Re: HOUSE MD - Хю Лори, егати добрия пич! - тема 2

• 28 264
  • 586
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Има обявена дата за 13-ти епизод, дано не я променят пак  Praynig
Next Episode:  83: 4x13 | TBA (Apr/28/2008)

ти вкарваш светлина в тунела  bouquet

# 511
 И аз очаквам включване!

П.С. Купих си книгата, но не ме кефи много... Не успях да я прочета. Като д-р Хаус по- ме радва!

# 512
  • София
И аз очаквам включване!

П.С. Купих си книгата, но не ме кефи много... Не успях да я прочета. Като д-р Хаус по- ме радва!
Въобще не смятам да я купувам. Това, че един човек е добър актьор, не го прави добър писател. Просто сега издателите използват това, че сериалът е много гледан и са пуснали книгата на Хю Лори, за да направят удар.  Naughty

# 513
Ще пускат 4-ти сезон по НТВ скоро. Ние тези епизоди сме ги гледали, но аз с удоволствие ще си ги гледам отново.

# 514
  • София
мдам,сега да се разберем...House...M.D....e мой ,само мой  Naughty

# 515
И аз очаквам включване!

Въобще не смятам да я купувам. Това, че един човек е добър актьор, не го прави добър писател. Просто сега издателите използват това, че сериалът е много гледан и са пуснали книгата на Хю Лори, за да направят удар.  Naughty

И аз бях на това мнение, ама пусто като го видях на корицата не издържах  Embarassed

# 516
   незнам как ще го делем Simple Smile Joy

# 517
  • София
   незнам как ще го делем Simple Smile Joy

Трудно и кърваво ще да е  Joy

# 518
  • София
далеч ръчичките от Хю...Лори....  Sunglasses . Може да направите фен тема за някой друг - към проф. Вучков защо не се насочите , например  Rolling Eyes

# 519
  • Торонто/София
момичета - още един фен на Хю Лори - записвам се - какво ще кажете за сините му очи - направо да се загуби човек в тях....  newsm08
иначе нови епизоди няма заради стачката - чак към края на април - не е свършил сериала!  smile3521

# 520
  • София
абе, супер готин е актьора, много яко играе и аз съм голям фен на сериала, ама момичета, вие сериозно ли искате да се загубите в сините му очи? ма той на възрастта на моя тати, бе Mr. Green Stop

# 521
  • Торонто/София
абе, супер готин е актьора, много яко играе и аз съм голям фен на сериала, ама момичета, вие сериозно ли искате да се загубите в сините му очи? ма той на възрастта на моя тати, бе Mr. Green Stop

е вярно е че са му повече годинките ама възраста не определя ммммм фактора - я вижте Шон Конъри!

# 522
Давайте да предполагаме как би реагирал, ако се събереме всичките му фенки!
Аз мисля, че би ни наредил в редици и би казал "Първа, трета и пета редица- уволнени сте! Останалите на още един кастинг довечера  smile3508"
Ако съм сред уволнените, бих се пробвала при Уилсън  Laughing

# 523
  • Пловдив

Ми така де, вие младите няма да имате претенции за него, оставете го на нас, старите  Mr. Green

# 524
За сега можем само да въздишаме по него Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт