Служба вече не остана-през НОЕМВРИ не войник,а мама аз ще стана!

• 10 949
  • 310
  •   1
Отговори
# 90
Ditta, като ти се отваря път към Горна, пиши ми на лични, наистина е смешно, че все още не сме се виждали... И аз обещавам, следващия път ще ти кажа, ако тръгна към Търново...На кантар съм , да купувам ли еднократни гащи за родилното, а видях такива в МОЛ-а, ако реша нищо , ще ти се обадя...

# 91
    Честити близначета на Patrissia  , да са живи и здрави. Всякакви хубави емоции и много радост на цялото им семейство!

# 92
Добро утро!
Пак започваме деня с хубава новина Laughing

Честити бебовци на мама  Patrissia  bouquet

Гледам тук се заформя дружбенска бригада и бързам и аз да подам молба за членство Laughing

Иначе, след 5 дни закъснение чакам да дойдат да ми сложат щорите най-после, ама се чудя тия хора от Испания ли пътуват #CrazyТия дни до гуша ми дойде от некоректни фирми!

Хубав ден от мен!

# 93
Ditta, като ти се отваря път към Горна, пиши ми на лични, наистина е смешно, че все още не сме се виждали... И аз обещавам, следващия път ще ти кажа, ако тръгна към Търново...На кантар съм , да купувам ли еднократни гащи за родилното, а видях такива в МОЛ-а, ако реша нищо , ще ти се обадя...

Но проблемс! WinkА къде в МОЛа има такива гащурки? Thinking

# 94
Сложих малко снимки при коремите и в нормалния албум
Валенсия...мисля,че мога малко да се поуспокоя  Heart Eyes
Теди - дискотеки,а Simple Smile И мне ме караха оная вечер,ама не посмях да ида,а може би трябваше  Thinking

# 95
Пак като втори щърк се включвам днес Grinning

Преди малко ми се обади LYUBOMILA,днес сутринта е родила прекрасно момченце Николай тежащ 3,060кг,50см.И двамата се добре.

Мацката звучеше страшно свежо Laughing Дай боже всички да сме така след раждането Praynig

Честито на патрисия,да са и живи и здрави дечицата!Бързо възстановяване на мамчето   bouquet

# 96
ProstoAz, къде я видя таз стрия, бе душко? Grinning Гледах, цайсите сложих даже...Сириъсли, изглеждаш муци! HugИ коремчето определно е порастнало. thumbsup

Ейй, още един младеж!!
Хайде честито на мама LYUBOMILA! smile3525 smile3525

# 97
Дита - там е,там е стрията,ако увеличиш се вижда перфектно! Simple Smile

Айдеее - още един бебок! Верно бебевалеж настана!  Laughing

Да ти е жив,здрав и много много обичан! LYUBOMILA     bouquet

# 98
  • София
Ау, още едно бебече - честито на LYUBOMILA, да е жив и здрав малкия Николай, много да радва всички   bouquet

# 99
  • БУРГАС
Здравейте и от мен! Докато прочета какво сте писали от снощи и две мамита родили!!! Laughing

ЧЕСТИТО НА ЛЮБОМИЛА И ПАТРИСИЯ! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ МЪЖЕТЕ И МНОГО ДА СЛУШАТ, А НА ТЯХ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Ние сме на легло! Cry Положението стана сериозно - слезе в дробовете и снощи не съм спала от кашлица. Днес ходих да ме чуят в болницата и казаха, че уж нямало хрипове, да си пия сироп за кашлица, чайове и витамин Ц и да пазя леглото. Сама си изписах и Olynth за носа, щото ми идва да се гръмна като се запуши, та така...

# 100
Браво , браво на Любомила , жив и здрав да и е юнака! Само хубави новини от тук натам очакваме вече!  Че то голяма динамика в нашата тема настана   Hug Laughing Heart Eyes

Нети  Hug радвам се , че и ти си в Дружба , ще се свържем задължително!

# 101
ЧЕСТИТО НА ПАТРИСИЯ И ЛЮБОМИЛА!!!

ДА СА ВИ ЗДРАВИ МОМЧЕНЦАТА МАЙЧЕТА И ДА РАСТАТ ЩАСТЛИВИ И ЗАСМЕНИ!!!

МЪРЗЕЛУВАМ си аз днес и минавам пред компа от време на време
да видя за новини...
ето, че за един преди обед не една, а две нови мами има...

БРАВО!!!
Да се възстановяват бързо и двете майчета и да се преберат вкъщи!!!
bouquet

# 102
Честити бебчета на Любомила и Патрисия!!!Много здраве на семействата им!
Стела,желая ти бързо да се оправяш,мен ме държа 3-4 дни.
vasiags ,ще заформим една среща,ето и Нети е от квартала,а и други мами имаше,но не помня кои,те ще се обадят!
Аз най-накрая извадих зимните дрехи и сега колко гладене ме чака,а и къде ще ги слагам никой незнае.Май ще ходим да купуваме скрин,иначе невиждам начин.

# 103
Честити бебчета на всички родили мами:)
Много да слушкат и да радвам семействата си  bouquet

# 104
Честити бебчета на всички родили мами:)
Много да слушкат и да радват семействата си  bouquet

То май от тук нататък всеки ден ще има нови бебета Laughing

Общи условия

Активация на акаунт