Свалих 20кг с оцет

• 120 329
  • 599
  •   1
Отговори
# 210

Тя винена диета си съществува по принцип  Laughing Моя приятелка си я правеше редовно преди 10-ина години.Пиеше 3 пъти на ден по 100мл. бяло винце- беше много весело момиче  Drunk  Crazy  Не помня други подробности около диетата, но това си го спомням със сигурност.
Знаех си аз, че има .  Laughing Извинявам се , за спама, но не мога да се сдържа да не попитам.
Да не е РоситУ от ББ?

Joy Joy Joy

# 211
  • София

Тя винена диета си съществува по принцип  Laughing Моя приятелка си я правеше редовно преди 10-ина години.Пиеше 3 пъти на ден по 100мл. бяло винце- беше много весело момиче  Drunk  Crazy  Не помня други подробности около диетата, но това си го спомням със сигурност.
Знаех си аз, че има .  Laughing Извинявам се , за спама, но не мога да се сдържа да не попитам.
Да не е РоситУ от ББ?

Joy Joy Joy

Не е Роситу, ама и тя я практикува без да знае, че е на диета  hahaha

# 212
  • по пътя на светлината
Диетата е с бяло вино .Преди много години работех в ресторант като барман и сервитьор (за повече парички) - имахме готвачка на около 40 години и тя обичаше да си попийва -,,Я ми забъркай какиното ,ти знаеш кво!,,Въпросната жена изглеждаше перфектно за годините си и като ме видеше ,че пак не се храня ми казваше -,,Моята диета каса бяло вино на ден-е виж ме не съм ли перфектна и винаги в настроение?,,-та голям смях падаше с нея,но действително има такава диета - подробностите съм ги забравила. Laughing

Последна редакция: пн, 05 ное 2007, 16:43 от k.a.l.i.

# 213
  • София
Моля вижте повече за винената диета / терапия  Може да ви е интересно, а пък и виното е към наш'та група  Laughing

# 214
Айде, отекохме Joy
Винце, водка, тра ла ла Joy

# 215
става и вино , ама ако е ябълково и ако е престояло  един месец на топло-демек ОЦЕТ!ахаххаххахх
 Sick

# 216
става и вино , ама ако е ябълково и ако е престояло  един месец на топло-демек ОЦЕТ!ахаххаххахх
 Sick
Joy Joy Joy

# 217
Като гледам,хем ни е забавно,хем ще отслабваме- идеална картинка.Значи по същество- взех оцет  и от утре започвам.Някой друг ще започва ли от утре?

# 218
Като гледам,хем ни е забавно,хем ще отслабваме- идеална картинка.Значи по същество- взех оцет  и от утре започвам.Някой друг ще започва ли от утре?

Аз започвам за втори път утре с теб Peace

Миналия път се разболях и прекъснах, но сега няма отказване  Grinning

..........и чакам снимков материал Rolling Eyes Wink

# 219
Аз започнах от събота, днес ми е 3ти ден...да ви кажа добре се чувствам Party

Кулинар си купих, дали е ОК newsm78  за диетата

# 220
и се чудя дали да не го пия и вечер....
двойна доза, да не ми стане нещо......... Crazy

# 221

Аз започвам за втори път утре с теб Peace

Миналия път се разболях и прекъснах, но сега няма отказване  Grinning

..........и чакам снимков материал Rolling Eyes Wink

Айде от утре почваме. Hug Аз даже мисля да започна да си правя и тае-бо вкъщи,ама май ще ме домързи. Mr. Green

# 222
Daisy* нищо няма да ти стане стига да можеш да го пиеш. Но по добре да намалиш лъжицуите на оцета на една ве4ерта, да не вземеш да натоварисш мн стомаха или пий само 4аша топла вода

# 223
Последно да попитам,от тоя оцет с медът който е, или да си пия нормален ябълков,а аз да си слагам медът.

# 224
Точно тоя пия и съм пила

А към тоя пак ли да слагам мед.Ох айде някой да ми каже,защото взех 2 вида и да знам утре кой да започвам.

Общи условия

Активация на акаунт