Свалих 20кг с оцет

• 120 320
  • 599
  •   1
Отговори
# 375
Сигурно са прави, затова се зареждайте с витаминчета. Аз пък пия ленено масло и то съдържа Омега- 3 мазнините ,както и вит.Е   Peace

Тази тема ме въодушеви! Тая схема с меда, оцета и водата сутрин на гладно на майка ми периодично й го препоръчват против високото кръвно! А по мои спомени едно време имаше в едни стъклени шишета някаква добавка - биостимулатор, родно производство си беше, но не си спомням как се казваше, с този състав - ябълков оцет, мед и още нещо ... сигурно литри съм изпила от нея в гимназията ... На мен ми е вкусно дори Simple Smile
Та ме подсети, че е добре и това да почна, с цел ослабване най-вече, ама с екстрата, че и организмът се прочиства.
Двуоменето ми е, защото от две седмици съм на ленено масло сутрин на гладно и през деня смляно ленено сем ... Та в каква поредност би следвало да се пие лененото олио и оцетения шейк? И въобще съвместими ли са, идеята и при двете е да са нагладно  newsm78

# 376
# 377
  • София
Сигурно са прави, затова се зареждайте с витаминчета. Аз пък пия ленено масло и то съдържа Омега- 3 мазнините ,както и вит.Е   Peace

Тази тема ме въодушеви! Тая схема с меда, оцета и водата сутрин на гладно на майка ми периодично й го препоръчват против високото кръвно! А по мои спомени едно време имаше в едни стъклени шишета някаква добавка - биостимулатор, родно производство си беше, но не си спомням как се казваше, с този състав - ябълков оцет, мед и още нещо ... сигурно литри съм изпила от нея в гимназията ... На мен ми е вкусно дори Simple Smile
Та ме подсети, че е добре и това да почна, с цел ослабване най-вече, ама с екстрата, че и организмът се прочиства.
Двуоменето ми е, защото от две седмици съм на ленено масло сутрин на гладно и през деня смляно ленено сем ... Та в каква поредност би следвало да се пие лененото олио и оцетения шейк? И въобще съвместими ли са, идеята и при двете е да са нагладно  newsm78

Нее, на гладно се приема оцетеца ,а лененото масло се пие по време на хранене.Така пише на моята опаковка.Заедно с храната по-лесно ще се абсорбира  Peace

# 378
Благодаря! Значи се съвместява Simple Smile
Почвам се и аз тогава, с надежда да докладвам
положителни резултати след време! Simple Smile
Успех на всички! Peace

# 379
Благодаря! Значи се съвместява Simple Smile
Почвам се и аз тогава, с надежда да докладвам
положителни резултати след време! Simple Smile
Успех на всички! Peace
Успех на новата киселячка!

# 380
Добро утро на оцетената банда! Гаврътнах го , сега пия кафето и ще зачезвам на работа!

Всичко найййй

# 381
азде и от мен наздраве  Laughing

# 382
# 383
И аз си изпих вълшебната отвара и вече не ми е толкова гадно като в началото bowuu

Приятен ден на всички  bouquet

# 384
Айде и аз да се отчета.И на мене вече не ми е толкова гадно.Отслабнла съм 500гр,но не е от оцета,а вчера пробвах зелевата супа. SickПовече не искам да чуя за нея.
Хайде успехи и минусчета на всички  Flutter

# 385
  • в резерват
Дънките  взеха да ми се въртят, преместих си колана с още една дупка . И вместо да съм подута и тежка,  днес ми е едно леко...
Успех на всички Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 17:26 от Danielka1

# 386
Айде и аз да се отчета.И на мене вече не ми е толкова гадно.Отслабнла съм 500гр,но не е от оцета,а вчера пробвах зелевата супа. SickПовече не искам да чуя за нея.

И аз я пробвах по едно време и познай цялата тенджера - аут, само дето не повърнах от нея Sick Sick Sick

Но виж оцетчето си е друга работа  Laughing Laughing Laughing

# 387
от супата свалих 3 кг  преди време за една седмица , ама се мъчих като грешен дявол, без сладко , без нищо...и на втората седмица си наваксах бързо , бързо

# 388

И аз я пробвах по едно време и познай цялата тенджера - аут, само дето не повърнах от нея Sick Sick Sick

Но виж оцетчето си е друга работа  Laughing Laughing Laughing

И на мене ми се повръщаше от нея.Значи не съм дефектна да се успокоя. Hug Hug Hug
И мойта беше хвърлена. Mr. Green

# 389
за топла вода с лъжица мед сутрин на гладно съм чувала,и правила....има си ефект...

Общи условия

Активация на акаунт