Хелоуински листопад с цвят на "пуфф" в ДЕ - тема 49

• 11 318
  • 310
  •   1
Отговори
# 165
ooooh!  ШонШуе, да бе. 4ика, намери си Ш, ако трябва вzеми от Веси на zаем  Naughty  Laughing
хаха
пробвали ли сте следното:
za ч Shift+бутончето zа zапетайка, zа Ч Shift+бутончето zа точка
ш alt gr+8 и zа Ш alt gr+7 ?

# 166
  • Германия
ooooh!  ШонШуе, да бе. 4ика, намери си Ш, ако трябва вzеми от Веси на zаем  Naughty  Laughing
хаха
пробвали ли сте следното:
za ч Shift+бутончето zа zапетайка, zа Ч Shift+бутончето zа точка
ш alt gr+8 и zа Ш alt gr+7 ?
Тъкмо и гимнастика за пръстите ще си направят  Laughing с толкова комбинации

# 167
Ми Пепе, аз съм като спортистите, които реват от разочарование. То е по-силно от теб.
Той и Луис си е поплакал, затова не се показа, милият.
Най-после Формулата стана интересна и пак интриги и гадории...
Хайде, живот и здраве ще гледаме залеза на Ферари догодина  Laughing

# 168
Аз откога я разправям таз комбинация от клавиши, ама никой не ме чува.
Имам питанка относно тез пусти елтернгелд. Те като ги въведоха, спряха ли ерциунгсгелд или не?

# 169
  • Германия
Аз откога я разправям таз комбинация от клавиши, ама никой не ме чува.
Имам питанка относно тез пусти елтернгелд. Те като ги въведоха, спряха ли ерциунгсгелд или не?
Нц. В Тюрингия ги дават от 2 до 3 год. ако си гледаш детето у дома, иначе ги отстъпваш на градината/яслата.

# 170
Веси,има6 ли едно sch в пове,е zа мен  Joy ?
Бибе,мерси.Буквата я нямам,пробвала съм всичко.За ш alt gr+8 иzлиzа ( ,zа Ш alt gr+7 иzлиzа /
Пепи,ние не сме имали проблеми с тях.Мартин има6е от старият модел,те бяха отпред с пласмаса,сега на Томи са от новите,с дебела гума.Пепи,пробвала ли си 2 вида?Да не би пласмасата да се пърzаля,а гумата не? А ако ви се дават пари си има спеzиялни zели обувки на Боби кар,но на всяка големина zа това да купувам  newsm78... аz лично не съм вzела.Другите се настройват.

# 171
Алоуу,я не ме  закачайте Crossing Arms.Уча в момента.А и не искам кака Муни пак да ме подгони. Laughing

Ако не сте забелязали,от няколко седмици насам копирам от Лиска буквите и не ги заменям вече с цифри.  BlushНо да не казвам,че ми отнема бая време. ooooh!

Помните ли тау6мамис? Mr. GreenПак мой бисер. LaughingРиен го беше прочела "Таубмамис". JoyМоже да са оглушали, знае ли човек?! Wink

Цунки по муЦунки! newsm03

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 16:37 от Vessito

# 172
Аз пак с питанка - има ли специална захар (или подобно) за бебета? Имам поръчка - а в ДМ днес огледах 100 пъти бебешките щандове и не видях подобно чудо Rolling Eyes

# 173
Аз пак с питанка - има ли специална захар (или подобно) за бебета? Имам поръчка - а в ДМ днес огледах 100 пъти бебешките щандове и не видях подобно чудо Rolling Eyes

Traubenzucker ли? newsm78Има я в Росман и Schlecker.

# 174
И в ДМ,и в Тенгелманн....,има я почети навсякъде,като бонбони или лучери,но тя не е zа бебета.Не вярвам да пита zа нея Майра.

# 175
Моята позната е решила да слага на бебето (6м) във водата, че не искало да пие. No comment ... от мен се иска да изпълня поръчката ако мога ...Нямам идея каква е - тя твърди, че купувала преди. Аз видях само Милхцукър ама тя е с други цели ..

# 176
И в ДМ,и в Тенгелманн....,има я почети навсякъде,като бонбони или лучери,но тя не е zа бебета.Не вярвам да пита zа нея Майра.
Aйде пък?! Sunglasses

# 177
Майра,а твоята приятелка zащо не слага Фенхелтее.Има го в Росманн на гранули.Слага се по една лъжица от чая и напитката става доста подсладена. Wink

# 178
Майра, това за бебетата е Милхцукер, Траубенцукер е друго....

# 179
Aйде пък?! Sunglasses
Това не го раzбрах  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт