Служба вече не остана-през НОЕМВРИ не войник,а мама аз ще стана!

• 10 948
  • 310
  •   1
Отговори
# 135
  • София
mariana_75 а за тази лекция в МОЛа трябва ли предварително да се записва? И къде в МОЛа я провеждат. Аз по принцип искам да отида, обаче незнам дали няма да съм на лекар  по това време - трябва в понеделник да се обадя на моя доктор.

# 136
Няма предварително записване. Провежда се в зоната за хранене на 2-ри етаж - там, където е киното. Плаща се след лекцията - 5 лв.

# 137
Честито на Patrissia и Lyubomila за мъжките им рожби! Да са живи и здрави всичките!

Ние днес пътувахме малко до провинцията и на връщане към София ни заваля и първият сняг на Владая! Така, че да ни е честит и той. Като гледам всички прогнози няма да случим май с хубава и топла зима като предишната. Всички казват, че ще си е истинска зима тази и няма много, много да хайманосваме с количките. Но каквото такова, ще издържим до пролетта!

# 138
Ей наистина голям бебевалеж настана.
Честити бебчета на Любомила и Патрисия! Да са им живи и здрави и много да ги радват!

# 139
Честито возило юл4е! Simple Smile

А днес май една наша мама totonto   има Рожден ден!  bouquet

# 140
Ммммм,да,правилно е отбелязала Дита!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,TOTONTO!!!МАЛКО БАНАЛНО,НО ХУБАВО ПОЖЕЛАНИЕ-НЕКА ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА ЗЕМЯТА ДА ТИ СЕ СТОВАРИ НА ГЛАВАТА!!!ОБИЧАЙ И БЪДИ ОБИЧАНА МАМА И СЪПРУГА!!!
                                                                      newsm59

smile3525                bigdance2                        newsm51

# 141
Честит Рожден Ден,totonto!Бъди здрава и много щастлива и обичана мама и съпруга!  bouquet

# 142
Честит рoжден ден на totonto! Да е жива и здрава и скоро да се радва на най-хубавото съкровище!
мацки,не знам какво ми става,ама определено режима ми е тотално скапан,сутрин ставам рано-рано,защото цяла нощ се въртя от болки къде ли не,после към 10 пак лягам до към 12-1 и ако няма нещо спешно за правене съм  тука при вас или гледам филми,ама днеска просто...легнах в 18 и нещо и сега ставам #Crazyужас какво ще правя не знам и пак кокаляците ме заболяха,ма защо предимно вечер? Една манджа едва съм направиа цял ден,дето се викане съм си махала пижамата...това аз ли съм?

# 143
Охх и аз съм схваната цялата,незнам дали да не питам док да пия по някой и друг Магнерич,знам че отпуска много мускулите.На моменти ми се плаче,особено ако съм лежала ooooh!

А пък в момента как го загазих да ви се оплача.Чистих едни камби от семето и изведнъж като ми пламнаха ръцете,явно съм напипала някоя лютива.Вече около час да не ви разправям как само дим липсва да ми се вдигне от ръцете.Държа ги под чешмата със студена вода и като се махна почва пак #Cussing out Най интересното е че майка ми ги ряза,а на нея нищо и няма.

# 144
Дес,много е неприятно това-не се пипай никъде,че и другаде ще пламнеш,със студена вода пък ич недей,че по-лошо,по-скоро ги намажи със зехтин ръцете,ако не ти е много неприятно-малко облекчава

# 145
Сладурка,не си само ти,и аз си стоя по ця лден с пижамата,то няма смисъл да се преобличам,като не ходя никъде и никой неидва при мен.Днес съм свършила малко повече неща,успях да изгладя една голяма част от дрехите,сготвих си една супа,че сутринта едно детенц от "Кой е по по най",така хубаво каза мама как му готви супичка,че както не обичам супи,така изядох половин тенджера.
Дес,това с чушката звучи много гадно,за съжаление незнам какво можеш да направиш.А за магнерича,аз пия от него,но пак вия от болки всяка нощ.Но нали около две седмици преди раждането нетрябва да се пият лекарства,ти нали си секцио или бъркам нещо?
А рожденничката я няма да черпи по едно голямо,сигурно пирува.Хайде утре на патерици ще "ударим" по едно.

# 146
Здравейте мами!
Чета ви тихо и кротко и не мога да смогна и аз се отчета  Simple Smile, много бързо ги изписвате тези темички.
ЧРД  на tontoo! Жива и здрава инай-щастливата мама newsm51!
Честито и на всички мами родили вече своите бебешоци, да са им живи, здрави и много послушни!
Аз да ви се оплача:(. От сряда съм се обринала с едни гадни пъпки по цялото тяло. Та в четвъртък и петък цял ден по доктори ... и нищо, изписаха ми някакъв крем за мазане. Нищо не ми помага , днес цял ден си обслужвам пъпките  Sick ... а те стават все повече... и сърбят ужасно  newsm45 не знам какво да правя! Бях при личния доктор, после в ТК и после на кожен доктор и резултат - нет! В понеделник съм на преглед за бебо. Моля се всичко да е наред с него  newsm17. Т а да видимтая работа - алергия ли, натравяне ли или... и аз незнам Sad
Моля ви, някои ако от някъде е дочул за нещо подобно да сподели засъвет.
p.s. Никога не съм имала алергии към каквото и да било, а сега какво се случва...?

# 147
Здравейте! Моята приятелка -октомврийка , която от сряда е в болницата, едва надвечер днес е получила разкритие и слаби контракции. Дано утре сутрин вече е мама...
 Totonto, честит рожден ден, весело изкарване на празника , и само хубави емоции ти желая...

# 148
Щях да пропусна да се похваля,видях си резултатите от вчерашните изследвания и нямам гъбиииииииииииии Grinning Grinning Grinning Направо немога да повярвам,изтребих ги най сетне #2gunfire #2gunfire #2gunfire Това при предишната бремнност неможах да постигна и сега съм изключително доволна Party
Тиха Вода,дано твоята позната роди бързо че това висене в неизвестността е убийствено Praynig
Катя,дано мине този обрив,представям си колко е гадно Confused А иначе с нищо немога да ти помогна за съжаление.Ама се чудя тия доктори защо и те немогат Thinking

Сладурка,тва верно от водата става по лошо,но нямам зехтин.Тъкмо беше взело да поотшумява и влязох да се изкъпя и пак пламна,ще ми мине но не гадно

# 149
Дес оправиха ли ти се ръцете? Явно много лютива е била тая чушка!

Катя,дано да се оправи това нещо... аз никога не съм имала подпоен обрив,но..предполагам е доста неприятно! Дано е нещо все пак безобидно!

Тиха Вода,ще стискаме палци за приятелката ти! Simple Smile После двете ще си разхождате бебоците   bouquet

Краси,да има вероятност да решим тримата (Аз,Милото и Доктора) да раждам нормално,но ще видим как върви малчуганката.Иначе - секцио. Но...на 24-ти ще решим,той доктора е печен,та веднага ще ни вмести и ще подготви нещата!

Общи условия

Активация на акаунт