Свалих 20кг с оцет

• 120 377
  • 599
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Привет кисели момичета
Включвам се и аз във вашите редици.Чета ви от началото на темата,но все не остава време да се разпиша.И аз съм 2 седмица на оцет не е толкоз гадно май.Остават ми да сваля още 8кг и аз пия Инхуа сигурно 4 опаковка обаче си държа едни килца от 3м и не мръдвам грам.
Дано тоя оцет да помогне

# 286
Добро утро   bouquet
И аз да се отчета
На кантара нищо, но в огледалото има резултат  Laughing
Както винаги краката ми слабеят и скоро отново ще предобия редовния си вид на пухкав, мек и закръглен памук на клечка  Twisted Evil
Рапорт даден надявам се и приет  Mr. Green

Ха, пък при мен е обратно.Отслабвам първо на лице и цици, и после надолу.
И на мен гърди не ми останаха!!!!!!!

# 287
  • по пътя на светлината
Момичета,започвам да се плаша-от както пия оцета ми се увеличи апетита. Shocked

# 288
No comment

# 289
# 290
# 291
  • в резерват
Моят апетит пък изчезна.

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 22:23 от Danielka1

# 292
моми4ета,помагайте  Hug
тук няма ябълков оцет ooooh! има от праскови  Thinking дали става?какво мислите?е това не съм го вярвала 4е няма да намеря ябълков оцет........ #Crazy

# 293

smile3514 smile3516Ау-трагедия..май ще трябва колети да получаваш-ама 1-2 литра течност... smile3515-Извинявай обаче драматизма ми дойде в повече newsm47
Айде отчет за 3-ти ден.Току-що изпих.Естествено разлика няма толкова рано,и знам че няма и да има още 2 месеца,но упорито си продължавам.И аз като Бомбичка почвам от лицето,гърдите и корема,където съм си слабичка и докато стигна до дупето се отказвам. Mr. Green

smile3516 Седя и се чудя....ако взема да ги изпия трите бутилки за две седмици -да речем дали ще взема да се стопя от раз и да свършат мъките newsm47 или.....  #Shocked Rage Joy

# 294
  • София
моми4ета,помагайте  Hug
тук няма ябълков оцет ooooh! има от праскови  Thinking дали става?какво мислите?е това не съм го вярвала 4е няма да намеря ябълков оцет........ #Crazy

Мисля,че става,нали е плодов,а пък и на вкус съм сигурна,че е 100 пъти по-хубав от ябълковия  Peace.
Днес четох една статия за плодовия оцет ,че премахва шлаките ,утре може да я препиша тук.

# 295
Цитат
моми4ета,помагайте  Hug

Мисля,че става,нали е плодов,а пък и на вкус съм сигурна,че е 100 пъти по-хубав от ябълковия  Peace.
Днес четох една статия за плодовия оцет ,че премахва шлаките ,утре може да я препиша тук.

в ябълките има пектин,а в прасковите?  Thinking Мисля 4е ябълковия е най-добре.

Цитат
Цитат на: Поци в четвъртък, 08 ноември 2007, 21:04
No comment
newsm10

това не го разбирам,моля  за превод (съгласие или несъгласия изразяват)? ooooh!

# 296
# 297
# 298
Неее, всеки ден съм така Wink

# 299
Нестава с праскови , оцетната киселина е важна , а за апетита-не си внушавайте, веднага след приема огладнияваш , ма хапни един бонбон и после вече не ти се яде!А три бутилки на веднъж ше ти се разядат червата и некое преплитане ше направиш,,,,

Sick Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт