Грозната Бети

• 38 592
  • 601
  •   1
Отговори
# 555
Е поне вече знам, че 10 още не е по тракерите.
В петък изгледахме със сестра ми от 1 до 5 епизод, а вчера до 9 и се надявах поне днес да гледаме 10 дори и без субтитри, но явно ще стане на 7 сутринта.
Направо се чудя кога най-накрая Даниел и Бети ще се влюбят? (че Хенри нещо не ми харесва)

# 556

Направо се чудя кога най-накрая Даниел и Бети ще се влюбят? (че Хенри нещо не ми харесва)

Аз не знам, дали ще се влюбят някога с Даниел. В оригинала, Бети си беше влюбена в шефа още от началото, а сега... newsm78. Все си мисля, че със сандвичаря ще стане нещо.

# 557
камелия, в кой оригинал?
Вчера изгледах 5 серия-тя още си е влюбена в Хенри... Tired

# 558
Латино сапунката, която я даваха миналата година по евроком. Пак се казваше Грозната Бети.

# 559
Вижте всички грозни Бетита по света Grinning  http://personas.ucoz.ru/publ/1-1-0-22

# 560
  • Ланкър, планините Овнерог
Латино сапунката, която я даваха миналата година по евроком. Пак се казваше Грозната Бети.

Божеее, а аз мислех, че е едно и също. Не го гледах тогава, само го мярках по рекламите, прехвърляйки каналите. И сега се чудех кака Евроком са се доредили първи до такъв нов сериал. То има и анимационно Грозната Бети. Танти го гледа, май пак е по Евроком, но детската.

# 561
  • UK
Бетито, в смисъл, американската, изглежда направо нормално на фона на останалите Бетита, където малко са прекалили според мен с грозотата. Никой не би се държал така, ако има шанс да изглежда по различен начин. Simple Smile

# 562
Вижте всички грозни Бетита по света Grinning  http://personas.ucoz.ru/publ/1-1-0-22
Малиииии, Индийката е връо Crazy

# 563
Вай, вай, за сапунките не ме търси, обаче като гледах сайта, "Пълна промяна" ряпа да яде! ooooh!
Малиииии, Индийката е връо Crazy
Индийката и в двата случая е връо!  bouquet  bouquet  bouquet
А отде произлиза това грозно Бети, щом като го има в толкова много страни? Все сапунки ли са? Каква е оригиналната история? Някой знае ли?

# 564
  • София
Латино версията май е първообразът.

Иначе...историята за Пепеляшка я знаем отдвана Wink

# 565
Латино версията май е първообразът.

Иначе...историята за Пепеляшка я знаем отдвана Wink
Ъ, много изтъркано бе....Аз си мислех, че има нещо по-така.... Flutter

# 566
  • София
Ми...в латино версията грозното момиче е добро и работливо, шефът се влюбва в него и то става красиво.
Това си е една пепеляшкина историйка Wink

А и май във всички версии е все това.
Аз затова възроптах, като казаха тук някои, че чакат Бети да се разхубави и да се залюби с Дани, щото това вече сме го гледали, гледали, чели, слушали.....ех.....

# 567
Тъй то, като не гледам латино сериали... ooooh!
Аз затова възроптах, като казаха тук някои, че чакат Бети да се разхубави и да се залюби с Дани, щото това вече сме го гледали, гледали, чели, слушали.....ех.....
Не случайно подкрепих. Дано са измислили нещо не толкова сладко и сапунено... Flutter

# 568
  • варненка от София
Ама нашто Бети най-свястно от всички. Рускинята и грозна и хубава ми изглежда адски изцъклена.

# 569
Ама нашто Бети най-свястно от всички. Рускинята и грозна и хубава ми изглежда адски изцъклена.
Peace

Общи условия

Активация на акаунт