Френски сладкиш с круши

  • 88 895
  • 87
  •   1
Отговори
# 45
  • Torino,IT
  • Мнения: 1 833
Здравейте,

Между другото исках да кажа, нали аз моят го правих с дюли, че става също много хубаво, за който примерно има дюлки в къщи, само посипете захар отгоре...
Но следващия път непременно ще го направя с круши  Simple Smile

# 46
  • Варна
  • Мнения: 1 858
Снощи късно го направих.Не го залях с карамел,но въпраки това толкова много се хареса,че не сварих да го снимам Mr. Green

Благодаря,за прекрасната рецепта Hug

# 47
  • У дома
  • Мнения: 1 741
Аз вчера се представих добре, но още нямам снимка. Правих Френския сладкиш украсен като торта за гостите на моя съседка. Гостите бяха от 5 различни континента, а французите познаха, че е тяхна рецептата. Много се радвам, че не се изложих Simple Smile

# 48
  • Мнения: 1 271
Леле този френски сладкиш... много вкусен стана. И както е с круши тази седмица ще правя нов. На мъж ми страшно му хареса.   chef Heart Eyes

# 49
  • Мнения: 2 829
Здравейте,

Между другото исках да кажа, нали аз моят го правих с дюли, че става също много хубаво, за който примерно има дюлки в къщи, само посипете захар отгоре...
Но следващия път непременно ще го направя с круши  Simple Smile


страхотно изглежда сладкиша Simple Smile Simple Smile

ще пробвам и аз с дюли да го направя Simple Smile

# 50
  • 5 етаж в ляво
  • Мнения: 1 410
Направих сладкиша и ми хареса Hug
похвалих го на приятелката ми по телефона,и тя ми поиска рецептата понеже очаквала гости.И тя го направила,почерпила......гостите останали възхитени/аз  се почувствах добре като ми каза че са го харесали,като,че ли имам някаква заслуга за сладкиша/,а какво да каже наталина тогава? Laughing

# 51
  • Мнения: 2 768
natalyna, овации!   bouquet

Малка дойде дозата за нашата фамилия, види се, утре ще правя пак  Crazy

# 52
  • Мнения: 1 909
Моят принос към сладкиша - върху крушите сложих от една подправка, която се казва "четири подправки" и в нея има канела, карамфил (Наталина, много си права за карамфила!! Peace), индийско орехче и джинджифил. Ако сладкиша издържи да не бъде изяден, на втория ден става особено интересен, напоен с аромата на тези подправки.  chef

# 53
  • София/Сливен
  • Мнения: 1 194
Направих го - даже 2 пъти. Мнооого ми хареса.


Ето и снимки
      

Има и още доста снимки в албума...

# 54
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 791
М_е_г_и - изглежда страхотно!  Hug  bouquet

Момичета, радвам се, че ви харесва сладкиша! Hug Heart Eyes

danidji, заслугата е моя дотолкова, че го направих и споделих рецептата с вас! Ако не ми беше харесал нямаше да го споделя (както правя с много други рецепти)!

# 55
  • Torino,IT
  • Мнения: 1 833
Наталинче, дай още рецепти за сладкиши с плодове. Много ги харесвам..  bouquet

# 56
  • Варна
  • Мнения: 1 858
Ето го и моя:
http://images20.snimka.bg/004432539.jpg
http://images20.snimka.bg/004432540.jpg
http://images20.snimka.bg/004432541.jpg


Не сложих Карамел отгоре,и отчитам това като грешка. Rolling Eyes той така се изяде за две бройки,а ако беше  и с  карамел ooooh!

Страхотен е Peace


# 57
  • Мнения: 6 167
Наталина, благодаря  Hug Отдавна не бях правила толкова хубаво нещо!
Ароматът на круши, масло.... френска работа Wink
Моите круши бяха .. Йохансон мисля, че се казва сорта - жълти и медени такива. Гледах да не са мноооого меки, но не и твърди. Аз не слагах карамел, пудра захар, защото и без това сигурно е доста калоричен.  Мъжът ми в момента отново е с глава в тавата  hahaha Също тавата ми е 26 см, не 22 и моят стана малко по-нисък.

Само да вметна за мотивираните, че рецептата е много точна, до грам! Малко се притесних, защото ми се струваше много течно тестото, даже помислих, че нещо не съм преписала правилно, но нищо подобно. Както рецептата, така и минутите ( аз на вентилатор го пекох) са точни  Peace

# 58
  • Мнения: 2 829
сладкиша стана разкошен Peace Peace
страхотна рецепта Hug

# 59
  • София/Сливен
  • Мнения: 1 194
Ей така ще се вижда по-добре снимката (Съжалявам че се намесвам)
Цък

Общи условия

Активация на акаунт