвън, през които да си пробиваме път
дари, ти от кой прах беше поръчала. мъжът ми донесе една кутия тео бебе като беше в софия, но сано не е намерил (не е и търсил много де). не знам кога ще ходи пак, мога да му поръчам и за теб. това с чакането наистина си е досадно
оф, и тук е много гадно времето. но чакам пералнята да изпере и ще излизам, толкова задачи съм си написала, че дали ще ми стигне деня. а какви сенки под очите имам. тая нощ, освен мен, и мъжът ми, и кучето не можаха да спят май

# 157
Иве, взеха ми кръв за регулярните изследвания. А този път ме заболя още повече (нещо съм се изнежила или изнервила). Акушерката винаги е била супер внимателна - явно аз се променям и чуствителността ми.

А другата седмица трябва да дам пак кръв и за изследване на антитела (нали съм с отрицателно Rh). Да не говорим, че днес движението беше кошмарно и за работа закъснях. Въобще купон. Но пък в сряда ще видя малкия на ултразвук. Та това ме поуспокоява малко поне.

# 158
  • София
Добро утро,
Муниека, не се шашкай, душко. Мине ли 36-тата седмица мисля, че никой не е застрахован. Всички ще стискаме палци!
Аничка, а върху мен този път лаборантката си остави ръцете. Три пъти ме боде, спука ми нещо и сега сгъвката ми е едно голямо лилаво петно. Блякс!
Нали си ми знаете, че съм извратена по някои въпроси, та сега гледам дебата в парламента по вота на недоверие. Това ме подклажда с такава агресия, че гладя, псувам и пушек се носи. Сценарият е ясен - опозицията обвинява правителството, но истинската наслада да се гледа е в детайлите и репликите, които си разменят помежду си. Току що, например, обвиниха другаря Костов, че именно той бил виновен учителите да не се съгласят на разумни условия и подклаждал "синдикалния башибозук"  hahaha Joy Joy
Е, при подобни бисери, как да не ги гледа човек.

# 159
аз само да се похваля с количката  newsm03 ...ето я: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=184894&photo=1
надявам се да не е проблем да я видите Peace
Муниека, не бой се душо...стискаме палци всичко да е ок и да се похвалиш Hug

# 160
анайс, забравих. последният път (преди месец) ми определиха термина за 25.11, а датата за секцио - на 20ти (защото на 19ти да влезна в болницата и на 20ти да е самото секцио). това с уговорката, че може да е и седмица по - рано. зависи от матуритета на плацентата, околоплодните води (аз все пак съм диабетик), признаци за страдания на бебчо и големината му
може би днес ще кажат нещо друго. но определено лекарката иска да го докара колкото може по - близо до термин. и аз малко се плаша, че може да влезна по спешност ( и няма 100% гаранция, че тя ще в града + ще съм в пълна упойка). ще видя днес какво ща каже
муниека, стискам палци за жената на брат ти, дано всичко да е наред и да роди едно прекрасно бебче. малко се стреснах, защото и на мен не ми остава много до термин и не се чувствам готова, но то божа работа

# 161
Анаис и при мен така,каза,че ако всичко е по план,наи-рано между 15-20 ноември да мислим дата,защото определено иска да е по-близо до термин,но я притеснява шийката ми дали ще издържи.Термина ми го дава 2-4 декември ехографа.

# 162
  • Sofia
ivalinai много е хубава количката, такива свежи цветове, излъчва топлина, със здраве да я ползвате!

аз съм в очакване на новини от МД, та ще ви пиша като знам повече!

# 163
Добро утро, защото още се размотаваме по пижами с малкия и се навиваме един друг да се къпем.
Ние ще ползваме едно чувалче за колички, купувах го за Деян навремето, на българска фирма е, но повече не съм виждала такива. Постила се в количката, прегъва се горната част и се закопчава с цип и 2 копчета. За чорапогащниците - аз по принцип много ги мразя и почти не използвам, и сега ще си изкарам с термо-панталони само.
Много хубави колички, знаете ли им теглото? Нашата е доста тежка, но пък на бебето ще му е широко и удобно, аз да му мисля!

# 164
Привет ,момичета!Иве,честита количка,много е хубава и свежарска!
Муниека,стискам палци всичко да мине добре със снаха ти и скоро да си една щастлива леля!
 И мен чат-пат ме хващат бесовете,и то за дреболии,най-вече дето трябва да повтарям по 1000 пъти на мъжа ми да свърши еди-какво-си!Или пък ме избива без причина на рев.Но явно човекът вече свикна с тези изблици,отначало много се стряскаше Laughing
 Моя термин е на 7ми декември,а док ми каза да си избера дата м/у 26ти и 30ти ноември,горе долу 10тина дена по-рано.Засега съм се спряла на 26ти,но ще видим.От тази седмица и аз почвам да приготвям чантата за болницата!
 Аз бебешките дрешки ще ги пера с Тео бебе,много хубаво изпира и мирише!Сестра ми го ползва и е доволна.Пък и не знам друг бебешки прах,честно казано.
Их,че гадно време! CryМАй цял ден ще си стоя в къщи.Подхванала съм едни плетки-пуловерче и шапка за племенника ми,та това ще ми е днес занимавката!

Общи условия

Активация на акаунт