Свалих 20кг с оцет

• 120 332
  • 599
  •   1
Отговори
# 225
Аз почнах с мъките сабахлян Tired
Голяма гадост,ей...
През цялото време си представях участниците в СТРАХ дето ядоха сурови биволски те..иси Sick
Ама голяма доза забърках-една юнашка чаша от 150 мл-дето си пия кафето в нея Rolling Eyes.
Утре намалям на половина,че това си е истински садизъм Twisted Evil

# 226
  • София
Ей за малко да ви оставя и отбора на оцетките се увеличил  Mr. Green
Бравос момичета, като се вталим малии, ша станем едни убавици, не че сега не сме  Mr. Green

Та серизно сега, днес е 14 ден, за похвалване няма, ама аз съм упорита.
Жулвам всяка сутрин дозата пък ще видим, нали резултатът ще е по-нататък  Laughing

Да не се окажа нещо дИфектна и на мен точно да не подейства тоз оцетец  ooooh!
Айде от мен за сега  Wink

# 227
моля ви, кажете дали следтова може да се яде веднага..защото аз попринцип сутрин ям някакъв плод, че иначе през деня забравям

# 228
Абе и аз ще почвам ама вечер ще пия неподсладено прясно мляко. От него сутрин задължително ходя до тоалетната  Rolling Eyes Joy

Аз не разбрах преди ядене пак ли се пие или само сутрин  newsm78 или кой както му аресва

# 229
  • в резерват
Аз не разбрах преди ядене пак ли се пие или само сутрин  newsm78 или кой както му аресва
Сутрин на гладно. Поне така бе започната темата.

# 230
НЯмА ЗНАчЕНИЕ ДАлИ ОцЕТА Е С мЕД В НЕГО  ПАК СИ СлАГАмЕ ДТДЕлНО 1лЪЖИцА!
и само сутрин на гладно!!! Sick

# 231
Току-що го изпих! И аз мисля да питам дали не може да се пие вечер, преди лягане!

# 232
Току-що го изпих! И аз мисля да питам дали не може да се пие вечер, преди лягане!
,,,,,ами ако спиш през деня, а ядеш нощем,,,

# 233
,,,,,ами ако спиш през деня, а ядеш нощем,,,
hahaha Joy Joy Joy
големи драми с тоя оцет Crazy

# 234
Daisy* нищо няма да ти стане стига да можеш да го пиеш. Но по добре да намалиш лъжицуите на оцета на една ве4ерта, да не вземеш да натоварисш мн стомаха или пий само 4аша топла вода

Ще си го продължа, но само сутрин,че ако трябва да пия тоя киселяк и вечер, много ще изкиселея на мъжа ми после Mr. Green
Ще вземе да ми спре оцета Whistling

# 235
Аз сега го пия тайно- 15-ти ден, резултат 2 кг. (главно от гърдите и лицето), ама сега иде ред и на дупето,,,, Sick

# 236
Аз сега го пия тайно- 15-ти ден, резултат 2 кг. (главно от гърдите и лицето), ама сега иде ред и на дупето,,,, Sick
Де тоз късмет  Tired
Две седмици вече и нищо  Cry Или аз съм кърък, или  #2gunfire кантара не е в ред

# 237
  • София

Е казах аз че съм дИфектна  Crossing Arms
И аз съм точно 15 ден, само сутрин пийвам и нищо  Naughty

А ти цели 2 кг., е не е честно  Twisted Evil

# 238
  • София
Де тоз късмет  Tired
Две седмици вече и нищо  Cry Или аз съм кърък, или  #2gunfire кантара не е в ред

Eui и при мен е така да те успокоя.

Или ние сме каръци или оцета ще ни е виновен да знаеш, от фалшивия сме взели  Mr. Green

# 239

Е казах аз че съм дИфектна  Crossing Arms
И аз съм точно 15 ден, само сутрин пийвам и нищо  Naughty

А ти цели 2 кг., е не е честно  Twisted Evil
Ох дано да не основем групичка на дИфектните Praynig

Общи условия

Активация на акаунт