Къде в Бургас - 5

• 26 923
  • 311
  •   1
Отговори
# 180
да си питам и аз: къде да си занеса два чифта ботуши до коляното за смяна на ципове и една пътна чанта, ама да не ме удрусат много.
какви пари е при надеждица боядисване и постригване
ципове за чанти, ботуши, дрехи: "Сливница" 60 и някой си номер, срещу детската градина /златно ключе май беше  Blush/. имат и работилничка в меден рудник зад първата спирка посока центъра. Вносители са на ципове, дамски токчета, могат да сменят и само механизъмчето, ако самия цип е здрав  Peace Вчера подменях цип на жилетка на Надежда, пластмасов /загуби му механизъма в градината, а такъв нямаха под ръка и нямаше да намеря другаде, защото те са вносители и зареждат Б-с/, та цип и шев струваше 5 лв. Ципа е готин, пластмасов, не е "пружина", а с едрите зъбци
Благодаря!

# 181
Да попитам тук:

къде точно се намира детската кухня в центъра? Казаха ми, че е около Кирил и Методий, но по-точно може ли да обясните?? Мерси   bouquet

# 182
Гали, едната е на гърба на Филхармонията, другата е на ул. Републиканска. Доколкото знам има и трета, някъде около Краснодар.

# 183
А някой да ми препоръча златарско ателие, където извършват поправка на бижута?
Благодаря предварително!

# 184
А някой да ми препоръча златарско ателие, където извършват поправка на бижута?
Благодаря предварително!
Където е сградата на НАП високата от северната страна / с/у задния вход на бившето кино Тракия/ има нещо като тунел в началото има златарски магазин и там на вътре има златарско ателие за изработка и поправка.

# 185
  • Бургас
Искам да си скъся един колан ,сещам се само за Пиргос стил,ама не ми се разкарва до там  Embarassed Някъде в района на  Лазур  да знаете  newsm78

Колана на мен ми го скъси обущар с/у 1лв.

# 186
Хелоу Hug Бях обещала да пиша как е минал РД на сестра ми(10 направи). Много хубаво парти беше, в Танцовата академия срещу КАТ бяхме, към 15-16 деца и още толкоз майки. Децата бяха в балната зала, огромна е, после няма да ви казвам, че беше мармалад направо, балони, малони, конфети ooooh! Имаха първо клоун от Кригеята, много добре се справи човека, после едно момиче от Академията ги занимаваше, децата направо полудяха, много хубаво беше Party Менюто им беше Пепсита и Присани, солети и по един клуб-сандвич с шунка и кашкавал и крокети. И сумата накрая не беше фрапираща. Препоръчвам горещо Peace

# 187
И аз да попитам - имате ли впечатления от някоя фирма за доставка на храна по домовете в Бургас - пици, китайски или нещо друго? Моля за вашите отзиви и телефоните им за поръчки, ако са ви допаднали!

# 188
И аз да попитам - имате ли впечатления от някоя фирма за доставка на храна по домовете в Бургас - пици, китайски или нещо друго? Моля за вашите отзиви и телефоните им за поръчки, ако са ви допаднали!

аз съм доволна от http://www.amam.bg/ - има всичко

# 189
  • Бургас
Аз лично си поръчвам от amam.bg -те доставят от няколко заведения и са много коректни!Има снимки на повечето от ястията,има промоции и понякога безплатни доставки.Можеш да кажеш в колко часа горе-долу да ти се донесе поръчката-да поръчаш отсега за вечеря например.Можеш да разгледаш сайта им за кои заведения става въпрос,че аз скоро не съм си поръчвала (примерна съм и си готвя напоследък   Blush )     Peace

Амелия ме е изпреварила  Mr. Green

# 190
И аз от амам поръчвам, предимно от Ред фокса, че им е безплатна доставката Mr. Green

# 191
  • Бургас
Искам да си скъся един колан ,сещам се само за Пиргос стил,ама не ми се разкарва до там  Embarassed Някъде в района на  Лазур  да знаете  newsm78

Колана на мен ми го скъси обущар с/у 1лв.

Къде? Аз ходих при един до нас,той ме прати до Новата поща,но там беше затворено  Sad

И аз съм поръчвала от АмАм,но не винаги ми е харесвало.

# 192

И аз ги ползвам, но от City и Red fox не съм очарована. Харесваше ми китайското, но вече ги няма в сайта. А вие от кои сте доволни?

# 193

И аз ги ползвам, но от City и Red fox не съм очарована. Харесваше ми китайското, но вече ги няма в сайта. А вие от кои сте доволни?

Аз от ред фокса, ама само една и съща пица поръчвам- Салерно, пък и разносвачите са големи сладури Mr. Green

# 194
А знаете ли фирма която предлага кетъринг?

Общи условия

Активация на акаунт