Re: HOUSE MD - Хю Лори, егати добрия пич! - тема 2

• 28 289
  • 586
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Стана ми интересно коя е съпругата на Хю Лори, за любопитните тук. Малко ми напомня на д-р Лиса Къди от сериала. Thinking

Не можах да намеря снимка на цялото му семейство/с децата/, ако някой намери, моля да я пусне.  bouquet

# 496
Стана ми интересно коя е съпругата на Хю Лори, за любопитните тук. Малко ми напомня на д-р Лиса Къди от сериала. Thinking

Не можах да намеря снимка на цялото му семейство/с децата/, ако някой намери, моля да я пусне.  bouquet

Прочетох статията,струвами се, чеот една снимка, са съставили цял роман, а и и се струва странно, колко негови "приятели" са дали "добронамерена" информация на журналистите (разбира се, бе  да се споменава името им.
Впечатлена съм от хонорара му на серия.
Ето една интересна снимка на артиста с 3 години по-голямата му жена:

Както се казва, добре, че е остарял. Снимките у на младини определено не са сред особено симпатичните ми  Grinning

# 497
  • На края на света !
Ммм да имаш право ,мъжете са като виното ,с гдините стават по хубави Peace

# 498
  • Пловдив
E, и като млад е симпатичен

http://www.hughlauriefaq.com/pix/bfhugh06.jpeg

# 499
  • UK
Някой гледа ли Суинг Кидс снощи, Робърт Шон Леонард е толкова симпатичен като по млад, сега е твърде... Изглежда праволинеен и сдържан. Simple Smile И по нисък.

# 500
  • Пловдив
Какво им тава на тия хора-и Хаус и Бети....Какво ще правим сега? Mr. Green
Е как какво им става!? Shocked Имаше голяма стачка на сценаристите. Стачката свърши, сега почват да пишат и към април ще има нови серии.

# 501
  • варненка от София
И аз така смятам, че не е това краят на доктор Къща.  Praynig

# 502
  • Пловдив
Ама разбира се, че не е края Shocked Леле, пък си мислех, че аз съм изостанала с новините.

# 503
  • Ботевград
Дано да не е краят Praynig Praynig Praynig

# 504
  • На края на света !
само времето ще покаже ,но ако наистина е края ,ще ми бъде много ,много мъчно Tired

# 505
  • София
значи да не проверявам като малоумна всяка вечер...къде прочетохте, че чак април ще има нови серии? Cry

# 506
Извинявам се, ако вече е пускано, но като открих тая книга в нета и се сетих точно за вашата тема! Hug
http://www.book.store.bg/c/p-p/c-39/id-20827/tyrgovecyt-na-oryzhie-hiu-lori.html

# 507
  • София
Има обявена дата за 13-ти епизод, дано не я променят пак  Praynig
Next Episode:  83: 4x13 | TBA (Apr/28/2008)

# 508
дано да е вярно Simple Smile

# 509
  • На края на света !
ами не ни остава нищо друго освен да почакаме още малко Peace

Общи условия

Активация на акаунт