СИНДРОМ НА ТЪРНАР ИМА ЛИ ДРУГИ КАТО НАС

• 105 858
  • 336
  •   1
Отговори
# 180
Това е много добре,че иначе каквито са опашки ,детето трябваше да дремуца с мен

# 181
Здравейте мамчета,само да ви кажа,че ни изписаха най-накрая протокола за генотропин,след безмислено според мен лежане в болницата.За трита дена престой минахме само през очен лекар и едно кръвно изследване.Сега чакам да ми се върне протокола и да започваме да го слагаме,за да видим и какъв резултата ще има.

# 182
Здравейте и от мен,ние още чакаме за разрешението за генотропин.Но пък днес дойде писмото за ТЕЛК,искат консултация с ендокринолог,генетична консултация,хромозомен анализ , СТХ и епикриза.Изследванията дали ще трябва да ги повтаряме?Чак в понеделник ще ходя до личната да ми разясни.

# 183
111111*  На вас в каква доза Генотропин ви изписаха?

# 184
  • София
111111* Това с висенето е изискване на касата, 1 път лежим и правят пълни изследвания,  другият път лежим и само очен минаваме и кръв. Но си има смисъл защото февруари нищо ни нямаше на очите,  август ни пратиха в Александровска за уточняване на диоптър .
elia_s по - добре звъни на номера който са ти дали в писмото от ТЕЛК-а и питай,  за да не те върнат после. Къде трябва да се явите ? Нас ни викат в 5та градска.

# 185
Във втора градска сме на ТЕЛК.Консултацията с детски ендокринолог  и генетичната консултация ще трябва да направим.Звънях до ТЕЛКа,но никой не вдига,по -късно пак ще им звъня.Симонетка, а за обучението за поставяне на растежния хормон влиза ли се пак в болница или се ходи еднократно?

# 186
  • София
Ще отидете при Стефанова да ви покаже как се прави инжекцията и ще я бие пред тебе за да видиш и си тръгвате.

# 187
simonetka с какъв диоптер сте?

# 188
  • София
Още незнам , на 3.10 ни записаха чак Simple Smile

# 189
Simonetka,здравей.Получих протокола за Генотропина,но имам проблем с намирането му.Вие от коя аптека го поръчвате?

# 190
  • София
Ами от аптеката близо до нас. Никъде го нямат наличен, поръчва се и се чака . Какъв е проблемът с намирането му ? По принцип протоколът от касата се препраща и към вносителите. Там имат списък на всяко дете с дозата и спринцовките , които му се полагат . Ето ние до сега взимахме по 20 флакона за периода от 6 месеца, от август вдигнаха дозата и ще вземем 23 флакона . Има забавяне в комуникацията и ни дадоха 4 флакона сега, вместо 5, докато си променят нещата вносителите и чакаме тези дни да ни дадат и 5-я .

# 191
А как ви го дават за месец или накуп за 6-те месеца?В Марешки ходих,но явно вносителя не иска да работи с тях.Утре се разбрахме да ми кажат какво правим или поне към коя аптека да се обърна.

# 192
От офиса на вносителя,един път затвориха телефона на аптекарката.После и казаха че нямало внос.

# 193
  • София
Ами мотаят се . Иначе ти се полагат определен брой флакона за 30 или 35 дни . На протокола го пише . На каква доза сте ?

# 194
На 0,4 на ден.За месеца се полагат по 2,5 флакона.Личната не беше сигурна как да го изпише за месец или на куп.Накрая го изписа за месец.

Общи условия

Активация на акаунт