Свалих 20кг с оцет

• 120 327
  • 599
  •   1
Отговори
# 195
Аз предпочитам меда да ми е отделно - имам по-ясна представа какъв е, отколкото ако е вътре  newsm78
Кога се очакват първите резултати, след един месец ли, съчетавате ли пиенето на оцет с нещо допълнително, например отказване на някой от вредните продукти (сладко, хляб) или спорт?
ако ги откажеш-по-бърз ефект , но после,,,,,,незнам,  аз не се лишавам от нищо!

# 196
  • София
Ето малко информация и от мен - току що обсъдих оцетената история с мои приятели, доктори. Оказа се, че киселината от оцета пречи на червата да абсорбират полезни вещества от храната и от там идват и резултатите в отслабването. Страничните ефекти... ами, заредете се с шишета витамини, защото има опасност да направите хиповитаминоза. Говорим най-вече за мастноразтворимите-

Витамин A ( ретинол, аксерофтол)
Витамин D (калцифероли)
Витамин E (токофероли)
Витамин K (филохинон)
....

Сигурно са прави, затова се зареждайте с витаминчета. Аз пък пия ленено масло и то съдържа Омега- 3 мазнините ,както и вит.Е   Peace

# 197
за името предлагам ви Дрозофилки или Виненки (това са имена на винената или плодовата мушица както някои я нари4ат), нали и ние около оцета все се въртим  Laughing
  А за витамините, не мисля 4е ще има проблем, нали все пак се храним и не сме само на оцетена вода (хаа още едно хрумване-огнена вода)А ако блокира разграждането на витамините които ги поемаме с храната,то тогава би следвало да блокира и тези на хап4ета не мислите ли? Thinking

# 198
  • София
Точно тоя пия и съм пила
А къде в магазинната мрежа го откриваш?

# 199
  • София
за името предлагам ви Дрозофилки или Виненки (това са имена на винената или плодовата мушица както някои я нари4ат), нали и ние около оцета все се въртим  Laughing
  А за витамините, не мисля 4е ще има проблем, нали все пак се храним и не сме само на оцетена вода (хаа още едно хрумване-огнена вода)А ако блокира разграждането на витамините които ги поемаме с храната,то тогава би следвало да блокира и тези на хап4ета не мислите ли? Thinking

Май блокажа е до някаква степен ,не напълно ,така си мисля  Rolling Eyes Затова трябва да се приемат допълнителни витамини, не само от храната.

А Дрозофилките са много идейни  Joy  Хем ще привлечем нови попълнения, защото който не знае какво означава ще влезе тук от любопитство  Grinning

# 200
jorjaqi ще бъде идеално и неуспоримо доказатество и стимул за всички нас да покажеш снимки преди и след.  Praynig

# 201
  • в резерват
Дрозофилки или Виненки-подкрепям.
Пия го за трети път и засега мисля да продължавам. При мен няма някакви негативни промени. Чакам си кантарЮ да се пораздвижи и да докладвам и резултати.
 Хубав ден на всички Heart Eyes

# 202
Аз предполагам, че тези негтивни действия идват от прекомерното използване на оцет. Ама две супени лъжици едва ли може да са причината да се възпрепятстват процесите на асимилация на витамини и минерали... Или поне не в такава степен. Така си мисля аз.

Даниелче, мерси за цитатите, душа! Много благодарности!

# 203
Виненки добре, ама да не си помислят, че е диета с вино Joy

Или винарки Mr. Green

# 204
Е сега ше таръя снимки.....................

# 205
  • в резерват

Или винарки Mr. Green
Току виж, някой изрови и такава Joy Joy Joy.
Например: Диета с вино - пиеш и не ти пука за килограмите. За капак, ще са най-уважаващите се момичета във форума. Е, постоянно ще ги цитират в Клюто за правописни грешки, ама весело да става..... Laughing

# 206

Или винарки Mr. Green
Например: Диета с вино - пиеш и не ти пука за килограмите. За капак, ще са най-уважаващите се момичета във форума. Е, постоянно ще ги цитират в Клюто за правописни грешки, ама весело да става..... Laughing

hahaha hahaha hahaha

# 207
  • София
Водка "SHOCK" - CLASIC 0.7L, Alc. 37,5%

Съвременна водка, произведена от висикокачествен спирт, омекотена вода, пчелен мед, витамин "С" и янтърна киселина по специална технология, съчетаваща класически методи на обработка с допълнително очистване на спирта и водата с обезмаслено мляко. Янтърната киселина е необходима за правилния обмен на веществата в организма и е силен биостимулатор.Заедно с прибавената аскорбинова киселина / вит. "С" / намаляват отрицателното въздеиствие на алкохола върху човешкия организъм, а прибавката на натурален пчелен мед и придава мекота и неповторим вкус.

Joy Joy Joy Joy

# 208
  • София

Или винарки Mr. Green

Тя винена диета си съществува по принцип  Laughing Моя приятелка си я правеше редовно преди 10-ина години.Пиеше 3 пъти на ден по 100мл. бяло винце- беше много весело момиче  Drunk  Crazy  Не помня други подробности около диетата, но това си го спомням със сигурност.

# 209
  • в резерват

Тя винена диета си съществува по принцип  Laughing Моя приятелка си я правеше редовно преди 10-ина години.Пиеше 3 пъти на ден по 100мл. бяло винце- беше много весело момиче  Drunk  Crazy  Не помня други подробности около диетата, но това си го спомням със сигурност.
Знаех си аз, че има .  Laughing Извинявам се за спама, но не мога да се сдържа да не попитам.
Да не е РоситУ от ББ

Последна редакция: пн, 05 ное 2007, 16:17 от Danielka1

Общи условия

Активация на акаунт