Свалих 20кг с оцет

• 120 262
  • 599
  •   2
Отговори
# 390
аз с нея свалих 7 преди години,но сега от твърдото зеле ли, не знам но трудно ми върви.
 Аз ве4е почнах втората бутила пак да видим  Laughing. Дано килата да запо4нат да се топят като снега през пролета. (ехх,4е и рима има  Joy Joy hahaha hahaha Joy Joy

# 391
Slav4e_Av4e избра ли си др диета ве4е или си само на салатки с месце и оцет4ето?

# 392
Добро утро! Да се отчета - вече го гаврътнах и сега си допивам кафето!
Още един- два дни и ще пиша за кг - дали има полза! Но ,че дава енергия -това, вече съм сигурна1 Значи вчера съм била на работа от 7 часа сутринта до 10 и 30 вечерта и въобще не почувствах умора, както и не се изнервих! Много чудно нещо!

# 393
Здравейте.Днеска съм много ранобудна и вече си пия елексирчето.Дано и ние да имаме този ефект,какъвто е имала jorjagi .Успех на всички.

Slav4e_Av4e избра ли си др диета ве4е или си само на салатки с месце и оцет4ето?

Мила,аз се отказах от определена диета.Просто взех да си спазвам мой си хранителен режим.Повечко салатки,тараторчета,пилешко,кис.мляко и т.н.Днес съм -2 кг и съм щастлива. FlutterНо сладкото много ми липсва. Cry

# 394
 wavey wavey wavey wavey

Добро утро киселячки  Hug Hug Hug

Изпих и аз илача и чакам размърдване на кантара, но явно за 4 дни нищо няма още. Само в началото мръднах с 1кг, но това беше защото намалих до минимум храната Rolling Eyes Дай Боже по-скорошни резултати Praynig

Приятен ден на всички  smile3525

# 395
Добро утро, КИСЕЛЯЧКИИИИИИИ   bouquet  bouquet
Оцет пийни и мазнинките бързо разтопи  hahaha Joy hahaha
И аз да дам отчет  Wink
Вече пийвам кафенцето и закусих даже
То таквоз...... аз май като гледам само аз си похапвам  Blush

# 396
  • София

И аз и аз  Mr. Green
Ми не мога да гладувам, похапвам си.

Не мърда тоз мой кантар  Naughty
Като ви чета, кой едно, кой две кила свалила,
пък аз ни грам, а вече почти половината
бутилка съм гаврътнала  Crossing Arms
Що тъй, аз ли съм дефектна, оцета ли  newsm78

Обаче няма да се откажа, ще си изпия една бутилка
пък квото ще да става, а за втора  Thinking

# 397
Не се отказвай в никакъв случай Naughty.Казаха,че след бутилка и половина идват резултатите.Аз свалих две килца,но не е от оцета.Просто си правя отделна диета в момента.Иначе от самият оцет и аз не съм почнала да слабея още.Не бързай ,има време. Hug

# 398
  • София
Няма да се отказвам, вие ме стимулирате още повече  Peace

# 399
 Wine Glass вече съм -1кг  Grinning
успех на всички Hug

# 400
  • София
Добро утро,оцетени момичета  bouquetИскам да ви питам нещо:Грешка ли е ако се пие първо кафе и после оцета???Знам че този "елексир"трябва да се пие на гладно,но аз още рано сутрин,преди да отворя гореливи очи,трябва да пия кафе,защото ми става зле.И някъде 30мин.след това си пиивам оцетчето.Бъркам ли???Благодаря ви за отговорите.Лек и диетичен ден ви пожелавам и много минусчета

# 401

И аз и аз  Mr. Green
Ми не мога да гладувам, похапвам си.

Не мърда тоз мой кантар  Naughty
Споко кака  Mr. Green   bouquet
И моя пусти кантар не мърда, само дрехите, затова вече не сеи тегля, ама няма отказване, резултат има  Peace
Няма да бягаш по тъч линията  Naughty с нас до края  Hug

# 402
Добро утро,оцетени момичета  bouquetИскам да ви питам нещо:Грешка ли е ако се пие първо кафе и после оцета???Знам че този "елексир"трябва да се пие на гладно,но аз още рано сутрин,преди да отворя гореливи очи,трябва да пия кафе,защото ми става зле.И някъде 30мин.след това си пиивам оцетчето.Бъркам ли???Благодаря ви за отговорите.Лек и диетичен ден ви пожелавам и много минусчета

Според мене първо трябва да е оцетчето,но нека и другите да кажат.Абе,защо не си ги правиш по едно и също време.Пиеш оцета на екс и си продължаваш с кафето,няма да ти е лошо.

# 403
  • София
Хич и не бягам, доброволно се давам, оцет до откат  Joy

# 404
  • в резерват
Първо оцета, после кафето.
Леле, кога ще се преполви тази бутилка, още 2 седмици и дано вече се похваля с минусче.

Общи условия

Активация на акаунт